Belle Vous Bruin Glazen Roller Flesjes met 2 Droppers (24 Pak) – 10ml Essentiele Olie Flessen set met Roestvrij Stalen Rol Balletjes – Navulbare Lege Flessen voor Aromatherapie…

 15,21

Substantie

Vloeibaar

Ingrediënten

navulbaar

Verpakkingsgewicht

340.0 g

Huidtype

Normale huid

Inhoud

10 ml

Verpakking hoogte

14.00 cm

Verpakking lengte

40.00 cm

Verpakking breedte

28.00 cm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

c/o MXP Prime Platform GmbH Jägerstr. 41, 10117 Berlin

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

support-bol@sellerx14.zendesk.com

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

China

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

SellerX Fourteen GmbH

Periode na opening

1 maand

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+49 3023322460

Type gezichtsreinigingsmiddel

Reinigingsdoekjes

EAN

5060647248895

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Reinigingsdoekjes

Merk

BELLE VOUS

Last updated on september 12, 2024 1:14 am
SKU: 9300000147323317 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • BRUINE ROLLER FLESJES: Inbegrepen zijn 24 10ml bruin glazen flessen die H8,2 x B1,2 cm meten met deksels en 2 plastic droppers voor een totale lengte van 9 cm en houden 0,5 ml. De roller ballen zijn gemaakt van roestvrij staal en bevestigd aan de verwijderbare plastic inleg. Alle flessen zijn zorgvuldig verpakt om schade tijdens vervoer te voorkomen. De flessen zijn wasbaar, plus BPA en loodvrij, wat betekend dat u ze kunt hergebruiken, recyclen en zijn non-toxic.
  • ECHT BRUIN GLAS: Onze bruine flessen beschermen essentiële olies tegen schadelijke UV-straling, om ze te beschermen tegen vergaan/ degradatie, wat efficiëntie verlies voorkomt. Gemaakt van hoge kwaliteit dik glas, zijn deze flessen glad en stootbestendig. Ze zijn gemaakt van echt bruin ongeschilderd glas, wat betekent dat u ze met DMSO of andere oplossingen kunt gebruiken zonder het glas aan te tasten door sterke olies als citrus. Deze flessen zijn de perfecte reismaat.
  • STALEN ROLBALLEN: Onze flessen hebben stalen, corrosie werende rollerballen, die olies of andere inhoud makkelijk aan laat brengen. De strakte van de insert, voorkomt lekken terwijl de rolballen het makkelijk maken om de olie te verspreiden – de ballen vallen er niet uit en lopen niet vast. Wanneer druk wordt gebruikt, laat de bal een gelijkmatige hoeveelheid inhoud los zonder veel moeite. Ze kunnen ook op uw huid gebruikt worden voor betere absorptie van olies en voelt koel op de huid.
  • MULTIFUNCTIONEEL: Gebruik onze flessen voor het maken van DIY essential olie mixen met kokosnoot en amandelolie. U kunt er een label op plakken en ze verkopen. Ideaal voor veel verschillende olies als pepermunt, jojoba en lavendel. Ze zijn geweldig als samples of geschenken. U kunt deze flessen voor aromatherapie gebruiken in salon of spa. Maak huisgemaakte lippenbalsems met bijenwas, soja was, hennep, honing en shea boter. Als u de stalen bal verwijderd kunt u ze voor vloeistof gebruiken.
  • GELD TERUG GARANTIE: Alle glazen flessen sets verkocht, komen met 100% geld terug garantie, voor het geval u niet tevreden bent met uw aankoop. Als dit het geval is, kom dan met ons in contact en we vergoeden uw aanschaf. Product bevat glas, behandel met zorg. Buiten bereik van kinderen houden. PAS OP! Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Stikgevaar.

Belle Vous Bruin Glazen Roller Flessen met 2 Droppers (24 Pak).

Inbegrepen zijn 24 bruine flessen met een stalen bal en 2 droppers. Ze zijn perfect voor essentiele olies door de UV bescherming, die van de kleur komt van het glas. Ze hebben ook een groot aantal gebruiken als met: geur, parfums, kleurstoffen en meer.

Wat is er inbegrepen:

-24 x Flessen.

-2 x Droppers.

Afmetingen:

-Glazen flesjes: H8,2 x B1,2 cm.

-Volume capaciteit: 10 ml.

-Dropper lengte: 9 cm.

Belle Vous Bruin Glazen Roller Flesjes met 2 Droppers (24 Pak) – 10ml Essentiele Olie Flessen set met Roestvrij Stalen Rol Balletjes – Navulbare Lege Flessen voor Aromatherapie…
Belle Vous Bruin Glazen Roller Flesjes met 2 Droppers (24 Pak) – 10ml Essentiele Olie Flessen set met Roestvrij Stalen Rol Balletjes – Navulbare Lege Flessen voor Aromatherapie…

 15,21

Gezond-winkel.nl
Logo