Bondi Sands – Hydra After Sun Aloe Vera – Cooling Foam – Hydraterend

 14,99

Type dispenser

Flacon

Substantie

Lotion

Antirimpel

Nee

Watervast

Ja

Ingrediënten

Aqua (Water), Dimethyl Ether, Butane, Isobutane, Aloe Barbadensis Extract, Propylene Glycol, Glycerin, Phenyl Trimethicone, Hydroxyethylcellulose, Dicaprylyl Carbonate, Cocoglycerides, Polysorbate 20, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Propane, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Sodium Carrageenan, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Geraniol, Hydroxycitronellal.

Allergeneninformatie

geen

Parfumvrij

Nee

Verpakkingsgewicht

0.22 kg

Huidtype

Normale huid

Inhoud

192 ml

Verpakking hoogte

180 mm

Verpakking lengte

50 mm

Verpakking breedte

50 mm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Allergeneninformatie beschikbaar

Nee

CE markering

Niet van toepassing

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Inhoud per dispenser

192 ml

Land van oorsprong

Australië

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Periode na opening

12 maand

Signaalwoord

Waarschuwing

Speciaal voor kinderen

Nee

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

Voorzorgsmaatregelen

Stap 1: goed schudden voor gebruik. Stap 2: zo vaak als nodig royaal en gelijkmatig aanbrengen. Voor onmiddellijke verkoeling aanbrengen na blootstelling aan de zon. ** Bewaren onder 50 °C **

Waarschuwingen

uitsluitend voor uitwendig gebruik. Doe een test op een klein stukje huid 24 uur voor gebruik. Als huiduitslag of irritatie optreedt, stop het gebruik. Niet aanbrengen op beschadigde of ontstoken huid. Niet rechtstreeks op het gezicht sprayen. Vermijd contact met ogen. Als het product per ongeluk in de ogen komt, goed uitspoelen met veel schoon water. Zoek medische hulp als irritatie aanhoudt. licht ontvlambaar. Dispenser onder druk. Beschermen tegen zonlicht en niet blootstellen aan temperaturen hoger dan 50°C. Inhoud onder druk. Niet doorboren of verbranden. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Licht ontvlambaar. Niet op een open vlam of op gloeiend materiaal sprayen. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen – niet roken. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik alleen zoals aangegeven. Opzettelijk misbruik door het opzettelijk concentreren en inademen van de inhoud kan schadelijk of dodelijk zijn. Lees altijd het etiket.

EAN

0810020173109

Categorieën

Persoonlijke verzorging Zonbescherming After Sun

Merk

Bondi Sands

Eigenschappen

Waterproof

Last updated on september 27, 2024 1:24 am
SKU: 9300000118782964 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Bondi Sands Hydra After Sun Aloe Vera is een verkoelend schuim met aloë vera. De aftersun is doordrenkt met ethisch geproduceerde algen voor diepe hydratatie en biedt rustgevende aftersunverzorging door de huid te verzachten en te koelen.

  • Verkoelend schuim
  • Plantaardige hydratatie
  • Verzorgt en herstelt de huid
  • Bevat aloë vera
  • Heerlijke zomerse geur

Geniet van het mooie weer, ga met een gerust hart de zon in met Bondi Sands!

Bondi Sands is een Australisch merk, geïnspireerd door het meest iconische strand van Australië. Dit cosmeticamerk staat midden in de vrolijke, hippe wereld van de jonge Australische strandcultuur en heeft wereldwijd enorm veel fans. Alle producten zijn samengesteld uit superieure ingrediënten, waardoor ze over een hoogwaardige kwaliteit beschikken. Bondi Sands is bij velen bekend vanwege hun immer populaire zelfbruiningsproducten, maar nu is het merk ook uitgebreid met een breed assortiment zonnebrandproducten.

Bondi Sands heeft een assortiment zonneproducten ontwikkeld met een breedspectrum SPF van UVA- en UVB-bescherming. De zonnebrandmiddelen zijn in zowel olie- als lotionformulering beschikbaar met een verscheidenheid aan SPF-factoren. De producten zijn waterbestendig, sneldrogend, niet vet en hydrateren de huid. Bovendien hebben de producten allemaal een iconische zomerse geur.

De aftersuns zijn ontwikkeld om verlichting en verzorging te bieden aan de geïrriteerde of verbrande huid en bevatten een optimale hydratatie om ervoor te zorgen dat de huid snel kan herstellen. De aloë vera sprays zijn verrijkt met ontstekingsremmende middelen, die de huid helpen herstellen.

PS Het assortiment zonnebrandmiddelen is ook vrij van chemicaliën, die als onveilig worden beschouwd voor koraalriffen! Bescherm jezelf… en de natuur!

Bondi Sands – Hydra After Sun Aloe Vera – Cooling Foam – Hydraterend
Bondi Sands – Hydra After Sun Aloe Vera – Cooling Foam – Hydraterend

 14,99

Gezond-winkel.nl
Logo