Nacomi Smoothing Shower Gel Banana Coconut 300ml.

 14,28

Substantie

Gel

Ingrediënten

Aqua, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Isethionate, Sorbitol, Glycerin, Cocos Nucifera Fruit Extract, Musa Sapientum Fruit Extract, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Panthenol, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Lecithin, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Glycol Distearate, Coco-Glucoside, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Ascorbyl Palmitate, Parfum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Polysorbate 80, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, 2-Phenoxyethanol, Trisodium NTA, CI 75300.

Huidtype

Normale huid, Droge huid, Gevoelige huid, Rijpe huid, Vette huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

300 ml

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

Polen

Periode na opening

12 maand

Type gezichtsreinigingsmiddel

Reinigingscrème

EAN

5902539716832

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Reinigingsmelk

Merk

Nacomi

Last updated on maart 24, 2024 7:54 pm
SKU: 9300000103262424 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Nacomi verzachtende douchegel reinigt de huid niet alleen zacht, maar stimuleert ook de huidvernieuwing. Verrijkt met een prebioticum, helpt het de beschermende barrière te versterken en herstelt het de natuurlijke bacteriële microflora. Banaan en kokosnootextracten maken de huid zacht, glad en fris.

Kokosnootextract hydrateert diep, voedt en regenereert de ruwe huid. Het versterkt de hydrolipidenlaag, waardoor het overmatige verdamping van water en dus overmatige afschilfering van de opperhuid voorkomt. Samen met het bananenextract helpt het de huid te verzachten en irritaties te verzachten. Deze combinatie, rijk aan antioxidanten die vrije radicalen bestrijden, vertraagt het verouderingsproces van de huid.

Het prebioticum in de samenstelling beschermt de huid tegen dagelijkse schadelijke factoren, waardoor de gezondheid van de huidmicrobiota wordt verbeterd. Het behoudt, versterkt en herstelt de balans van de bacteriële microflora, waardoor de natuurlijke afweer van de huid en het welzijn worden verbeterd.

Vitamine E heeft tal van gunstige eigenschappen, waaronder antioxiderende eigenschappen. Het vermindert jeuk, kalmeert en maakt de huid glad voor langdurig comfort. Bovendien versterkt het de structuur en ondersteunt het de regeneratie. Vitamine C verstevigt de huid, verheldert de kleur en voegt een stralende gloed toe. Het beschermt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen, waardoor het het verouderingsproces van de huid vertraagt.

De glycerine in de douchegel heeft een zeer sterk hygroscopisch effect. Het dringt diep door in de huid en vergemakkelijkt het transport van voedingsstoffen naar de binnenste lagen. Samen met sorbitol en panthenol zorgt het langdurig voor een optimale hydratatie. Deze combinatie maakt de huid elastisch en fluweelzacht. Toepassingsgebruik

Gebruiksaanwijzing:
Breng de douchegel aan op een natte huid en masseer tot er schuim ontstaat, daarna afspoelen. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

Inhoud:
300ml.

Nacomi Smoothing Shower Gel Banana Coconut 300ml.
Nacomi Smoothing Shower Gel Banana Coconut 300ml.

 14,28

Gezond-winkel.nl
Logo