Sun Bum | Texturizing Sea Spray

 22,95

Ingrediënten

Wat zit erin: Water, magnesiumsulfaat, isoceteth-20, geur, macrocystis pyrifera (kelp) extract, cinnamidopropyltrimoniumchloride, PPG-5-ceteth-20, zeezout, houtskoolpoeder, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur

Verpakkingsgewicht

0.22 kg

Geschikt voor haartype

Alle haartypes

Inhoud

177 ml

Verpakking hoogte

44 mm

Verpakking lengte

198 mm

Verpakking breedte

53 mm

Hold level

Medium

Inhoud per dispenser

177 ml

Land van oorsprong

VS

Periode na opening

12 maand

Type haarspray

Saltspray

EAN

0871760000407

Categorieën

Persoonlijke verzorging Haarstyling Haarspray Haar

Merk

Sun Bum

Haartype

Alle haartypes

Hold factor

Medium

Last updated on juni 19, 2024 12:26 am
SKU: 9300000043290736 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Voor die dagen dat we niet op het strand zijn, maar er een beetje uit willen zien zoals we op het strand waren, gebruiken we deze Texturizing Spray van Sun Bum met Hawaiian Sea Salt en Sea Kelp om de klus te klaren. Texturizing Sea Spray van Sun Bum. De Texturizing Sea Spray beschermt je haar tegen de elementen en geeft het extra body, golven en textuur voor dat strandhaar, een winderige look. De lichtgewicht formule verbetert de scheiding en definitie van strengen en blokkeert onmiddellijk vocht dat kroezen veroorzaakt. Het geeft je haar precies de juiste hoeveelheid textuur met een matte hold.

Hoe te gebruiken: Spray door het haar (focus meer op de lokken en minder op de haarwortels.) Til het haar op om op de lagen eronder te richten en creëer een stoere strandlook. Als je golven wat extra hulp nodig hebben bij het bestrijden van kroezen, vooral op vochtige dagen, combineer dan met een druppel van onze Coconut Argan Oil aan de uiteinden.

Wat zit erin: Water, magnesiumsulfaat, isoceteth-20, geur, macrocystis pyrifera (kelp) extract, cinnamidopropyltrimoniumchloride, PPG-5-ceteth-20, zeezout, houtskoolpoeder, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur Trust the Bum-

Het aapje op de verpakkingen van Sun Bum heeft een naam: Sunny 🙂 Veel plezier met de producten van Sun Bum, voor de zon, na de zon EN voor je haar!

Sun Bum | Texturizing Sea Spray
Sun Bum | Texturizing Sea Spray

 22,95

Gezond-winkel.nl
Logo