Belle Vous 4 Pak Kleurrijke Lege Navulbare Parfum verstuiverlessen – 50 ml Vierkant Doorzichtig Glazen Flessen met Bemistingspomp – Draagbaar voor Reizen, Essentiele Olies,…

- 29%

Oorspronkelijke prijs was: € 20,99.Huidige prijs is: € 14,99.

Substantie

Vloeibaar

Ingrediënten

navulbaar

Verpakkingsgewicht

400.0 g

Huidtype

Normale huid

Inhoud

0 ml

Verpakking hoogte

13.00 cm

Verpakking lengte

16.00 cm

Verpakking breedte

8.00 cm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

c/o MXP Prime Platform GmbH Jägerstr. 41, 10117 Berlin

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

support-bol@sellerx14.zendesk.com

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

China

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

SellerX Fourteen GmbH

Periode na opening

1 maand

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+49 3023322460

Type gezichtsreinigingsmiddel

Reinigingsdoekjes

EAN

5060912647354

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Reinigingsdoekjes

Merk

BELLE VOUS

Last updated on juni 7, 2024 1:22 am
SKU: 9300000164803222 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • 4 PAK GEKLEURDE PARFUM FLESJES: Inbegrepen in onze set, zijn 4 klaar om te vullen glazen parfum flessen. Elk van de flessen meet B6,4 x H10 cm, inclusief het deksel. Ze hebben een openingsdiameter van 7,5 mm en kunnen 50 ml parfum houden. Omdat de pompen een schroefdop hebben, knoeien ze niet. De Flessen zijn gemaakt van dik glas, wat ze veiliger en moeilijker te breken maakt. Onze set bevat een blauwe, rode, groene en paarse fles.
  • NAVULBARE CONTAINERS: Onze flessen komen leeg en klaar om te vullen. Omdat ze een 7,5 mm diameter vulgat hebben, kunt u een trechter gebruiken of uw parfum direct in de fles gieten. De pompen zijn geassembleerd en klaar voor gebruik. Schroef gemakkelijk het deksel op de fles en druk de pomp een aantal keren om de vloeistof door de pomp te krijgen. Elke fles is 100% lekvrij en spuit een fijne mist.
  • PERFECT VOOR REIZEN: Deze flessen zijn de perfecte maat voor reizen. Ze zijn klein genoeg om in uw koffer, handtas, rugzak of toilettas te stoppen. Doe parfum of aftershave in deze kleinere flessen om ruimte te besparen. De doppen op onze flessen beschermen de spuitkop, zodat er niet per ongeluk gespoten wordt. Label uw flessen met stickers, zodat u ziet wat erin zit. Als u gebroken flessen heeft, zet u de parfum over in deze containers.
  • MULTIFUNCTIONEEL: Deze set gepolijste glazen flessen, kunnen voor een groot aantal vloeistoffen gebruikt worden. Onze flessen zijn simpel in ontwerp en kunnen voor zowel mannelijke als vrouwelijke Cologne gebruikt worden. Bewaar een aantal van deze flessen in huis en maak uw eigen kussen mist met uw favoriete essentiële olies. Neem een set van deze flessen en maak een gepersonaliseerde bodyspray of lotions om te geven als geschenk.
  • GELD TERUG GARANTIE: Alle parfum flessensets verkocht, komen met 100% geld terug garantie, voor het geval u niet tevreden bent met uw aankoop. Kom met ons in contact en we vergoeden uw aanschaf. Product bevat glas, buiten bereik van kinderen houden. Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Stikgevaar.

Belle Vous 4 Pak Lege Kleurrijke Navulbare Parfum Spray Flessen.

Inbegrepen in onze set, zijn 4 makkelijk te vullen glazen parfum flessen. Deze flessen houden tot op 50 ml pargum en hebben een zwarte fijne bemister pomp spray. Omdat de pompjes een schroefdop hebben, knoeien ze niet. De flesjes zijn gemaakt van dik glag, wat ze moeilijker te breken of splinteren maakt. Deze flessen zijn de perfecte maat om mee te nemen op reis. Ze zijn klein genoeg om in uw koffer, handtas, rugzak of toilettas te stoppen en zijn goedgekeurd door zowel heren als dames parfums. Onze set bevat een rood, blauw, groen en paars gekleurde fles.

Wat is er inbegrepen:

-4 x Kleurrijk lege glazen parfum spuitflessen.

Afmetingen:

-Elke fles (met inbegrepen dop) meet: B6,4 x H10 cm.

-Flescapaciteit: 50 ml.

Belle Vous 4 Pak Kleurrijke Lege Navulbare Parfum verstuiverlessen – 50 ml Vierkant Doorzichtig Glazen Flessen met Bemistingspomp – Draagbaar voor Reizen, Essentiele Olies,…
Belle Vous 4 Pak Kleurrijke Lege Navulbare Parfum verstuiverlessen – 50 ml Vierkant Doorzichtig Glazen Flessen met Bemistingspomp – Draagbaar voor Reizen, Essentiele Olies,…

Oorspronkelijke prijs was: € 20,99.Huidige prijs is: € 14,99.

Gezond-winkel.nl
Logo