Baby vochtinbrengende gezichtscrème 50ml

 12,49

Substantie

Vloeibaar

Dermatologisch getest

Ja

Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Oil, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Panthenol, Shorea Stenoptera Seed Butter, Hydrogenated Farnesene, Olea Europaea Fruit Oil, Stearic Acid, Hydrolyzed Rice Protein, Niacinamide, Avena Sativa Kernel Extract, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, Jasminum Officinale Flower Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Paeonia Officinalis Flower Extract, Prunus Serrulata Flower Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Glycine Soja Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Phytosterols, Sodium Lauroyl Glutamate, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Sorbitan Oleate, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcoho

Verpakkingsgewicht

60 g

Huidtype

Normale huid, Rijpe huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

50 ml

Verpakking hoogte

108 mm

Verpakking lengte

43 mm

Verpakking breedte

42 mm

Allergeneninformatie beschikbaar

Nee

Geslacht

Unisex

Hydraterend

Ja

Land van oorsprong

Polen

Periode na opening

12 maand

Salicylzuur

Nee

Signaalwoord

Niet van toepassing

Type gezichtsreinigingsmiddel

Reinigingslotion

EAN

5902539700282

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Reinigingslotions

Merk

Nacomi

Opties

Dermatologisch getest, Hydraterend

Last updated on augustus 27, 2024 12:33 am
SKU: 9300000092094274 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De hydraterende gezichtscrème voor kinderen hydrateert het droge babygezichtje en omgeeft de tere huid met verzorging, zodat deze wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De formule op basis van natuurlijke oliën samen met rijstproteïnen, haverextract, sheaboter en glycerine hydrateert intensief, voedt de huid en voorkomt overmatig vochtverlies. Het product kan vanaf de eerste levensdagen van de baby worden gebruikt.

De dunne en tere babyhuid heeft een slecht ontwikkeld beschermend hydrolipidenlaagje, waardoor het blootstaat aan overmatig vochtverlies en dus extra hydratatie nodig heeft. De gezondheid en veiligheid van de baby zijn van essentieel belang, daarom is de formule van de crème gebaseerd op natuurlijke actieve ingrediënten die zorgen voor een langdurig hydraterend en kalmerend effect.

Intensieve verzorging voor de tere huid
De combinatie van natuurlijke avocado- en zoete amandeloliën, verrijkt met olijfolie, bloemenoliën en sheaboter dringt gemakkelijk door tot diep in de huidlagen, waar de huid intensief en langdurig wordt gehydrateerd. Het is een rijke bron van vitamine A, B, E en F, waardoor het een ontstekingsremmend effect heeft en de gevoelige huid van de baby diep voedt. Omega-9- en Omega-6-vetzuren vullen de nog niet volledig ontwikkelde beschermende barrière van de opperhuid aan en voorkomen uitdroging.

Verzorgde en gehydrateerde huid
Panthenol versterkt de hydrolipidenbarrière van de opperhuid. Het hydrateert de huid perfect en maakt haar zacht en elastisch. Bovendien heeft het een positieve invloed op de regeneratie ervan en versterkt het de werking van andere vochtinbrengende bestanddelen. Vitamine B3 in de samenstelling verzacht roodheid en kalmeert irritaties. Stimuleert de productie van ceramiden, die de hydrolipidenfilm weer opbouwen en zo bescherming bieden tegen schadelijke externe factoren. Samen met rijstproteïnen voorkomt het dat water uit de opperhuid ontsnapt.

Glycerine helpt actieve stoffen in de huid te dringen, waardoor deze niet alleen intens wordt gehydrateerd, maar ook van binnenuit wordt gevoed. Het herstelt de optimale hydratatie van de huid en helpt deze langdurig te behouden.

Moisturiserende gezichtscrème voor baby’s helpt de droge huid van uw baby te verlichten en de zachtheid en elasticiteit te herstellen.

Noten:Het product kan worden gebruikt vanaf de eerste dagen van baby’s leven. Dermatologisch getest product. Het voldoet aan de eisen van de huidverdraagzaamheidstest en aan de eisen voor cosmetische producten met verklaarde hypoallergene eigenschappen. (Het uitgebrachte advies geldt niet voor mensen met overgevoeligheid voor een van de ingrediënten van het geteste cosmeticum).

Hoe te gebruiken: Breng voorzichtig een kleine hoeveelheid crème aan op de huid van uw baby en smeer hem uit. Vermijd contact met de ogen.

.

Baby vochtinbrengende gezichtscrème 50ml
Baby vochtinbrengende gezichtscrème 50ml

 12,49

Gezond-winkel.nl
Logo