Jacob Hooy Super Collageen Gezichtsreiniger 150 ml

 12,78

Substantie

Lotion

Ingrediënten

IngrediëntenAqua, aloe barbadensis leaf juice, sodium cocoamphoacetate, lauryl glucoside, polysorbate 20, glyceryl oleate, cocamidopropyl betaine, sodium cocoyl glutamate, glycerin, sodium lauryl glucose carboxylate, coco-glucoside, phenoxyethanol, parfum, hydrolyzed collagen, sodium pca, ethylhexylglycerin, polyquaternium-39, xylitylgluco-side, anhydroxylitol, xylitol, sodium benzoate, sodium hyaluronate.

Verpakkingsgewicht

210 g

Huidtype

Droge huid

Inhoud

150 ml

Verpakking hoogte

11.00 cm

Verpakking lengte

11.00 cm

Verpakking breedte

11.00 cm

Aantal artikelen in verpakking

150 stuk(s)

Allergeneninformatie beschikbaar

Nee

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

Europa

Periode na opening

6 maand

Salicylzuur

Nee

Signaalwoord

Niet van toepassing

Type gezichtsreinigingsmiddel

Reinigingslotion

Waarschuwingen

Jacob Hooy Super Collageen Gezichtsreiniger is een heerlijk zachte reinigingsschuim die onzuiverheden en make-up makkelijk verwijderd zonder de huid uit te drogen. Bovendien zorgt het collageen voor gezond bindweefsel dat ervoor zorgt dat de huid zacht en glad wordt en de vochtbalans reguleert. Jacob Hooy Super Collageen Gezichtsreiniger:- verwijderd onzuiverheden en make-up- droogt de huid niet uit- verstevigd het bindweefsel (collageen)- maakt de huid zacht en glad- reguleert de vochtbalans van de huidHoe te gebruiken?Masseer 's ochtends en 's avonds in op een droge huid en spoel af met lauwwarm water.

EAN

8712053054023

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Reinigingslotions

Merk

Jacob Hooy

Last updated on mei 17, 2024 1:49 am
SKU: 9200000125152094 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Jacob Hooy Super Collageen Gezichtsreiniger is een heerlijk zachte reinigingsschuim die onzuiverheden en make-up makkelijk verwijderd zonder de huid uit te drogen. Bovendien zorgt het collageen voor gezond bindweefsel dat ervoor zorgt dat de huid zacht en glad wordt en de vochtbalans reguleert. Jacob Hooy Super Collageen Gezichtsreiniger:- verwijderd onzuiverheden en make-up- droogt de huid niet uit- verstevigd het bindweefsel (collageen)- maakt de huid zacht en glad- reguleert de vochtbalans van de huidHoe te gebruiken?Masseer ’s ochtends en ’s avonds in op een droge huid en spoel af met lauwwarm water.

Jacob Hooy Super Collageen Gezichtsreiniger 150 ml
Jacob Hooy Super Collageen Gezichtsreiniger 150 ml

 12,78

Gezond-winkel.nl
Logo