Premium Acupunctuur Pen – Handmatig gebruik – acupunctuur naalden – massage pen – Voor je gezicht en het hele Lichaam – acupunctuur

 9,99

Kleur

Grijs

Verpakkingsgewicht

0.03 kg

Warmtefunctie

Nee

Materiaal

Metaal

Product lengte

15 cm

Verpakking hoogte

2 cm

Verpakking lengte

22.5 cm

Verpakking breedte

12.5 cm

Verpakkingsinhoud

1 Ijzeren acupunctuur pen van 15cm

Aanvullende functies

Massage pen

Taal handleiding

Geen taal

Type massage accessoire

Massagebal

EAN

8720938166631

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Massages Massageaccessoires Massagebal

Merk

Xenovia

Last updated on september 15, 2024 1:04 am
SKU: 9300000156760106 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Handmatige IJzeren Acupunctuur Pen is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke en doeltreffende manier om hun gezondheid te verbeteren. Deze 15 cm lange pen, vervaardigd uit hoogwaardig ijzer, is een compact en veelzijdig instrument dat gericht is op het stimuleren van acupunctuurpunten op het lichaam.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Dubbelzijdig ontwerp: Deze acupunctuur pen is uitgerust met twee verschillende uiteinden om aan verschillende behoeften te voldoen. De ene kant heeft een scherpe punt, ideaal voor precieze en doelgerichte stimulatie van specifieke acupunctuurpunten. De andere kant heeft een afgeronde kop, perfect voor een zachtere massage van grotere gebieden of voor gevoelige delen van het lichaam.

  2. Hoogwaardig ijzer: De pen is vervaardigd uit duurzaam ijzer van hoge kwaliteit. Dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur van het product, maar ook voor een optimale geleiding van energie tijdens de acupunctuurbehandeling.

  3. Handmatig gebruik: In tegenstelling tot elektrische acupunctuurpennen vereist deze handmatige pen geen batterijen of stroombronnen. Met een eenvoudige druk- en draaibeweging kunt u de gewenste druk uitoefenen op de acupunctuurpunten, wat zorgt voor een gevoel van controle en verbinding met het lichaam.

  4. Compact en draagbaar: Met zijn lengte van 15 cm is deze acupunctuur pen gemakkelijk mee te nemen in uw tas of zak. U kunt het overal mee naartoe nemen, waardoor u altijd de voordelen van acupunctuur binnen handbereik heeft, of het nu thuis, op het werk of tijdens het reizen is.

  5. Natuurlijke gezondheidsbevordering: Acupunctuur is een eeuwenoude praktijk die bekend staat om zijn vermogen om de energiestromen in het lichaam in balans te brengen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. Door regelmatig gebruik van de Handmatige IJzeren Acupunctuur Pen kunt u spanningen verlichten, de bloedcirculatie verbeteren en algemeen welzijn bevorderen.

Ontdek de vele voordelen van acupunctuur zonder het gedoe van naalden of elektrische apparaten. Met de Handmatige IJzeren Acupunctuur Pen kunt u een holistische benadering van uw gezondheid nemen en genieten van de voordelen van deze eeuwenoude genezingskunst. Voeg deze veelzijdige pen toe aan uw dagelijkse routine en ervaar de helende kracht van acupunctuur in het comfort van uw eigen omgeving.

Premium Acupunctuur Pen – Handmatig gebruik – acupunctuur naalden – massage pen – Voor je gezicht en het hele Lichaam – acupunctuur
Premium Acupunctuur Pen – Handmatig gebruik – acupunctuur naalden – massage pen – Voor je gezicht en het hele Lichaam – acupunctuur

 9,99

Gezond-winkel.nl
Logo