Ayurveda Pura – Reinigings Melk Gezicht – Hollistic Essentials – Natuurlijk Product

 39,95

Substantie

Melk

Met scrub

Nee

Alcoholvrij

Ja

Antirimpel

Ja

Dermatologisch getest

Ja

PH-neutraal

Ja

Ingrediënten

Belangrijkste ingrediënten Essentiële oliën van sinaasappel, neroli en roos brengen de vijf Doshische elementen (vuur, water, aarde, lucht en ruimte) in balans en maken het bijzonder geschikt voor alle huidtypes, inclusief de tere en gevoelige huid. Neem en Manjistha kunnen volgens de Ayurveda bloedzuiverend en huidverjongend werken en helpen om huidirritaties te verkoelen en te verminderen, vooral voor mensen met neigingen tot uitslag, allergieën en acne. Glycerine helpt de huid te hydrateren, heeft verzachtende en helende eigenschappen en helpt de huid te beschermen. Vitamine E staat bekend om zijn antioxiderende eigenschappen en helpt de huid te beschermen, te herstellen en te voeden. Ze staat ook bekend om haar zon beschermende eigenschappen. Ricinusolie kan helpen de huid te voeden en fijne lijntjes en rimpels te voorkomen. Het is een effectieve natuurlijke reiniger en kan helpen diepgewortelde onzuiverheden te verwijderen.

Parfumvrij

Ja

Verpakkingsgewicht

250 g

Huidtype

Normale huid, Droge huid, Gevoelige huid, Rijpe huid, Vette huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

200 ml

Verpakking hoogte

200 mm

Verpakking lengte

70 mm

Verpakking breedte

70 mm

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Allergeneninformatie beschikbaar

Nee

Exfolierend

Nee

Geslacht

Unisex

Huidbehoefte

Acne & puistjes, Doffe huid & grauwe huid, Geirriteerde & rode huid, Pigmentplekjes & littekens

Hydraterend

Ja

Hypo-allergeen

Ja

Inhoud per dispenser

200 ml

Land van oorsprong

Engeland

Natuurlijke ingredienten

Ja

Periode na opening

12 maand

Salicylzuur

Nee

Signaalwoord

Niet van toepassing

Type gezichtsreinigingsmiddel

Reinigingsmelk

EAN

5060207113083

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Reinigingsmelk

Merk

Ayurveda Pura

Huidkenmerk

Doffe huid & grauwe huid, Geirriteerde & rode huid, Acne & puistjes, Pigmentplekjes & littekens

Last updated on april 24, 2024 3:12 am
SKU: 9300000139441983 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Onze zachte reinigingsmelk is gemaakt voor alle huidtypes en kan helpen om uitdroging te voorkomen en fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren. Huidverjongende ingrediënten van Neem en Manjistha helpen de huid te verkoelen en verminderen huidirritaties, vooral bij mensen met problematische huidaandoeningen. Deze zeer effectieve maar zachte reinigingsmelk is geschikt voor de gevoelige huid en bevat essentiële oliën van sinaasappel, neroli en roos om de vijf Doshische elementen (vuur, water, aarde, lucht en ruimte) in balans te brengen.

Handgemaakt in het Verenigd Koninkrijk en trouw aan de 5000 jaar oude traditie van Ayurveda, de Indiase holistische wetenschap van gezondheid, welzijn en schoonheid.

Biologisch gecertificeerd volgens EU-normen door de Britse Organic Farmers & Growers (OF&G). Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Geen dierproeven, vrij van kunstmatige parfum, parabenen en petrochemische stoffen.

Inhoud van de fles
Elke fles bevat 200ml natuurlijke en biologische Daily Cleansing Milk – ReBalance Formula.

Hoe te gebruiken
Breng een kleine hoeveelheid reinigingsmelk aan op een nat gezicht en wrijf het zachtjes in. Afspoelen met warm water en droogdeppen. Vervolg met Holistic Essentials Toner en Moisturiser.
Let op: Stop het gebruik als er irritatie optreedt.

Belangrijkste ingrediënten
Essentiële oliën van sinaasappel, neroli en roos brengen de vijf Doshische elementen (vuur, water, aarde, lucht en ruimte) in balans en maken het bijzonder geschikt voor alle huidtypes, inclusief de tere en gevoelige huid.
Neem en Manjistha kunnen volgens de Ayurveda bloedzuiverend en huidverjongend werken en helpen om huidirritaties te verkoelen en te verminderen, vooral voor mensen met neigingen tot uitslag, allergieën en acne.
Glycerine helpt de huid te hydrateren, heeft verzachtende en helende eigenschappen en helpt de huid te beschermen.
Vitamine E staat bekend om zijn antioxiderende eigenschappen en helpt de huid te beschermen, te herstellen en te voeden. Ze staat ook bekend om haar zon beschermende eigenschappen.
Ricinusolie kan helpen de huid te voeden en fijne lijntjes en rimpels te voorkomen. Het is een effectieve natuurlijke reiniger en kan helpen diepgewortelde onzuiverheden te verwijderen.

Ayurveda Pura – Reinigings Melk Gezicht – Hollistic Essentials – Natuurlijk Product
Ayurveda Pura – Reinigings Melk Gezicht – Hollistic Essentials – Natuurlijk Product

 39,95

Gezond-winkel.nl
Logo