Belle Vous 15 Pak Slijm Opslag Containers – 250ml BPA-Vrij Plastic Potten – Helder Lege Lekvrije Bakken met Handvat & Deksel – Bak Doos Container Voor Slijm Maken,…

 22,99

Substantie

Vloeibaar

Ingrediënten

navulbaar

Verpakkingsgewicht

440.0 g

Huidtype

Normale huid

Inhoud

0 ml

Verpakking hoogte

18.00 cm

Verpakking lengte

26.00 cm

Verpakking breedte

15.00 cm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

c/o MXP Prime Platform GmbH Jägerstr. 41, 10117 Berlin

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

support-bol@sellerx14.zendesk.com

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

China

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

SellerX Fourteen GmbH

Periode na opening

1 maand

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+49 3023322460

Type gezichtsreinigingsmiddel

Reinigingsdoekjes

EAN

5060785627781

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Reinigingsdoekjes

Merk

BELLE VOUS

Last updated on september 14, 2024 1:38 am
SKU: 9300000147375305 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • SLIJM BAKJES: Inbegrepen in deze set, zijn 15 hoge kwaliteit PP plastic slijm containers, welke BPA-vrij, non-toxisch en veilig zijn voor kinderen. Elke transparante container meet 7,7 cm in diameter en 7,2 cm in hoogte. Alle containers kunnen tot op 250 ml houden en deze bakken zijn wasbaar en herbruikbaar. Bij elke bak zit een verzegelende deksel voor lekvrije opslag. Deze meten 9 cm in diameter. Aan de bovenkant van de potten is een robuust draaghandvat. Slijm niet inbegrepen.
  • HELDER PLASTIC BAKKEN: Alle containers zijn gemaakt van helder, doorzichtig plastic, inclusief het deksel. Dit staat toe er gemakkelijk in te kijken, zonder de behoefte de deksels te verwijderen. Het blanke oppervlak van de containers is makkelijk te beschrijven met stift of verf en u kunt de bakken personaliseren met een datum wanneer de slijm is gemaakt. U kunt er ook stickers op plakken om een creatieve afwerking te geven, of een persoonlijk bericht voor betere organisatie.
  • WATERDICHTE DEKSELS: Elke premium bak, komt met een verwijderbare deksel, om al uw DIY slijm projecten veilig en afgesloten te bewaren. De deksels zijn waterdicht, dus lekken of druppelen niet uit de container. De luchtdichte deksel helpt het slijm zijn versheid te bewaren en drogen zo niet uit. Het deksel laat u de dozen op elkaar stapelen voor ruimtebesparing. Aan de bovenkant van elke draagbare bak, zit een handvat, wat de bakken makkelijk te transporteren maakt.
  • VEELZIJDIGE OPSLAG: Onze bakken zijn ideaal voor het opslaan van zelfgemaakte slijm en decoraties als bedels, glitter en schuimkralen. U kunt de bakjes ook gebruiken voor een groot aantal items om en rond het huis, waaronder kunst en hobby materialen als knopen, pompons, draden of touw, bouwmaterialen als schroeven, spijkers en moeren, sieraden als oorbellen, kettingen, ringen en armbanden, cosmetica en klein speelgoed als soldaatjes, bouwblokken en bordspel stukken.
  • GELD TERUG GARANTIE: Alle slijm opslag bakken verkocht, komen met 100% geld terug garantie, voor het geval u niet tevreden bent met uw aankoop. Als dit het geval is, kom dan met ons in contact en we vergoeden uw aanschaf.

Belle Vous Slijm Opslag Bakken (15 Pak).

Inbegrepen in deze set, zijn 15 hoge kwaliteit PP plastic slijm containers, welke BPA vrij, non-toxisch en veilig voor kinderen zijn. Alle containers zijn gemaakt van helder, doorzichtig plastic inclusief het deksel, zodat u makkelijk kunt zien wat er in de bakken zit, zonder ze open te hoeven maken. Onze containers zijn ideaal voor het opslaan van zelfgemaakte slijm en decoraties met glitter, bedels en schuimkralen. U kunt ze ook gebruiken om een aantal dingen op te slaan, zoals hobby en kunst materialen.

Wat is er inbegrepen:

-15 x Slijm containers.

Afmetingen:

-Slijm container basis diameter: 7,7 cm.

-Slijm container deksel diameter: 9 cm.

-Container hoogte: 7,2 cm.

Belle Vous 15 Pak Slijm Opslag Containers – 250ml BPA-Vrij Plastic Potten – Helder Lege Lekvrije Bakken met Handvat & Deksel – Bak Doos Container Voor Slijm Maken,…
Belle Vous 15 Pak Slijm Opslag Containers – 250ml BPA-Vrij Plastic Potten – Helder Lege Lekvrije Bakken met Handvat & Deksel – Bak Doos Container Voor Slijm Maken,…

 22,99

Gezond-winkel.nl
Logo