BONDI SANDS – Liquid Gold Self Tanning Foam – 3 pak

 57,00

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Allergeneninformatie

Dit product bevat geen zonnefilter en biedt geen bescherming tegen UV-straling. Herhaalde blootstelling van onbeschermde huid tijdens het zonnen, kan het risico op huidveroudering, huidkanker en andere schadelijke effecten op de huid verhogen, zelfs als u niet verbrandt. UIT HET ZICHT EN BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN. Bij inname onmiddellijk een arts raadplegen. ALLEEN VOOR UITWENDIG GEBRUIK. VERMIJD CONTACT MET DE OGEN. Mocht het product per ongeluk in de ogen komen, dan met veel schoon water uitspoelen. Zoek medische hulp als irritatie aanhoudt.

Allergeneninformatie beschikbaar

Nee

Antirimpel

Nee

Geschikt voor lichaamsdeel

Lichaam

Ingrediënten

Aqua, Dihydroxyacetone, Propylene Glycol, Trideceth-9, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polysorbate 20, Ethoxydiglycol, Peg-5 Ethylhexanoate, Glycerin, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Parfum, Sodium Metabisulfite, Erythrulose, Hydrolyzed Jojoba Esters, PEG-12 Dimethicone, CI 14700, CI 19140, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Benzyl Alcohol, Panthenol, CI 42090

Inhoud

600 ml

Inhoud per dispenser

200 ml

Kleurintensiteit

Medium

Land van oorsprong

Australië

Parfumvrij

Nee

Periode na opening

12 maand

Signaalwoord

Waarschuwing

Substantie

Mousse

Type dispenser

Spray

Verpakking breedte

40 mm

Verpakking hoogte

250 mm

Verpakking lengte

40 mm

Verpakkingsgewicht

200 g

Voorzorgsmaatregelen

Stap 1: zorg ervoor dat de huid schoon en gescrubd is en vrij van vochtinbrengende crème voor een egaal en streeploos eindresultaat. Stap 2: druk stevig op de pomp en breng een ruime hoeveelheid Bondi Sands Aero aan op een tanning-handschoen en maak lange, strijkende bewegingen over armen, benen en lichaam. Gebruik het restant op de tanning-handschoen voor gezicht, ellebogen en knieën. Stap 3: wacht met aankleden tot het zelfbruiningsproduct opgedroogd is. Het is niet nodig om het product af te wassen. Laat het schuim gedurende ten minste 6 uur op de huid.

Waarschuwingen

WAARSCHUWING: dit product bevat geen uv-filter en biedt geen bescherming tegen zonverbranding. Herhaalde blootstelling van onbeschermde huid tijdens het zonnen kan het risico op huidveroudering, huidkanker en andere schadelijke effecten op de huid verhogen, zelfs als u niet verbrandt. UIT HET ZICHT EN BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN. ALLEEN VOOR UITWENDIG GEBRUIK. Test 24 uur van te voren op een stukje huid. Gebruik staken als er roodheid of jeuk optreedt. Niet op een beschadigde, verbrande of gevoelige huid gebruiken. Contact met ogen vermijden. Mocht het product toch per ongeluk in de ogen komen, dan goed uitspoelen met veel schoon water. Bij aanhoudende irritatie een arts raadplegen. BEWAREN ONDER 30°C.

Watervast

Ja

EAN

6095508767764

Categorieën

Persoonlijke verzorging Zonbescherming Zelfbruiners

Merk

Bondi Sands

Kleurdiepte

Medium

Last updated on april 28, 2024 2:58 pm
SKU: 9300000103414333 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Zon, zee en strand: een benijdenswaardig Australisch plaatje. Ervaar iedere keer bij gebruik van Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Foam een Australisch zongebruinde teint. Verrijkt met arganolie en een heerlijke kokosgeur zal deze hydraterende zelfbruiningsmousse de huid een goudbruine teint geven die in een paar seconden droog is.

• Hoogwaardige kwaliteit

• Kokosgeur

• Niet getest op dieren

BONDI SANDS – Liquid Gold Self Tanning Foam – 3 pak
BONDI SANDS – Liquid Gold Self Tanning Foam – 3 pak

 57,00

Gezond-winkel.nl
Logo