Hoge Kwaliteit Cupping Set – Duurzaam – Professionele Opbergkoffer – acupressuur pinnen – Cupping Set Massage – Cellulite Cups – 24CM x 34CM x 8,5CM

 39,95

EAN

9509922148728

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Massageaccessoires Cupping cups

Merk

Merkloos, Sans marque

Last updated on oktober 23, 2024 1:34 am
SKU: 9300000169576239 Categorie:
Uw recensie toevoegen

In het hectische ritme van het dagelijks leven vergeten we soms onszelf. Maar wat als er een eenvoudige manier was om even stil te staan en voor jezelf te zorgen? Onze Cellulite Cupping Set is niet alleen een schoonheidsproduct; het is een uitnodiging tot zelfliefde. Lees verder om te ontdekken hoe deze set, ontworpen voor eenvoudig zelfgebruik en professioneel gebruik, een stralende huid en innerlijke rust binnen handbereik brengt.

Kwaliteit en ontwerp: Onze cups zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen, zodat ze sterk, duurzaam en vormvast blijven, zelfs na herhaaldelijk gebruik. De sterke zuigkracht zorgt ervoor dat de cups stevig blijven zitten, waardoor je consistent effectieve behandelingen kunt ervaren.

Kenmerken:

  • 19 plastic cups: Deze set bevat een verscheidenheid aan verschillende maten cups om verschillende delen van het lichaam te behandelen, waardoor het ideaal is voor spierontspanning en pijnverlichting.
  • Handpomp: De bijgeleverde handpomp zorgt voor een nauwkeurige controle over de zuigkracht, zodat u de intensiteit van uw cupping sessies kunt aanpassen.
  • Draagtas: De handige draagtas maakt het gemakkelijk om de set op te bergen en mee te nemen, waar u ook bent.
  • Acupressuur pinnen: acupressuur pinnen zijn kleine puntige accessoires die worden gebruikt in combinatie met cupping therapie om acupressuur punten te stimuleren voor een aantal voordelen.

Voordelen:

  1. Krachtige handmatige pomp met volledige controle
  2. Groot aantal cups voor gebruik tegelijkertijd
  3. Professionele koffer voor gemakkelijk vervoer en opbergen
  4. Duurzaamheid en betrouwbaarheid Krachtige handmatige pomp met volledige controle: Onze unieke handmatige pomp biedt volledige controle over de zuigkracht, afgestemd op jouw comfortniveau. In tegenstelling tot elektrische varianten, kun je met onze set zowel slide cupping als statisch cuppen ervaren, waardoor je flexibiliteit hebt in je behandelingen. Groot aantal cups voor gebruik tegelijkertijd: Wij bieden een ruime selectie van hoogwaardige cups, waardoor je meerdere cups tegelijkertijd kunt gebruiken op verschillende delen van het lichaam. Dit maakt onze set uniek ten opzichte van elektrische cupping sets die meestal slechts één cup per keer gebruiken. Professionele koffer voor gemakkelijk vervoer en opbergen: Onze set wordt geleverd in een professionele koffer, zorgvuldig ontworpen voor gemakkelijk vervoer en opbergen. Inclusief opzetstukjes voor zowel de pomp als de cups, blijven alle componenten veilig en georganiseerd, waardoor het handig is om de set mee te nemen. Duurzaamheid en betrouwbaarheid: In vergelijking met goedkopere varianten op de markt, bieden wij betrouwbaarheid en duurzaamheid. Onze cups behouden hun vorm en onze set is ontworpen voor langdurige tevredenheid, in tegenstelling tot goedkopere sets met cups die snel kappot gaan en zwakke zuigkracht.

Gebruik: Ontdek het verschil van onze cellulitis cupping set, ontworpen om niet alleen effectief te zijn, maar ook om jouw ervaring zo gemakkelijk, veelzijdig en bevredigend mogelijk te maken. Investeer in een behandeling die zowel doeltreffend als comfortabel is, en geniet van een stralende huid als nooit tevoren.

Service: Deze cupping set wordt gratis verzonden en kan binnen 30 dagen kostenloos worden geretourneerd. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het gebruik van de set, staat ons klantenserviceteam altijd voor u klaar om te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor eventuele vragen of verzoeken. Wij zijn er om u te ondersteunen!

Hoge Kwaliteit Cupping Set – Duurzaam – Professionele Opbergkoffer – acupressuur pinnen – Cupping Set Massage – Cellulite Cups – 24CM x 34CM x 8,5CM
Hoge Kwaliteit Cupping Set – Duurzaam – Professionele Opbergkoffer – acupressuur pinnen – Cupping Set Massage – Cellulite Cups – 24CM x 34CM x 8,5CM

 39,95

Gezond-winkel.nl
Logo