Oorsmeer verwijderaar met camera – Incl. reinigingsset – oorreiniger – ear cleaner – oor camera – spiraalvormig – Wit

 24,99

Kleur

Wit

Verpakkingsgewicht

300 g

Verpakking hoogte

25 mm

Verpakking lengte

100 mm

Verpakking breedte

100 mm

Verpakkingsinhoud

1x oorsmeer verwijderaar en uitgebreide opzetstukken set

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

CE markering

Zichtbaar

Doelgroep

Alle

Medisch hulpmiddel

Nee

Speciaal voor kinderen

Nee

Taal handleiding

Engels

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

Type oorreiniger

Oorsmeer verwijderaar

Type self care medicine

Niet van toepassing

EWaste

Nee

EAN

8720938943393

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Oor, Oog & Mond Oorreiniging

Merk

Belenthi

Last updated on maart 24, 2024 5:10 pm
SKU: 9300000159809274 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ontdek een revolutionaire manier om je oren schoon en gezond te houden met de Belenthi oorsmeerverwijderaar. Deze geavanceerde tool is ontworpen voor de moderne zorgzoeker en maakt oorreiniging niet alleen effectiever, maar ook veiliger.

Kenmerken en Voordelen:

  1. Geïntegreerde HD-camera: Met de ingebouwde high-definition camera kun je de binnenkant van je oor duidelijk zien. Dit maakt het mogelijk om nauwkeurig oorsmeer te verwijderen zonder het risico van schade aan het gevoelige oorweefsel.

  2. Compatibiliteit met smartphones: Verbind de oorsmeerverwijderaar via WiFi met je smartphone en bekijk live beelden direct op je scherm. De bijbehorende app is gebruiksvriendelijk en beschikbaar voor zowel iOS als Android.

  3. Uitgebreide schoonmaakset: De set wordt geleverd met 8 verschillende schoonmaak accesoires, elk ontworpen voor specifieke oorbehoeften. Of je nu verdikt oorsmeer, droog of nat oorsmeer hebt, er is een lepel die perfect is voor jou.

  4. Veilig en Hygiënisch: De oorlepels zijn gemaakt van medische kwaliteit materialen die zacht zijn voor de huid en gemakkelijk te reinigen. De ergonomische grip zorgt voor een stabiele en comfortabele handeling.

  5. Draagbaar ontwerp: Compact en lichtgewicht, de Belenthi oorsmeerverwijderaar is ideaal om mee te nemen op reis of te bewaren in je medicijnkastje.

  6. Milieuvriendelijk: De oorlepels zijn herbruikbaar, waardoor je bespaart op het kopen van wattenstaafjes en tegelijkertijd bijdraagt aan een lagere milieu-impact.

Waarom kiezen voor de Belenthi Oorsmeerverwijderaar?

De zorg voor onze oren wordt vaak over het hoofd gezien, maar met de Belenthi oorsmeerverwijderaar heb je een complete oplossing in handen. Het unieke van deze oorreiniger is de combinatie van technologische vooruitgang met een diep begrip van oorverzorgingsbehoeften.

Het gebruik van wattenstaafjes kan soms contraproductief werken, door het oorsmeer dieper in het oor te duwen. Met de Belenthi oorsmeerverwijderaar is dit risico verleden tijd. De geïntegreerde camera en de reeks van oorlepels garanderen dat je precies kunt zien en controleren wat je doet.

Daarnaast is het een duurzame keuze. In plaats van dagelijks wegwerpwattenstaafjes te gebruiken, biedt deze tool een herbruikbaar alternatief dat zowel efficiënter als milieubewuster is.

Inhoud van de Verpakking:

  • 1x Belenthi Oorsmeerverwijderaar met Camera
  • 6x herbruikbare oorlepel
  • 1x extra schoonmaakset (8 delig)
  • 1x USB-oplaadkabel
  • Gebruiksaanwijzing

De Belenthi oorsmeerverwijderaar met camera biedt een innovatieve oplossing voor iedereen die waarde hecht aan gehoorhygiëne. Door de combinatie van moderne technologie en doordacht design wordt oorreiniging een eenvoudig en zorgeloos proces.

100% Tevredenheidsgarantie
Risicoloos bestellen. Mocht u toch niet tevreden zijn kunt u binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

Oorsmeer verwijderaar met camera – Incl. reinigingsset – oorreiniger – ear cleaner – oor camera – spiraalvormig – Wit
Oorsmeer verwijderaar met camera – Incl. reinigingsset – oorreiniger – ear cleaner – oor camera – spiraalvormig – Wit

 24,99

Gezond-winkel.nl
Logo