Keune Care Vital Nutrition Shampoo 1000 ml & Conditioner 1000 ml

 91,20

Type shampoo

Normale shampoo

Ingrediënten

fragance

Geschikt voor haartype

Alle haartypes

Inhoud

2000 ml

Aantal dispensers

2 stuk(s)

Geslacht

Unisex

Haarprobleem

Geen haarprobleem

Land van oorsprong

Nederland

Periode na opening

12 maand

EAN

8752741824187

Categorieën

Persoonlijke verzorging Haarverzorging Shampoo Haar

Merk

Keune

Hulp bij

Geen haarprobleem

Haartype

Alle haartypes

Last updated on maart 23, 2024 3:35 pm
SKU: 9300000143181514 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Heb jij last van droog, poreus of beschadigd haar? Met de Keune Nutrition Shampoo zorg jij ervoor dat jouw haar optimaal verzorgd wordt! De Keune Nutrition Shampoo is een milde shampoo die het haar reinigt en verzorgt. Tevens wordt de natuurlijke vochtbalans verbeterd, waardoor het er weer mooi uitziet. Speciale proteïnen voeden het haar waar nodig en laten het stralen. De toevoeging van Provitamine B5 dringt diep door in de haarschacht en zorgt ervoor dat de vochtbalans optimaal hersteld wordt. Tot slot verbeteren katonische polymeren de doorkambaarheid van het haar, waardoor beschadiging door het kammen wordt voorkomen.

Hoe gebruik ik de Vital Nutrition shampoo?

Breng de shampoo aan op nat haar en masseer zachtjes door het haar. Spoel het vervolgens grondig uit en klaar ben je! Gebruik voor een optimaal resultaat ook de Nutrition Conditioner.

De Keune Vital Nutrition conditioner 1000 ml.

Is jouw haar slap en futloos en kan het wel wat nieuwe energie gebruiken? Aarzel dan niet langer en kies voor de Keune Nutrition Conditioner! Met deze conditioner geef je jouw haar een heerlijke verzorging. Het herstelt de vochtbalans van droog, poreus en beschadigd haar en geeft het nieuwe energie, zonder het te verzwaren. Jouw haar voelt heerlijk aan en ziet er mooi verzorgd uit.

De toevoeging van Provitamine B5 dringt diep door in de haarschacht en zorgt ervoor dat de natuurlijke vochtbalans verbetert. Tevens zorgen kationactieve polymeren voor een goede doorkambaarheid, waardoor beschadiging wordt voorkomen. Tot slot zorgt Shea Butter voor een algehele verbetering van het haar en een prachtige glans.

Hoe gebruik ik de conditioner?

Laat de Keune Nutrition Conditioner 1 tot 3 minuten inwerken in handdoekdroog haar. Voeg wat lauw water toe en masseer dit goed door het haar. Nu kun je het haar grondig uitspoelen.

Keune Care Vital Nutrition Shampoo 1000 ml & Conditioner 1000 ml
Keune Care Vital Nutrition Shampoo 1000 ml & Conditioner 1000 ml

 91,20

Gezond-winkel.nl
Logo