Men Wood vochtinbrengende gezichtscrème voor mannen 50ml

- 12%

Oorspronkelijke prijs was: € 22,61.Huidige prijs is: € 19,99.

Substantie

Vloeibaar

Ingrediënten

AQUA, BRASSICA ALCOHOL, ISOAMYL LAURATE, CETEARYL ALCOHOL, TRIHEPTANOIN, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, GLYCERYL STEARATE SE, THEOBROMA GRANDIFLORUM SEED BUTTER, METHYLHEPTYLGLYCERIN, BRASSICYL VALINATE ESYLATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SHOREA STENOPTERA SEED BUTTER, SILICA, PROPANEDIOL, GLYCERIN, PSEUDOALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, CRYPTOMERIA JAPONICA LEAF EXTRACT, ENTEROMORPHA COMPRESSA EXTRACT, BUDDLEJA GLOBOSA LEAF EXTRACT, OCIMUM SANCTUM LEAF EXTRACT, SILYBUM MARIANUM FRUIT EXTRACT, HYDROXYACETOPHENONE, MALTODEXTRIN, TOCOPHEROL, PARFUM, SODIUM SALICYLATE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE.

Verpakkingsgewicht

100 g

Huidtype

Normale huid, Rijpe huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

50 ml

Verpakking hoogte

49 mm

Verpakking lengte

108 mm

Verpakking breedte

54 mm

Geslacht

Mannen

Land van oorsprong

Polen

Periode na opening

12 maand

Type gezichtsreinigingsmiddel

Reinigingslotion

EAN

5903760207250

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Reinigingslotions

Merk

Yope

Geschikt voor handbagage

Geschikt voor handbagage

Last updated on maart 24, 2024 9:15 pm
SKU: 9300000164244648 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Een verzorgende gezichtscrème met een lichte formule, die de huid het juiste gevoel van comfort geeft en haar matteert. Hij trekt snel in en laat de huid langdurig verzorgd en gekalmeerd achter. Het is ideaal na het scheren, hydrateert sterk en maakt de huid glad, vermindert optisch glans op vette delen van het gezicht.

Actieve ingrediënten:
– Marine Hyaluron – vermindert de talgafscheiding en minimaliseert de zichtbaarheid van poriën, terwijl het een langdurige hydratatie biedt. Het is meer specifiek een complex van hyaluronzuur met een ferment van het mariene organisme Pseudoalteromonas-Arctalis.
– Fytoemolliëntencomplex – herstelt het comfort van de huid en verzacht symptomen van irritatie. Maakt de huid zacht, gehydrateerd en verzorgd. Ondersteunt de natuurlijke beschermlaag van de huid en voorkomt uitdroging op lange termijn.
– Fytociden van de Sugaboom – hebben een anti-verouderende en antioxiderende werking en een sterk hydraterende werking. Sugaboommoleculen hebben een effectieve huidvernieuwende werking. Bevat een breed scala aan huidstimulerende biomoleculen, waaronder een hoog gehalte aan polyfenolen, regenererende peptiden en hydraterende suikers.

Ingrediënten: 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Men Wood vochtinbrengende gezichtscrème voor mannen 50ml
Men Wood vochtinbrengende gezichtscrème voor mannen 50ml

Oorspronkelijke prijs was: € 22,61.Huidige prijs is: € 19,99.

Gezond-winkel.nl
Logo