Bondi Sands Self Tanning Foam Technocolor – 1 Hour Express – Magenta + Zelfbruiner Handschoen Set

 33,00

Aantal stuks in verpakking

2 stuk(s)

Antirimpel

Nee

Geschikt voor lichaamsdeel

Lichaam, Gezicht

Ingrediënten

water, dihydroxyaceton, propyleenglycol, trideceth-9, polysorbaat 20, peg-5 ethylhexanoaat, glycerine, ethoxydiglycol, natriumhyaluronaat, aloë vera callus extract, cocos nucifera (kokos) water, erythrulose, peg-12 dimethicon, peg-12 allyl ether, peg-12, dinatriumedta, ethylhexylglycerine, panthenol, ci 14700 (fd&c rood nr. 4), ci 19140 (fd&c geel nr. 5), ci 42090 (fd&c blauw nr. 1), fenoxyethanol.

Inhoud

200 ml

Kleurintensiteit

Donker

Land van oorsprong

Australië

Periode na opening

12 maand

Substantie

Mousse

Type dispenser

Pomp

EAN

6011637844893

Categorieën

Persoonlijke verzorging Zonbescherming Zelfbruiners

Merk

Bondi Sands

Kleurdiepte

Donker

Last updated on mei 30, 2024 1:15 am
SKU: 9300000150732495 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Technocolor biedt een op maat gemaakte bruiningservaring voor resultaten die net zo uniek zijn als jij, en is zorgvuldig samengesteld door middel van baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en laserhuidanalysetechnologie om resultaten te leveren die perfect passen bij elke huidskleur.

Met behulp van Dermachromatic™ Color Technology is Technocolor Magenta 1 Hour Express Self Tanning Foam geformuleerd met hoogwaardige bruiningsactieve stoffen en elektrolythydratatie, perfect voor olijfkleurige tot diepe huidtinten die op zoek zijn naar een rijke, diep getinte kleur.

Met een rood-paarse kleurgids om de ontwikkeling van koele tonen tegen te gaan, is Technocolor verkrijgbaar in een 1 Hour Express Foam-formaat en kan na een uur dragen worden afgewassen voor verbeterde, natuurlijke huidresultaten.

Technocolor 1 uur express zelfbruiningsreeks is de eerste in zijn soort in de schoonheidsindustrie, die verder gaat dan het oppervlak van je huid om resultaten te bieden die uniek zijn zoals jij bent.

Klinisch bewezen is dat ze bij elke toepassing optimale resultaten opleveren, technocolor biedt vier tinten die speciaal zijn samengesteld voor elke huidtint om elke keer de perfecte kleur te geven.

Bondi Sands Self Tanning Foam Technocolor – 1 Hour Express – Magenta + Zelfbruiner Handschoen Set
Bondi Sands Self Tanning Foam Technocolor – 1 Hour Express – Magenta + Zelfbruiner Handschoen Set

 33,00

Gezond-winkel.nl
Logo