Advanced Pro Colour Correcting Mousse Geavanceerde bruiningsmousse met kleurcorrigerend effect Light 200ml

- 6%

Oorspronkelijke prijs was: € 19,99.Huidige prijs is: € 18,79.

Geschikt voor lichaamsdeel

Lichaam

Ingrediënten

Aqua (Water), Dihydroxyacetone, Caprylyl/Capryl Glucoside, Propylene Glycol, Dimethyl Isosorbide, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Parfum (Fragrance), Sodium Metabisulfite, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Biosaccharide Gum-1, Coumarin, Sodium Hyaluronate, CI 16035 (Red 40), CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1).

Inhoud

200 ml, Meer dan 200 ml

Land van oorsprong

Polen

Periode na opening

12 maand

SPF factor

Geen factor

Substantie

Mousse

Type dispenser

Flacon

Verpakking breedte

50 mm

Verpakking hoogte

50 mm

Verpakking lengte

240 mm

Verpakkingsgewicht

281 g

EAN

5060427357359

Categorieën

Persoonlijke verzorging Zonbescherming Zonnebrand

Merk

St. Moriz

Last updated on september 15, 2024 1:11 am
SKU: 9300000146232360 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Een geavanceerde bruiningsmousse met een kleurcorrigerend effect die werkt als een corrigerende foundation. Het product bouwt een zachte bruining op de huid op, waardoor de huid subtiel bloost door de zon. Het heeft een directe kleur die de hele dag blijft zitten en vervolgens wordt afgewassen voor een langdurige, natuurlijke bruine kleur. Het hyaluronzuur en vitamine B5 in de mousse zorgen voor langdurige hydratatie om de huid zijdezacht te houden. De mousse in deze tint is het meest geschikt voor lichte teint die een natuurlijk en zacht effect zoekt. Veganistische formule.

Hoe te gebruiken: scrubben en ervoor zorgen dat de droge delen van het lichaam (knieën, voeten, ellebogen en enkels) worden gehydrateerd.Gebruik een handschoen om het product aan te brengen; dit maakt het aanbrengen gemakkelijker en beschermt uw handen tegen vlekken. Wacht tot je helemaal droog bent voordat je je aankleedt. Uw onmiddellijke bruining is direct na het aanbrengen zichtbaar en uw langdurige bruining begint zich na 1 uur te ontwikkelen en blijft zich tot 8 uur lang ontwikkelen. Na deze tijd kunt u de kleur gewoon afwassen, waarbij u zeep, douchegels of shampoo vermijdt. Vermijd contact met water, zweten of het aanbrengen van andere producten op de huid tijdens de ontwikkeling.

Waarschuwingen: Alleen voor extern gebruik. Niet toepassen op een beschadigde huid. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen overvloedig met water spoelen. Geschikt voor alle huidtypes. Wij adviseren een patch-test uit te voeren voordat u zonverzorgingsproducten gebruikt. Indien irritatie optreedt, het gebruik onmiddellijk staken. Buiten het bereik van kinderen houden. Dit product bevat geen zonnecrème en beschermt niet tegen zonnebrand. Bewaren op een koele plaats uit de buurt van direct zonlicht. Bij warmer weer wordt aanbevolen het product in de koelkast te bewaren.

Advanced Pro Colour Correcting Mousse Geavanceerde bruiningsmousse met kleurcorrigerend effect Light 200ml
Advanced Pro Colour Correcting Mousse Geavanceerde bruiningsmousse met kleurcorrigerend effect Light 200ml

Oorspronkelijke prijs was: € 19,99.Huidige prijs is: € 18,79.

Gezond-winkel.nl
Logo