Etude House Wonder Pore Cleanser 150g – Korean Skincare – Foam reiniger

 18,95

Substantie

Mousse

Ingrediënten

WATER, AQUA, EAU, GLYCERIN, MYRISTIC ACID, LAURIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, STEARIC ACID, LAURYL HYDROXYSULTAINE, GLYCERYL STEARATE, GLYCOL DISTEARATE, PALMITIC ACID, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, POLYQUATERNIUM-22, FRAGRANCE, PARFUM, BUTYLENE GLYCOL, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, DISODIUM EDTA, HYDRATED SILICA, PROPANEDIOL, MENTHA ARVENSIS LEAF EXTRACT, 1,2-HEXANEDIOL, VINEGAR, ACETUM, VINAIGRE, ETHYLHEXYLGLYCERIN

Huidtype

Normale huid, Vette huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

150 ml

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

Zuid-Korea

Periode na opening

12 maand

Type gezichtsreinigingsmiddel

Reinigingsmousse

EAN

8809668024203

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Reinigingsmousse

Merk

ETUDE HOUSE

Last updated on maart 24, 2024 8:18 pm
SKU: 9300000150552938 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Etude House Wonder Pore Cleanser is een Koreaans huidverzorgingsproduct dat is ontworpen om de poriën diep te reinigen en de productie van talg te reguleren. Het bevat een unieke mix van natuurlijke ingrediënten zoals pepermuntextract, appel extract en citroen extract, die samenwerken om onzuiverheden te verwijderen en de poriën te verstrakken.

De reiniger heeft een rijke schuim dat effectief vuil, olie en make-up verwijdert zonder de huid van zijn natuurlijke vocht te ontdoen. Het bevat ook een formule met een lage pH-waarde, die helpt om de natuurlijke pH-waarde van de huid in evenwicht te brengen en irritatie te voorkomen.

Al met al is Etude House Wonder Pore Cleanser een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een zachte maar effectieve reiniger die kan helpen om hun poriën schoon te houden en hun huid gezond te houden.

Gebruiksaanwijzing

Begin met het bevochtigen van je gezicht met water. Neem vervolgens een kleine hoeveelheid van de reiniger op je handen en wrijf het voorzichtig tussen je handen om schuim te creëren. Breng het schuim vervolgens zachtjes aan op je gezicht en masseer het in cirkelvormige bewegingen over je huid. Vermijd het gebied rond de ogen. Spoel de reiniger daarna grondig af met warm water en dep je gezicht voorzichtig droog met een handdoek.

Etude House Wonder Pore Cleanser 150g – Korean Skincare – Foam reiniger
Etude House Wonder Pore Cleanser 150g – Korean Skincare – Foam reiniger

 18,95

Gezond-winkel.nl
Logo