Garnier PureActive Thermo Masker 2 x (2 x 6ml)

 24,95

Aantal artikelen in verpakking

2 stuk(s)

Aantal stuks in verpakking

2 stuk(s)

Geslacht

Unisex

Huidtype

Vette huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Ingrediënten

GLYCERIN KAOLIN CI 77891, TITANIUM DIOXIDE PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE MONTMORILLONITE AQUA, WATER PROPYLENE GLYCOL ACRYLATES COPOLYMER ALLANTOIN BENZYL SALICYLATE CI 42090, BLUE 1 CI 77007, ULTRAMARINES LIMONENE LINALOOL PROPYLENE CARBONATE SALICYLIC ACID SERINE SODIUM CHLORIDE SORBITOL STEARALKONIUM HECTORITE UREA ZINC GLUCONATE PARFUM, FRAGRANCE

Inhoud

12 ml

Land van oorsprong

Duitsland

Periode na opening

12 maand

Type gezichtsmasker

Kleimasker

EAN

3600540211637

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Gezichtsmaskers & -strips

Type masker of strip

Kleimasker

Merk

Garnier

Last updated on maart 24, 2024 9:24 pm
SKU: 9300000174710625 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Kom in slechts drie minuten van puistjes en mee-eters af!

Gebruik Garnier PureActiveThermo Masker voor een diepe reiniging. De formule van het gezichtsmasker bevat pure klei, salicylzuur en zink. Deze combinatie reinigt de huid onmiddellijk en diep, verwijdert onzuiverheden en overtollig talg, en opent verstopte poriën. Het effect wordt ook versterkt door een verwarmend effect dat direct op de huid wordt toegepast. Dit zorgt voor een grondig gereinigde huid. Bovendien reguleert het aanwezige zink de talgproductie van de huid. Het gezichtsmasker voorkomt effectief het ontstaan van nieuwe vlekken en mee-eters.

Het effect van het gezichtsmasker is al na slechts drie minuten duidelijk zichtbaar: de teint is zuiverder en stralender. Garnier PureActive Thermo Masker verwarmt de onzuiverheden en is ideaal voor een diepe reiniging van de gecombineerde of vette huid die de neiging heeft tot puistjes en mee-eters.

Gebruik: Tegen puistjes en mee-eters diep van binnen in slechts drie minuten: dat is het Garnier Clear Anti-Puistjes Thermisch Masker voor de huid:

  1. Reinig eerst het gezicht met een geschikte reinigingsgel of vergelijkbaar.
  2. Breng vervolgens het masker aan op het vochtige gezicht en masseer zachtjes. Besteed bijzondere aandacht aan de T-zone (voorhoofd, neus en kin). Laat drie minuten intrekken en spoel grondig af met lauw water. Tip: Het gezichtsmasker kan een of twee keer per week worden aangebracht. Dit zorgt voor een diepe reiniging van de onzuivere huid en voorkomt nieuwe puistjes en mee-eters.
Garnier PureActive Thermo Masker 2 x (2 x 6ml)
Garnier PureActive Thermo Masker 2 x (2 x 6ml)

 24,95

Gezond-winkel.nl
Logo