Diep poriën reinigende gel met groene thee-extract 200ml

 36,29

Substantie

Vloeibaar

Ingrediënten

AQUA PROPANEDIOL COCAMIDOPROPYL BETAINE SODIUM COCO-SULFATE GLYCERIN SALICYLIC ACID INULIN EPILOBIUM FLEISCHERI EXTRACT/LEAF/STEM EXTRACT VACCINIUM MACROCARPON FRUIT EXTRACT SODIUM BENZOATE POTASSIUM SORBATE BUTYLENE GLYCOL CAMELLIA SINENSIS LEAF CAFFEINE GLOBULARIA ALYPUM LEAF EXTRACT CITRIC ACID DEHYDROACETIC ACID BENZYL ALCOHOL PARFUM CITRONELLOL HYDROXYCITRONELLAL LINALOOL CI 75810

Verpakkingsgewicht

360 g

Huidtype

Normale huid, Rijpe huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

200 ml

Verpakking hoogte

168 mm

Verpakking lengte

67 mm

Verpakking breedte

65 mm

Geslacht

Vrouwen

Land van oorsprong

Polen

Periode na opening

12 maand

Type gezichtsreinigingsmiddel

Reinigingslotion

EAN

5904555695016

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Reinigingslotions

Merk

Veoli Botanica

Last updated on maart 24, 2024 9:16 pm
SKU: 9300000164243909 Categorie:
Uw recensie toevoegen

96,40% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Effectieve reiniging is fundamenteel voor de dagelijkse verzorging van de huid met onzuiverheden. Acne, mee-eters en overmatige talgproductie kunnen immers worden verminderd met de juiste cosmetica en ingrediënten die de intensiteit ervan remmen. DEEPLY PORE CLEANSING GEL verwijdert overtollig talg en onzuiverheden en geeft de huid weer een gezonde uitstraling.

De ingrediënten die in de gel zijn gebruikt, zijn ideaal voor de huid die gevoelig is voor vettigheid en verstopte poriën. 0,1% salicylzuur reguleert de talgafscheiding en vermindert de roodheid van de huid die gepaard gaat met onzuiverheden. En het gehalte aan groenethee-extract gestandaardiseerd op de aanwezigheid van EGCG 1% en antibacterieel cranberry-extract 0,5% heeft een verzachtend effect op roodheid en vermindert het risico op verkleuring na imperfecties.

Met de gel kun je er zeker van zijn dat eventuele imperfecties onder controle zijn en dat je huid klaar is voor de volgende verzorgingsfase – toner, je favoriete serum en crème.

In de samenstelling van de gel vind je ook twee natuurlijke prebiotica: cichorei- en agave-inuline 0,2%, een natuurlijk substituut voor hyaluronzuur, en ALPAFLOR® ALP®-SEBUM 1% – een prebioticum van de alpenwilg, dat niet alleen de talgafscheiding normaliseert, maar ook een positief effect heeft op het microbioom van de huid.

VOOR WIE?

Aanbevolen voor de acnegevoelige, vette en gemengde huid.

VOORDELEN EN EFFECTEN:

Onmiddellijk: gereinigde en gladgestreken huid, minder zichtbare poriën, geen trekkerig gevoel

1 week: kalmeren van huidimperfecties, vermindering van roodheid

4e week : normalisering van de talgafscheiding, lichte verlichting van verkleuringen

Gebruiksaanwijzing: Breng de gel ’s ochtends en ’s avonds aan op een vochtige huid. Was je gezicht zachtjes, vermijd de zone rond de ogen, en spoel daarna grondig af met lauw water.

Diep poriën reinigende gel met groene thee-extract 200ml
Diep poriën reinigende gel met groene thee-extract 200ml

 36,29

Gezond-winkel.nl
Logo