Natuurlijke verstevigende nachtcrème 50+ 50ml

 13,99

Substantie

Vloeibaar

Ingrediënten

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Pentylene Glycol, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Sodium PCA, Sodium Phytate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Triethyl Citrate, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Parfum

Verpakkingsgewicht

188 g

Huidtype

Normale huid, Rijpe huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

50 ml

Verpakking hoogte

60 mm

Verpakking lengte

75 mm

Verpakking breedte

70 mm

Geslacht

Vrouwen

Land van oorsprong

Polen

Periode na opening

12 maand

Salicylzuur

Nee

Type gezichtsreinigingsmiddel

Reinigingslotion

EAN

5908233661652

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Reinigingslotions

Merk

BeBio Ewa Chodakowska

Geschikt voor handbagage

Geschikt voor handbagage

Last updated on oktober 23, 2024 1:21 am
SKU: 9300000097931553 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Natuurlijke verstevigende nachtcrème 50+ voor de rijpere huid met sheaboter, macadamia-olie en cactusvijgolie, hyaluronzuur en vitamine E.

De gezichtscrème bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De rijke samenstelling hydrateert diep, verstevigt en voorkomt rimpels of strijkt bestaande rimpels glad. FIRMING nachtcrème 50+ heeft een verjongend effect waardoor de gezichtshuid mooi, stevig, zacht en soepel wordt.

Macadamia-olie voedt, regenereert en verstevigt de huid terwijl het een beschermende barrière vormt. Cactusvijgolie is een van de rijkste anti-verouderingsstoffen, een bron van antioxidanten, meervoudig onverzadigde vetzuren en aminozuren. Ze voeden, verstevigen en hydrateren de huid en vertragen het verouderingsproces. Hyaluronzuur in de crème Hyaluronzuur bindt water in de opperhuid goed, waardoor de gezichtshuid wordt gehydrateerd, gladgestreken en de stevigheid en elasticiteit van de huid worden verbeterd.Aloë vera bladsap hydrateert en verzorgt om het natuurlijk evenwicht te helpen behouden. Tocoferol, of vitamine E, bekend als de vitamine van de jeugd, is een uitstekende antioxidant. Het helpt beschermen tegen vrije radicalen en schade door luchtvervuiling, smog, enz.

Bevat alleen natuurlijk afgeleide geurstoffen.

Hoe te gebruiken: Breng Natural Firming Face Cream 50+ aan op een schoon gezicht en hals. Zachtjes inmasseren met je vingers in de avond en wanneer je huid het nodig heeft.

Product verpakt in glazen pot en kartonnen doos.

Natuurlijke verstevigende nachtcrème 50+ 50ml
Natuurlijke verstevigende nachtcrème 50+ 50ml

 13,99

Gezond-winkel.nl
Logo