Pararoot – Paramao balm – groot – 100 gram

 38,95

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

Contra indicaties niet gebruiken bij

Pararoot bevat 100% natuurlijke ingrediënten. Bent u allergisch of overgevoelig voor 1 van de ingrediënten, gebruik de gewrichtsbalsem dan niet.

Dosering

Breng de benodigde hoeveelheid balm aan op het te behandelen gebied. Breng aan en wrijf het te behandelen gebied met de balm gedurende 2-3 minuten. Breng 2 maal aan per dag.

Gebruik tijdens borstvoeding

Nee, in overleg met arts

Gebruik tijdens zwangerschap

Nee, in overleg met arts

Indicaties Werkt tegen

Pararoot verlicht spierpijn en gewrichtspijn na sport of verkeerd bewegen. Ook effectief bij uiteenlopende (huid)problemen, zoals artritis, psoriasis, eczeem, en nog veel meer. Verlicht & ontspant.

Maximale dosering

Gebruik de balm zo vaak als nodig.

Medisch hulpmiddel

Nee

Minimum leeftijd

14

Taal handleiding

Nederlands

Type self care medicine

Niet van toepassing

Werkzame stoffen

Wortel van de Jatropha gossypiifolia-plant, Gaultheria leucocarpa-plant, Schors van de Cinnamomum culilawanboom, Bladeren en stengels van de Pogostemon cablin benth-pant, Estherische olie van limoen, aardbei en jasmijn, Minerale olie.

EAN

8720892063441

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Spieren & Gewrichten Spier- & Gewrichtsbalsems

Merk

Pararoot

Geschikt voor zwangerschap

Nee, in overleg met arts

Geschikt voor borstvoeding

Nee, in overleg met arts

Last updated on juni 23, 2024 12:02 am
SKU: 9300000140799581 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Pararoot balm is een 100% natuurlijk en vegan product gemaakt van de Paramao-boom. Paramao balm wordt door velen beschouwd als een van de meest unieke en veelzijdige natuurlijke genezingsproduct die op de markt verkrijgbaar is vanwege de potentie en effectiviteit van de wortel en olie. De balm is speciaal ontwikkeld voor spier en gewrichts pijn, maar ook om de pijn te voorkomen. Ook is Paramao balm effectief bij uiteenlopende (huid)problemen, zoals Artritis, Psoriasis, Eczeem, Jicht, Acne en nog veel meer. Naast (huid)problemen is de olie ook werkzaam bij griep en verkoudheid en bij het behandelen van muggen- en insectenbeten.

Paramao balm verlicht vrijwel direct de getroffen gebieden, het hydrateert de huid, het is ontstekingsremmend en pijnstillend. De balm is makkelijk te gebruiken en niet vettig.

Pararoot – Paramao balm – groot – 100 gram
Pararoot – Paramao balm – groot – 100 gram

 38,95

Gezond-winkel.nl
Logo