Derma Sun zonnelotion roller – SPF 30 – 2 x 50 ML – Parfumvrij – Geschikt voor kinderen

 27,95

Aantal stuks in verpakking

2 stuk(s)

Allergeneninformatie

e zonnebrandcrème is vrij van parfum en kleurstoffen, waardoor het risico op allergische reacties en huidirritaties wordt geminimaliseerd.

Allergeneninformatie beschikbaar

Ja

Antirimpel

Nee

Doelgroep

Kinderen

Geschikt voor lichaamsdeel

Lichaam, Gezicht

Geschikt voor sport

Nee

Geschikt voor wintersport

Nee

Ingrediënten

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Alcohol Denat. (isopropylalcohol), ethylhexyltriazon, dibutyladipaat, glycerine, acrylaatcopolymeer, diethylhexylbutamidotriazon, glycerylstearaat, tocoferylacetaat, ceteareth-20, ceteareth-12, cetearylalcohol, cetylpalmitaat, acrylaten/acrylaten, acrylaat, natriumlaurethsulfaat, fenoxyethanol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur

Inhoud

100 ml

Inhoud per dispenser

50 ml

Land van oorsprong

Denemarken

Met bronzer

Nee

Parfumvrij

Ja

Periode na opening

12 maand

SPF factor

Factor 30

Speciaal voor kinderen

Ja

Substantie

Lotion

Type dispenser

Roller

Verpakking breedte

35 mm

Verpakking hoogte

35 mm

Verpakking lengte

90 mm

Verpakkingsgewicht

168 g

Watervast

Ja

EAN

8720512174106

Categorieën

Persoonlijke verzorging Zonbescherming Zonnebrand Zonnebrand kinderen

Merk

Derma Sun

Last updated on mei 10, 2024 12:10 am
SKU: 9300000043005602 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Zonnebrand roller met SPF30 is een allergievriendelijke en waterdichte zonnebrandcrème met hoge bescherming tegen de zon. Het is makkelijk aan te brengen met een slimme roll-on functie, wat het voor de ongeduldige kleintjes een stuk leuker maakt om zonnebrandcrème op te smeren.

Het is goed om in de zak te hebben voor gemakkelijke opnieuw te smeren. De zonnebrandcrème is speciaal ontwikkeld voor kinderen en zorgt voor een optimale UVA/UVB bescherming voor de gevoelige huid. De zonnebrandcrème is vrij van parfum en kleurstoffen, waardoor het risico op allergische reacties en huidirritaties wordt geminimaliseerd. Koraalvriendelijk en 100% veganistisch.

Toepassing:

Breng een ruime hoeveelheid aan op het lichaam (ca. 20 ml voor een kinderlichaam) en op het gezicht vóór blootstelling aan de zon. Zorg ervoor dat u het product na het aanbrengen smeert. Vermijd midden op de dag de zon, de zonnestralen zijn hier het sterkst. Bij het baden wordt het aanbrengen vaak herhaald. Voor een optimale bescherming is het belangrijk om de aanbevolen hoeveelheid te gebruiken. Onthoud: de beste bescherming tegen zonnestralen is om ze volledig te vermijden. Moet voor gebruik worden geschud.

Ingrediënten:

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Alcohol Denat. (isopropylalcohol), ethylhexyltriazon, dibutyladipaat, glycerine, acrylaatcopolymeer, diethylhexylbutamidotriazon, glycerylstearaat, tocoferylacetaat, ceteareth-20, ceteareth-12, cetearylalcohol, cetylpalmitaat, acrylaten/acrylaten, acrylaat, natriumlaurethsulfaat , fenoxyethanol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur

Derma Sun zonnelotion roller – SPF 30 – 2 x 50 ML – Parfumvrij – Geschikt voor kinderen
Derma Sun zonnelotion roller – SPF 30 – 2 x 50 ML – Parfumvrij – Geschikt voor kinderen

 27,95

Gezond-winkel.nl
Logo