SiaFoss Spijkermat met Kussen en Triggerpointballen – 70x42x2 cm – Acupressuur Mat met Draagtas – Acupunctuur Spijkerbed – Shakti Massage – Massage mat

- 33%

Oorspronkelijke prijs was: € 44,95.Huidige prijs is: € 29,99.

Kleur

Zwart met Licht Blauw 70x42x2 cm

Materiaal

Katoen, Linnen

Product breedte

42 cm

Product lengte

70 cm

Verpakking breedte

450 mm

Verpakking hoogte

450 mm

Verpakking lengte

450 mm

Verpakkingsgewicht

400 g

Verpakkingsinhoud

1x SiaFoss Acupressuur Mat 1x SiaFoss Acupressuur kussen 2x Triggerpoint Ballen 1x Draagtas

EAN

8719327736746

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Spijkermatten

Merk

SiaFoss

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Last updated on april 17, 2024 12:28 am
SKU: 9300000132198611 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Laat je verbazen door onze Exclusieve Spijkermat met Magnetische Spikes!

Voel jij je vermoeid door dagelijkse stress? Heb je pijnlijke spieren en gewrichten? Ben je op zoek naar een natuurlijke oplossing om je gezondheid sterk te verbeteren zonder medicijnen te nemen? Het leven kan soms erg uitdagend zijn en al deze problemen kunnen leiden tot een verminderde kwaliteit van leven!

Weg met de pijnklachten

Stel je voor dat je eindelijk een manier hebt gevonden om je pijn en stress te verminderen op een natuurlijke en effectieve manier. Stel je voor hoe het zou voelen om te ontspannen en je te bevrijden van spanning en pijn. En stel je dan voor dat dit allemaal mogelijk is met slechts één product: De SiaFoss acupressuur mat!

De ideale oplossing

De SiaFoss acupressuur mat is speciaal ontworpen om je te helpen bij het verlichten van pijn, het verminderen van stress en het verbeteren van de kwaliteit van je slaap. Je hoeft alleen maar op de mat te liggen (max 20 minuten per dag) en het zal zijn werk doen. De mat is ontworpen met speciale punten die zorgen voor een acupressuurmassage die helpt bij het verminderen van pijn, het bevorderen van ontspanning en het verbeteren van de bloedcirculatie.

Voordelen SiaFoss® acupressuur mat

  • Complete set met mat, kussen en triggerpoint massageballen (2x)
  • Natuurlijke pijnverlichting
  • Nuttig bij sportblessures
  • Endorphins komen vrij
  • Verbetert de mentale gezondheid
  • Verbetert slaap
  • Helpt de spieren heerlijk ontspannen
  • Verbetert de spijsvertering
  • Verhoogt de stroom van energie

Als beste getest en extra drukverlagend dankzij hoogwaardig comfortschuim

De acupressuur mat van SiaFoss wordt sterk aangeraden door de specialisten. Naast de gewone spikes, is de SiaFoss acupressuur mat voorzien van magnetische spikes. De magnetische spikes verbeteren de bloedsomloop nog meer dan de gewone spikes. Hierdoor zul je optimaal genieten van de extra energieboost en ontspanning!

Ideaal voor sporters

Veel sporters zijn bekend met het gebruik van acupressuur matten. Nadat je hebt gesport moet je lichaam gezond herstellen. Dit kan mede door een goede en kwalitatieve acupressuur mat aan te schaffen. Wij raden je aan om na het sporten max 20 minuten op de acupressuur mat te liggen. Jij zult merken dat je de volgende dag minder spierpijn hebt, waardoor je weer actief kunt gaan sporten.

Steeds meer mensen zijn verlost van hun pijn

De acupressuur mat van SiaFoss is extra drukverlagend dankzij de hoogwaardige comfortschuim die is toegevoegd. Veel mensen kampen nu met extra stress in deze tijd. Jullie stress is onze zorg! Leven zonder pijnklachten, wie wilt dat nou niet? Probeer jij de SiaFoss acupressuur mat uit?

✷Advies: Gebruik de mat niet langer dan 20 minuten per dag!
✷Let op: De acupressuur mat is niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar!

SiaFoss Spijkermat met Kussen en Triggerpointballen – 70x42x2 cm – Acupressuur Mat met Draagtas – Acupunctuur Spijkerbed – Shakti Massage – Massage mat
SiaFoss Spijkermat met Kussen en Triggerpointballen – 70x42x2 cm – Acupressuur Mat met Draagtas – Acupunctuur Spijkerbed – Shakti Massage – Massage mat

Oorspronkelijke prijs was: € 44,95.Huidige prijs is: € 29,99.

Gezond-winkel.nl
Logo