Present Perfect Firm Up Sheet Mask 23ml

 11,09

Substantie

Vloeibaar

Ingrediënten

Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Carbomer, Arginine, 1,2-Hexanediol, Adenosine, Allantoin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Disodium EDTA, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Hydrolyzed Collagen, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Parfum (Fragrance), Limonene

Verpakkingsgewicht

30 g

Huidtype

Normale huid, Rijpe huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

23 ml

Verpakking hoogte

4 mm

Verpakking lengte

127 mm

Verpakking breedte

169 mm

Geslacht

Vrouwen

Land van oorsprong

Polen

Periode na opening

12 maand

Type gezichtsreinigingsmiddel

Reinigingslotion

EAN

0887652003432

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Reinigingslotions

Merk

Simply When

Geschikt voor handbagage

Geschikt voor handbagage

Last updated on maart 24, 2024 9:04 pm
SKU: 9300000146233904 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Het Simply When Present Perfect masker is verrijkt met een hoogwaardige zachte essence met antioxidant mango-extract, polyfenolrijk groene thee-extract om te helpen verzachten en afbraak van collageen te voorkomen, adenosine om fijne lijntjes glad te strijken en gehydrolyseerd collageen om de elasticiteit van de huid te verbeteren. De essence bevat ook natriumhyaluronaat (fijn hyaluronzuur), dat de huid beschermt en de hydratatie bevordert.

Bemliese’s 100% katoenen stof is uitzonderlijk zacht, ademend en heeft een uitstekende vochtopname en retentie, evenals een perfecte pasvorm aan de huid, waardoor essentiële voedingsstoffen effectief worden afgeleverd aan de huid.

Dermatologisch getest, hypoallergeen, parabeenvrij, ftalaatvrij, niet getest op dieren

Gebruiksaanwijzing: Reinig en droog uw gezicht. Open de verpakking en ontvouw het masker. Breng de openingen aan op de ogen, neus en mond en breng ze vervolgens aan op het gezicht. Zo aanpassen dat het goed op het gezicht past en 20 minuten laten zitten tot de essence goed is opgenomen. Verwijder het masker en gooi het weg. Masseer het residu in je gezicht en hals. Je hoeft niet af te spoelen.

Present Perfect Firm Up Sheet Mask 23ml
Present Perfect Firm Up Sheet Mask 23ml

 11,09

Gezond-winkel.nl
Logo