Q+A Combination Skin – Reinigingsgel 1x 125 ml & Toner 1x 100 ml & Gezichtsserum 1x 30 ml & Moisturiser 1x 75 ml – Pakket

 38,89

Substantie

Vloeibaar

Antirimpel

Nee

Dermatologisch getest

Ja

Ingrediënten

Ingrediënten – Q+A Vitamin C Brightening Serum 30 ml Aqua (Water), Caprylic, Capric Triglyceride, Isoamyl Laurate, Polyglyceryl-4 Diisostearate, Polyhydroxystearate/Sebacate, Glycerin, Squalane, Magnesium Sulfate, Volcanic soil, Ascorbic Acid, Hyaluronic Acid, Amylopectin, 1,2-Hexanediol Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Tocopherol, Citric Acid., Ingrediënten – Q+A Zinc PCA Daily Moisturiser 75 ml Aqua (Water), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Eleutherococcus Senticosus (Siberian Ginseng) Root Extract, Niacinamide, Zinc PCA, Sodium Hyaluronate, Hedychium Coronarium (Butterfly Ginger) Root Extract, Sucrose Stearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Xanthan Gum, Coco-Glucoside, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract, Lonicera Japonica (Japanese Honeysuckle) Extract, Coconut Alcohol, Tocopherol, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Ingrediënten – Q+A Hyaluronic Acid Cleansing Gel 125 ml Aqua (Water), Coco-Betaine, Glycerin, Propanediol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Gluconate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Cocamidopropyl Betaine., Ingrediënten – Q+A Niacinamide Daily Toner 100 ml Aqua (Water), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Glycerin, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Xylitol, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract, Lonicera Japonica (Japanese Honeysuckle) Extract, Betaine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid.

Huidtype

Gecombineerde huid

Inhoud

305 ml

Aantal artikelen in verpakking

4 stuk(s)

Geslacht

Unisex

Huidbehoefte

Doffe huid & grauwe huid

Huidprobleem

Normale huid zonder probleem

Hydraterend

Ja

Land van oorsprong

Europa

Periode na opening

6 maand

Signaalwoord

Niet van toepassing

Type gezichtsreinigingsmiddel

Reinigingsgel

EAN

6096214784793

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Reinigingsgels

Merk

Q+A

Huidkenmerk

Doffe huid & grauwe huid

Last updated on maart 24, 2024 8:14 pm
SKU: 9300000160706741 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Q+A Combination Skin Pakket

Q+A Niacinamide Daily Toner

Q+A Niacinamide Daily Toner is een verfrissende en lichtgewicht toner die is ontworpen om de huid te kalmeren, te hydrateren en te verhelderen met behulp van het krachtige ingrediënt niacinamide (vitamine B3).

Verhelderend: De formule bevat niacinamide, een krachtig ingrediënt dat bekend staat om zijn vermogen om de huid te verhelderen en te egaliseren.
Kalmerend: De toner bevat ook allantoïne en panthenol, die bekend staan om hun kalmerende en verzachtende eigenschappen. Dit maakt het product ideaal voor mensen met een gevoelige huid.
Hydraterend: De toner bevat ook hyaluronzuur, een ingrediënt dat bekend staat om zijn vermogen om vocht in de huid vast te houden en de huid te hydrateren.

Q+A Hyaluronic Acid Cleansing Gel

Q+A Hyaluronic Acid Cleansing Gel is een zachte en hydraterende gezichtsreiniger die is ontworpen om vuil, make-up en onzuiverheden van de huid te verwijderen zonder deze uit te drogen.

Hydraterend: De formule bevat hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomend ingrediënt dat bekend staat om zijn hydraterende eigenschappen. Hierdoor blijft de huid zacht en gehydrateerd na het reinigen.
Geschikt voor alle huidtypen: De zachte en niet-schurende formule van deze reiniger is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid.
Reinigend: De reiniger verwijdert effectief make-up, vuil en onzuiverheden van de huid, waardoor de huid schoon en fris aanvoelt.

Q+A Zinc PCA Daily Moisturiser

De Q+A Zinc PCA Daily Moisturiser is een lichtgewicht moisturizer die speciaal is ontwikkeld voor de gecombineerde en vette huid. Het bevat Zinc PCA, een natuurlijk mineraal dat helpt de talgproductie te reguleren en de huid te matifiëren. De moisturizer is verrijkt met hydraterende ingrediënten zoals jojobaolie en sheaboter om de huid te voeden en te hydrateren, zonder deze vet aan te laten voelen.

Reguleert talgproductie: Het bevat Zinc PCA dat helpt om de talgproductie te reguleren en de huid te matifiëren, waardoor het geschikt is voor de gecombineerde en vette huid.
Hydraterend: De formule bevat hydraterende ingrediënten zoals jojobaolie en sheaboter die de huid voeden en hydrateren, zonder een vettig gevoel achter te laten.
Lichtgewicht: De moisturizer heeft een lichte textuur en wordt snel door de huid opgenomen, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik onder make-up.

Q+A Vitamin C Brightening Serum

Het Q+A Vitamin C Brightening Serum is een krachtig serum dat speciaal is ontworpen om de huid te helpen stralen en tekenen van veroudering te verminderen. Het bevat een hoge concentratie van vitamine C, een krachtige antioxidant die bekend staat om zijn vermogen om de huid op te helderen en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Verhelderend: De formule bevat een hoge concentratie vitamine C, die de huid helpt te verhelderen en een stralende teint te geven.
Antioxidant: Het serum bevat ook vitamine E, een andere krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en UV-straling.
Anti-aging: Het serum bevat daarnaast hyaluronzuur en glycerine, die helpen om de huid te hydrateren en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Q+A Combination Skin – Reinigingsgel 1x 125 ml & Toner 1x 100 ml & Gezichtsserum 1x 30 ml & Moisturiser 1x 75 ml – Pakket
Q+A Combination Skin – Reinigingsgel 1x 125 ml & Toner 1x 100 ml & Gezichtsserum 1x 30 ml & Moisturiser 1x 75 ml – Pakket

 38,89

Gezond-winkel.nl
Logo