Belle Vous Kobalt Blauw Glazen Roller Flesjes Met Druppelaar (24 Stuks) 10 ml Etherische Olieflesenset met Roestvrijstalen Rolballen – Navulbare Lege Flessen voor Aromatherapie…

 19,99

Substantie

Vloeibaar

Ingrediënten

navulbaar

Verpakkingsgewicht

770.0 g

Huidtype

Normale huid

Inhoud

10 ml

Verpakking hoogte

9.50 cm

Verpakking lengte

20.00 cm

Verpakking breedte

14.00 cm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

c/o MXP Prime Platform GmbH Jägerstr. 41, 10117 Berlin

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

support-bol@sellerx14.zendesk.com

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

China

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

SellerX Fourteen GmbH

Periode na opening

1 maand

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+49 3023322460

Type gezichtsreinigingsmiddel

Reinigingsdoekjes

EAN

5060785623578

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Reinigingsdoekjes

Merk

BELLE VOUS

Last updated on mei 14, 2024 12:06 am
SKU: 9300000147375418 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • BLAUWE ROLFLESSEN: Inbegrepen zijn 24 kleine 10 ml blauwe glazen rolflessen met deksel en 3x 3 ml pipetten die zijn gemaakt van plastic. De balletjes zijn gemaakt van roestvrij staal en bevestigd aan plastic inzetstukken die uitneembaar zijn. Al onze flessen worden zorgvuldig verpakt om beschadiging tijdens het transport te voorkomen. De flessen zijn wasbaar en ze zijn BPA- en loodvrij, wat betekent dat ze recyclebaar, herbruikbaar en niet giftig zijn. Zie afbeelding voor volledige afmetingen.
  • ECHT BLAUW GLAS: De kobaltblauwe fles beschermt etherische oliën tegen schadelijke UV-stralen om te voorkomen dat ze snel vervluchtigen en verslechteren, waardoor wordt voorkomen dat oliën hun efficiëntie snel verliezen. De flessen zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van dik glas waardoor ze glad en schokbestendig zijn. De flessen zijn van echt blauw glas en niet geverfd, waardoor u ze kunt gebruiken met oplosmiddelen en het glas niet wordt aangetast door sterke oliën zoals citrus.
  • STALEN ROLBALLEN: Deze flessen hebben stalen corrosiebestendige rolballen waardoor de olie of andere inhoud gemakkelijk aan te brengen is. Het strakke inzetstuk voorkomt lekken en de rollers maken het makkelijk om de olie gelijkmatig aan te brengen – geen balletjes meer die vast komen te zitten of eruit vallen. Wanneer er druk wordt uitgeoefend, geeft de bal een gelijkmatige hoeveelheid inhoud vrij zonder dat er veel inspanning nodig is. Bij gebruik op uw huid wordt de opname van olie versneld.
  • MEERDERE GEBRUIKEN: De flesjes kunnen worden gebruikt voor het maken van zelfgemaakte etherische oliemengsels van kokos- en amandelolie. U kunt er een etiket op plakken en ze verkopen. Doe er pepermunt- of lavendelolie in. Ze zijn geweldig als cadeau of om te gebruiken als monsters. U kunt deze gebruiken voor aromatherapie in uw salon of spa. Maak zelfgemaakte lipolie of balsems met bijenwas, honing en sheaboter. Als u de stalen bal verwijdert, kun u hem zelfs gebruiken als bakje voor vloeistof.
  • GELD-TERUG-GARANTIE: Al onze glazen druppelflesjes die worden verkocht, worden geleverd met een 100% geld-terug-garantie voor het geval u niet tevreden bent met uw aankoop. Neem in dat geval contact met ons op en wij betalen u terug. Het product bevat glas. Behandel met zorg en houdt buiten bereik van kinderen. Let op: Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Stikgevaar.

Belle Vous Kobaltblauwe Glazen Rolflessen met Druppelaars (24 Stuks).

Inbegrepen in deze set zijn 24 blauwe glazen rolflessen van 10 ml met deksels en 3 druppelaars van 3 ml die zijn gemaakt van plastic. De ballen zijn gemaakt van roestvrij staal en bevestigd aan plastic inzetstukken die uitneembaar zijn. Al onze flessen worden zorgvuldig verpakt om vervoersschade te voorkomen.

Wat is inbegrepen:

-24 x Blauwe glazen rolflessen.

-3 x Plastic druppelaars.

Afmetingen:

-Glazen rolfles Inhoud: 10 ml.

-Druppelaar inhoud: 3 ml.

Belle Vous Kobalt Blauw Glazen Roller Flesjes Met Druppelaar (24 Stuks) 10 ml Etherische Olieflesenset met Roestvrijstalen Rolballen – Navulbare Lege Flessen voor Aromatherapie…
Belle Vous Kobalt Blauw Glazen Roller Flesjes Met Druppelaar (24 Stuks) 10 ml Etherische Olieflesenset met Roestvrijstalen Rolballen – Navulbare Lege Flessen voor Aromatherapie…

 19,99

Gezond-winkel.nl
Logo