Colourwell Hair Color Mild Black + 100 Gr

 21,95

Kleur

ColourWell kleuring Mild Zwart 100g

Substantie

Poeder

Ingrediënten

Lawsonia inermis (Henna), Indigifera tinctoria (Indigo), Coffea arabica (Coffee), Accacia catechu (Catechu), Embalica officinalis (Amla), Bacopa monniera (Brahmi), Eclipta Prostrata (Bhangra), Accacia concinna (Shikakai), Rubia tinctorum (Madder)

Verpakkingsgewicht

166 g

Inhoud

100 g

Verpakking hoogte

68 mm

Verpakking lengte

166 mm

Verpakking breedte

116 mm

Aantal stuks in verpakking

2 stuk(s)

Haarkleurtechniek

Full coverage

Land van oorsprong

Nederland

Periode na opening

6 maand

Signaalwoord

Niet van toepassing

Type haarkleuring

Permanent

Voorzorgsmaatregelen

Allergie/Overgevoeligheidstest De kans op neveneffecten is minimaal bij gebruik van Colourwell. Wij bevelen echter aan, een kleine hoeveelheid van de aangelengde substantie achter je oren of op de binnenkant van je ellenbogen aan te brengen. Dit 24 uur laten zitten en daarna wassen. Indien je enige reactie/irritatie ziet, anders dan verkleuring van de huid, is dit product niet geschikt voor je.

Waarschuwingen

Voorzorgsmaatregelen ➊ Doe een gevoeligheidstest 24 uur vóór gebruik. ➋ Test de kleur eerst op een haarstreng om zeker te zijn van de juiste kleur keuze. Zeker als je haar meer dan 20% grijs, lichtblond of al reeds chemisch geverfd is, kunnen de kleuren een onverwacht resultaat geven. ➌ Niet gebruiken op wenkbrauwen en wimpers. ➍ Indien Colourwell in je ogen komt, uitspoelen met koud water. ➎ Op een droge, koele plaats bewaren. ➏ Buiten bereik van kinderen houden. ➐ Vermijd gebruik van Colourwell in geval de hoofdhuid is geïrriteerd of geïnfecteerd. ➑ De samenstelling van ColourWell is zeer gebalanceerd, enige toevoeging van kruiden/thee/koffie etc. benadeelt het evenwicht en heeft een ongunstige uitwerking op de kleur. ➒ Bescherm je kleding tegen vlekken. Tip: Indien je een droge hoofdhuid hebt kun je 2 eetlepels yoghurt, kwark toevoegen aan de aangemaakte substantie.

EAN

8906017055212

Categorieën

Persoonlijke verzorging Haarverf & benodigdheden Haar Permanente haarverf

Merk

Colourwell

Last updated on maart 23, 2024 3:35 pm
SKU: 9200000054883065 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Colourwell Hair Color Mild Black + 100 Gr

Colourwell Hair Color Mild Black + 100 Gr
Colourwell Hair Color Mild Black + 100 Gr

 21,95

Gezond-winkel.nl
Logo