Belle Vous 4 Pak Lege Navulbare Parfum Spuitflessen – 50 ml Vierkant Doorzichtig Glazen Verstuiver met Gouden Bemistingspomp – Draagbaar voor Reizen, Essentiele Olies,…

 17,99

Substantie

Vloeibaar

Ingrediënten

navulbaar

Verpakkingsgewicht

570.0 g

Huidtype

Normale huid

Inhoud

50 ml

Verpakking hoogte

8.50 cm

Verpakking lengte

16.00 cm

Verpakking breedte

13.00 cm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

c/o MXP Prime Platform GmbH Jägerstr. 41, 10117 Berlin

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

support-bol@sellerx14.zendesk.com

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

China

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

SellerX Fourteen GmbH

Periode na opening

1 maand

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+49 3023322460

Type gezichtsreinigingsmiddel

Reinigingsdoekjes

EAN

5060912647347

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Reinigingsdoekjes

Merk

BELLE VOUS

Last updated on maart 24, 2024 9:23 pm
SKU: 9300000147375271 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • 4 PAK ZWARTE PARFUM FLESJES: Inbegrepen in onze set, zijn 4 klaar om te vullen glazen parfum flessen. Elk van de flessen is 10 cm in hoogte, inclusief het deksel en 5,2 cm in breedte. Ze hebben kunnen 50 ml parfum houden. De pomp is goud en spuit een fijne mist. Omdat de pompen een schroefdop hebben, knoeien ze niet. Het zwart gekleurd glas maakt onze flessen dik en veilig in gebruik.
  • NAVULBARE CONTAINERS: Onze flessen komen leeg en klaar om te vullen. U kunt een trechter gebruiken om uw parfum in de fles te gieten. De pompen zijn geassembleerd en klaar voor gebruik. Schroef gemakkelijk het deksel op de fles en druk de pomp een aantal keren om de vloeistof door de pomp te krijgen. Elke fles is 100% lekvrij.
  • PERFECT VOOR REIZEN: Deze flessen zijn de perfecte maat voor reizen. Ze zijn klein genoeg om in uw koffer, handtas, rugzak of toilettas te stoppen. Doe parfum of aftershave in deze kleinere flessen om ruimte te besparen. De doppen op onze flessen beschermen de spuitkop, zodat er niet per ongeluk gespoten wordt. Label uw flessen met stickers, zodat u ziet wat erin zit. Als u gebroken flessen heeft, zet u de parfum over in deze containers.
  • MULTIFUNCTIONEEL: Deze set gepolijste glazen flessen, kunnen voor een groot aantal vloeistoffen gebruikt worden. Onze flessen zijn simpel in ontwerp en kunnen voor zowel mannelijke als vrouwelijke Cologne gebruikt worden. Bewaar een aantal van deze flessen in huis en maak uw eigen kussen mist met uw favoriete essentiële olies. Neem een set van deze flessen en maak een gepersonaliseerde bodyspray of lotions om te geven als geschenk.
  • GELD TERUG GARANTIE: Alle parfum flessensets verkocht, komen met 100% geld terug garantie, voor het geval u niet tevreden bent met uw aankoop. Kom met ons in contact en we vergoeden uw aanschaf. Product bevat glas, buiten bereik van kinderen houden. Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Stikgevaar.

Belle Vous 4 Pak Lege Navulbare Parfum Spray Flessen.

Inbegrepen in onze set, zijn 4 makkelijk te vullen glazen parfum flessen. Het zwartgekleurde glas gebruikt om onze flessen te maken, is dik, wat ze veiliger en harder maakt. Elke van onze flessen bevat een gouden besmistingspomp en dop. De pompen zijn kleer voor gebruik zo snel u de dop erop schroeft. Deze flessen zijn de perfecte maat om mee te reizen. Ze zijn klein genoeg om in uw koffer, handtas, rugzak of toilettas te stoppen. Onze flessen zijn makkelijk in ontwerp en kunnen gebruikt worden voor zowel mannelijke als vrouwelijke geuren. Bewaar een aantal van deze flessen thuis en maak uw eigen huisgemaakte mist met uw favoriete essentiele olies. Ze zijn extreem veelzijdig en kunnen gebruikt worden om verschillende vloestoffen te houden. U kunt ze zelfs labelen, maar labels zijn inbegrepen. Vul ze met eigengemaakte parfums, wat een perfect geschenk is aan vrienden en familie.

Wat is er inbegrepen:

-4 x Lege zwart glazen mistflessen.

-4 x Fijne gouden spuitpompen.

Afmetingen:

-Elke fles meet: B5,2 x H10 cm.

-Flescapaciteit: 50 ml.

Belle Vous 4 Pak Lege Navulbare Parfum Spuitflessen – 50 ml Vierkant Doorzichtig Glazen Verstuiver met Gouden Bemistingspomp – Draagbaar voor Reizen, Essentiele Olies,…
Belle Vous 4 Pak Lege Navulbare Parfum Spuitflessen – 50 ml Vierkant Doorzichtig Glazen Verstuiver met Gouden Bemistingspomp – Draagbaar voor Reizen, Essentiele Olies,…

 17,99

Gezond-winkel.nl
Logo