BOTC Elektrisch warmtekussen – 76×40 cm – Warmtedeken – 1 persoons – Automatische uitschakeling – Grijs

 39,98

Snoerlengte

1.5 m

Afstandsbediening

Nee

Verpakkingsinhoud

1 stuk

Merk

BOTC

Verpakkingsgewicht

0.50 kg

Taal handleiding

Engels

Aantal warmtestanden

5 tot 7 warmtestanden

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Automatisch uitschakelen

Ja

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Nee

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Fabrieksgarantie termijn

1 jaar

Kleur

Grijs

Koord opslagruimte

Nee

Materiaal

Katoen

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Overhittingsbeveiliging

Ja

Product breedte

40 cm

Product hoogte

2 cm

Product lengte

76 cm

Regelbare standen

Ja

Reparatie type

Carry-in

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Onjuist of onvoorzichtig gebruik

Verpakking breedte

200 mm

Verpakking hoogte

300 mm

Verpakking lengte

400 mm

EAN

8721049700141

Categorieën

Gezondheid Ontspanning Warmteproducten Elektrische kussens

Wat vind je belangrijk

Overhittingsbeveiliging, Schakelt automatisch uit

Last updated on oktober 3, 2024 1:22 am
SKU: 9300000162031000 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Dit elektrische verwarmingskussen biedt ontspanning voor het hele lichaam, verwarming en een zachte structuur om verschillende lichaamszones zoals nek, rug, buik of benen goed te omarmen. Sommige professionals raden ook vochtige verwarmingskussens aan. Kingsize verwarmingskussen voor grotere oppervlakken;

ook voorzien van een extra lang snoer van 7,2 meter, zodat je comfortabel op de bank kunt liggen of in bed kunt ontspannen (niet gebruiken als zitkussen).

Dit extra grote verwarmingskussen kan gebruikt worden voor droge of vochtige warmtetherapie. Voor vochtige warmte bevochtig je het kompres met een sprayfles voor een diepere penetratie van de warmte terwijl je ontspant.

Voor jouw gemak en hygiëne is ons verwarmingskussen machinewasbaar. Gooi het gewoon in de wasmachine met koud water om het schoon en hygiënisch te houden. (Laat het aan de lucht drogen voor gebruik)

let op !

! Gebruik het niet terwijl u slaapt. Laat dit apparaat nooit onbeheerd achter, vooral niet als er kinderen in de buurt zijn.

! Dit verwarmingskussen mag niet worden gebruikt op of door een persoon die gehandicapt is, slaapt of bij bewustzijn is of een persoon met een slechte bloedsomloop, tenzij er zorgvuldig aandacht aan wordt besteed.

! Dit verwarmingskussen mag niet worden gebruikt door personen die niet gevoelig zijn voor warmte of door personen die mogelijk niet reageren op oververhitting. Dit product is niet inbegrepen. Voor medische hulpmiddelen

Veiligheid: Werkt met een oververhittingsbeveiligingssysteem en intelligente temperatuurregeling en houdt de warmte altijd op het gewenste niveau, zonder je te verbranden of te verwonden.

Snel warm: De verdeelde ultraverwarmingsdraad zorgt voor gemiddelde warmte, maximale dekking van je lichaam en verlicht pijn en kou. De automatische uitschakeling van 2 uur is veiliger.

Comfortabele ervaring: Gemaakt van zacht en glad micro-pluche aan de buitenkant, de verwarmingsdraden aan de binnenkant zijn heel dun, zodat je ze niet voelt. Het enige wat je voelt is flexibiliteit en zachtheid.

6 Temperatuur- & 4 Timerinstellingen voor uw behoeften

Het extra grote ontwerp van het verwarmingskussen maakt een behandeling met volledige dekking mogelijk voor verlichting van pijn en vermoeidheid.

U kunt de temperatuur van dit elektrische verwarmingskussen regelen via de controller, die de temperatuur gemakkelijk kan aanpassen met 6 temperatuurinstellingen om uw comfortniveau aan te passen.

Dit grote verwarmingskussen met timerfunctie biedt 4 automatische uitschakeltijden van 30 tot 120 minuten, bespaart energie en voorkomt overmatige verwarming, wat zeer veilig en energiebesparend is.

Automatische uitschakeling:

Met de timer kun je ervoor zorgen dat het extra grote verwarmingskussen automatisch uitschakelt na de gewenste tijd en je absoluut veilig verwarmt.

Ultrazacht materiaal

Onze verwarmingskussens zijn perfect voor mensen met een gevoelige huid en zorgen voor maximaal comfort en kalmerende warmte.

Dagelijks onderhoud:

Ons elektrische warmtekussen is machinewasbestendig zodat schoonmaken een fluitje van een cent is. Onderhoudsvriendelijk, zacht, machinewasbaar micro-pluche warmtekussen met maximaal comfort voor dagelijks gebruik.

Als er kwaliteitsproblemen zijn, bieden we binnen de garantieperiode graag vervanging of terugbetaling aan, zodat elke klant een tevreden aankoop kan doen in onze winkel.

En het is ook een geweldig cadeau voor je vriend of familie.

BOTC Elektrisch warmtekussen – 76×40 cm – Warmtedeken – 1 persoons – Automatische uitschakeling – Grijs
BOTC Elektrisch warmtekussen – 76×40 cm – Warmtedeken – 1 persoons – Automatische uitschakeling – Grijs

 39,98

Gezond-winkel.nl
Logo