Belle Vous Mini Boston Likeurflessen (30 Pak) – Herbruikbare 30 ml Lege Glazen Drank Flessen met Zwarte Schroefdoppen – Makkelijk Gieten, Fles Vullen – Miniatuur Flessen voor…

 27,99

Substantie

Vloeibaar

Ingrediënten

navulbaar

Verpakkingsgewicht

1610.0 g

Huidtype

Normale huid

Inhoud

0 ml

Verpakking hoogte

11.00 cm

Verpakking lengte

28.00 cm

Verpakking breedte

23.00 cm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

c/o MXP Prime Platform GmbH Jägerstr. 41, 10117 Berlin

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

support-bol@sellerx14.zendesk.com

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

China

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

SellerX Fourteen GmbH

Periode na opening

1 maand

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+49 3023322460

Type gezichtsreinigingsmiddel

Reinigingsdoekjes

EAN

5060785628207

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Reinigingsdoekjes

Merk

BELLE VOUS

Last updated on maart 24, 2024 8:34 pm
SKU: 9300000147642136 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • THAT’S THE SPIRIT: Met 30 lege plastic flessen in deze set is het gemakkelijk om uw favoriete drank mee te nemen om overal en altijd van te genieten. De flessen en de trechter zijn vaatwasmachinebestendig, wat betekent dat elke fles vele malen opnieuw kan worden gebruikt. Elke fles is 7,9 cm hoog en kan maximaal 30 ml bevatten. De flessen hebben een tuit van 1 cm.
  • LUCHTDICHTE KNOEILOZE FLESSEN: Elke fles heeft een zwarte schroefdop, welke dicht op elke fles schroeft en een luchtdichte zegel creëert, welke garandeert dat de inhoud niet in uw handtas, koffer of rugzak knoeit. Als alcohol niet uw ding is, zijn deze flesjes ook perfect om kleine hoeveelheden van uw favoriete hot sauce, balsamicoazijn of dressing voor die lunch mee te nemen.
  • PERFECT VOOR SAUZEN: Deze flessen zijn perfect voor het opslaan van uw favoriete saus. Vul ze en bewaar ze in uw tas, zodat u elke maaltijd kunt verbeteren. Ideaal voor hot sauce, balsamicoazijn, olijfolie, salade dressing, ketchup, mosterd en mayonaise. Maak uw huisgemaakte chili saus en geef hem aan uw vrienden om te zien of ze tegen de hitte kunnen.
  • PROEFFLESJES: Deze kleine likeurflesjes zijn perfect voor het maken van uw drank en hem te delen met vrienden en familie. U kunt kleine proefflesjes van uw favoriete drank maken en ze als geschenken geven. U kunt zelfs creatief worden en deze op uw bruidsshower geven. In verwachting van een meisje? Vul ze met roze gin en start het feest!
  • GELD TERUG GARANTIE: Alle flessensets verkocht, komen met 100% geld terug garantie, voor het geval u niet tevreden bent met uw aankoop. Als dit het geval is, kom dan met ons in contact en we vergoeden uw aanschaf. LET OP: Niet geschikt voor kinderen onder drie jaar. Stikgevaar. Product bevat glas, behandel met zorg en buiten bereik van kinderen houden.

Belle Vous Mini Boston Likeur Flessen (30 Pak).

Elke fles heeft een zwarte schroefdop die strak op de flessen draait om een luchtdichte verzegeling te maken, welke uw inhoud beschermt en niet in uw handtas, koffer of rugzak knoeit.

Wat is er inbegrepen:

-30 x Flessen.

Afmetingen:

-Elke fles meet in de hoogte: 7,9 cm.

-Fles diameter: 3,2 cm.

-Vultuit van elke fles meet: 1 cm.

-Capaciteit van elke fles: 30 ml.

Belle Vous Mini Boston Likeurflessen (30 Pak) – Herbruikbare 30 ml Lege Glazen Drank Flessen met Zwarte Schroefdoppen – Makkelijk Gieten, Fles Vullen – Miniatuur Flessen voor…
Belle Vous Mini Boston Likeurflessen (30 Pak) – Herbruikbare 30 ml Lege Glazen Drank Flessen met Zwarte Schroefdoppen – Makkelijk Gieten, Fles Vullen – Miniatuur Flessen voor…

 27,99

Gezond-winkel.nl
Logo