Reinigende superbalsem voor gezicht en haar 75g

 18,79

Substantie

Vloeibaar

Ingrediënten

Sodium Cocoyl Isethionate, Inulin, Tapioca Starch, Aqua, Caprylyl/Capryl Glucoside, Disodium Cocoamphodiacetate, Cetyl Alcohol, Theobroma Cacao Seed Butter, Decyl Glucoside, Kaolin, Helianthus Annuus Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Betula Alba Leaf Extract, Quercus Robur Bark Extract, Solanum Dulcamara Herb Powder, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Astrocarya Murumuru Seed Butter, Panthenol, Squalane, Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol.

Verpakkingsgewicht

80 g

Huidtype

Normale huid, Rijpe huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

75 ml

Verpakking hoogte

66 mm

Verpakking lengte

26 mm

Verpakking breedte

70 mm

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

Polen

Periode na opening

12 maand

Type gezichtsreinigingsmiddel

Reinigingslotion

EAN

5903641981989

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Reinigingslotions

Merk

Mydlarnia Cztery Szpaki

Geschikt voor handbagage

Geschikt voor handbagage

Last updated on maart 24, 2024 9:18 pm
SKU: 9300000162821752 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De superfood is een cosmeticaproduct dat de definitie is van zero waste. Een veganistische, handige, stevige, multifunctionele, hoogwaardige formule ingekapseld in een milieuvriendelijke verpakking vervangt met succes meerdere huidverzorgingsproducten – in het voordeel van de planeet, je portemonnee en de ruimte in je make-up tasje. Dankzij de voedende boters (cacao, shea en murumuru), olie-extracten (berken- en eikenbast), het natuurlijke prebioticum inuline en het regenererende en irritatieverzachtende sweetgum psiana, kan Superbone worden gebruikt om het hele lichaam (inclusief gezicht en intieme delen), haar en baard te wassen.

Hoe te gebruiken: Supercube is een product voor de volledige lichaamsverzorging. Plaats de kubus onder een straal water, zeep een paar keer in je handen om een schuim te creëren en reinig je huid, haar of baard ermee. Droog het product na gebruik af en bewaar het op een droge en goed geventileerde plaats.

Reinigende superbalsem voor gezicht en haar 75g
Reinigende superbalsem voor gezicht en haar 75g

 18,79

Gezond-winkel.nl
Logo