Nacomi Soothing Shower Gel Marshmallow 300ml.

 13,59

Substantie

Gel

Ingrediënten

Aqua, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Isethionate, Sorbitol, Glycerin, Niacinamide, Althaea Officinalis Root Extract, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Panthenol, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Lecithin, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Glycol Distearate, Coco-Glucoside, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Ascorbyl Palmitate, Parfum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, 2-Phenoxyethanol, Trisodium NTA.

Huidtype

Normale huid, Droge huid, Gevoelige huid, Rijpe huid, Vette huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

300 ml

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

Polen

Periode na opening

12 maand

Type gezichtsreinigingsmiddel

Reinigingscrème

EAN

5902539716788

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Reinigingsmelk

Merk

Nacomi

Last updated on maart 24, 2024 8:56 pm
SKU: 9300000103262426 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Nacomi verzachtende douchegel reinigt de huid zacht, hydrateert en revitaliseert. Marshmallow-extract regenereert de huid en kalmeert irritaties. Verrijkt met niacinamide en prebiotica, helpt het de beschermende barrière van de huid te versterken en de natuurlijke bacteriële microflora weer op te bouwen.

Marshmallow-extract regenereert de huid en versnelt de wondgenezing. Het werkt als een verzachtend verband voor de geïrriteerde, droge en overgevoelige huid. Het maakt het glad, gehydrateerd en zichtbaar steviger. Het helpt om het juiste niveau van hyaluronzuur in de huid te behouden, waardoor de vorming van rimpels wordt voorkomen.

De niacinamide in de douchegel dringt diep door in de huid en normaliseert het proces van epidermale keratinisatie. Vitamine B3 stimuleert ook de aanmaak van collageen, wat de stevigheid en spanning van de huid verbetert. Dankzij zijn antioxiderende eigenschappen remt het de negatieve effecten van vrije radicalen. Door de productie van ceramiden te stimuleren die de hydrolipidenlaag opnieuw opbouwen, voorkomt het dat overtollig vocht uit de diepere lagen ontsnapt. Samen met een prebioticum beschermt het de huid tegen dagelijkse schadelijke factoren, waardoor de gezondheid van de microbiota van de huid wordt verbeterd. Het prebioticum behoudt, versterkt en herstelt de balans van de bacteriële microflora, waardoor de natuurlijke afweer van de huid en het welzijn worden verbeterd.

Vitamine E heeft tal van gunstige eigenschappen, waaronder antioxiderende eigenschappen. Het vermindert jeuk, kalmeert en maakt de huid glad voor langdurig comfort. Bovendien versterkt het de structuur en ondersteunt het de regeneratie. Vitamine C verstevigt de huid, verheldert de kleur en voegt een stralende gloed toe. Het beschermt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen, waardoor het het verouderingsproces van de huid vertraagt.

De glycerine in de douchegel heeft een zeer sterk hygroscopisch effect. Het dringt diep door in de huid en vergemakkelijkt het transport van voedingsstoffen naar de binnenste lagen. Samen met sorbitol en panthenol zorgt het langdurig voor een optimale hydratatie. Deze combinatie maakt de huid elastisch en fluweelzacht.

Gebruiksaanwijzing:
Breng de douchegel aan op een natte huid en masseer tot er schuim ontstaat, daarna afspoelen. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

Inhoud:
300ml.

Nacomi Soothing Shower Gel Marshmallow 300ml.
Nacomi Soothing Shower Gel Marshmallow 300ml.

 13,59

Gezond-winkel.nl
Logo