Garnier SkinActive Micellair Water voor de Gevoelige Huid – 200ml – Gezichtsreiniger

 7,95

Substantie

Tonic

Met scrub

Nee

Alcoholvrij

Ja

Antirimpel

Nee

Dermatologisch getest

Ja

Ingrediënten

Aqua, Water, Hexylene Glycol, Glycerin, Disodium Cacoamphodiacetate, Disodium Edta, Myrtimonium Bromide, Poloxamer 183 (F.I.L. B178838/0).

Parfumvrij

Ja

Verpakkingsgewicht

226 g

Huidtype

Normale huid, Droge huid, Gevoelige huid, Rijpe huid, Vette huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

200 ml

Verpakking hoogte

35 mm

Verpakking lengte

159 mm

Verpakking breedte

69 mm

Allergeneninformatie beschikbaar

Nee

Exfolierend

Nee

Geslacht

Unisex

Huidprobleem

Droge huid

Hydraterend

Nee

Land van oorsprong

Polen

Periode na opening

6 maand

Salicylzuur

Nee

Signaalwoord

Niet van toepassing

Type gezichtsreinigingsmiddel

Micellair

Waarschuwingen

“Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).

EAN

3600542382892

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsreiniging Micellair

Serie

Garnier Skinactive Face

Merk

Garnier

Opties

Dermatologisch getest, Alcoholvrij, Parfumvrij

Last updated on september 22, 2024 12:56 am
SKU: 9300000014545433 Categorie:
Uw recensie toevoegen

SkinActive Micellair Water voor de Gevoelige Huid – 200ml – Gezichtsreiniger

De gemakkelijkste manier om in 1 handeling het gezicht, de ogen en lippen te reinigen, make-up te verwijderen en te verzachten, zonder af te spoelen.Garnier Micellair reinigingswater is een oplossing met een zachte, geurloze formule en is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de meest gevoelige huid. Het micellair water is verrijkt met micellen die afkomstig zijn uit de farmacie. Het zijn reinigende deeltjes die als een magneet onzuiverheden, make-up en talg op de huid aantrekken en zo van de huid verwijderen, zonder te wrijven.RESULTAATEen gezonde huid begint met goede reiniging. Pak je micellair reinigingswater, een paar wattenschijfjes, and there you go! Om je gezicht zo goed mogelijk te reinigen volgt hier een kort stappenplan:Stap 1: Voorbereiden. Breng twee wattenschijfjes met micellair reinigingswater aan op je ogen. Stap 2: Verwijder make-up. Verwijder je make-up door van onder naar boven over je wimpers te bewegen. Stap 3: Reinig de ogen. Haal de wattenschijfjes richting de buitenste ooghoeken. Herhaal dit totdat je oogleden en wimpers perfect gereinigd zijn. Stap 4: Reinig de gezichtshuid. Haal het wattenschijfje met micellair reinigingswater over je gehele gezicht. Begin aan de buitenkant rondom je gezicht, ga dan richting de wangen, het voorhoofd en eindig met de hals! Maak de juiste beweging: van de hals, naar de bovenkant van het gezicht, en vervolgens van de neus richting de oren. Gebruik iets meer druk op de T-zone: voorhoofd, neus en kin.Tip: Denk er ook aan om ´s morgens je gezicht te reinigen, als goede basis voor je dagcrème.

  • Geschikt voor elk huidtype, zelfs een gevoelige huid

  • Reinigt de huidVerwijdert make-upVerzacht de huid

  • Bevat 0% Alcohol*

    Micellair water van Garnier is ontzettend populair. Het is de 3-in-1 oplossing voor reiniging. Het verwijdert make-up in een beweging en verzacht de huid. Er zijn formules ontwikkeld voor ieder huidtype, zodat iedereen micellair water kan gebruiken.

Garnier SkinActive Micellair Water voor de Gevoelige Huid – 200ml – Gezichtsreiniger
Garnier SkinActive Micellair Water voor de Gevoelige Huid – 200ml – Gezichtsreiniger

 7,95

Gezond-winkel.nl
Logo