White Lotus Anti Aging Dubbelkoppige Toermalijnroller – Natural Chemical Free Crystal in een kenmerkende, door zijde beklede doos.

 59,00

Kleur

Toermalijn

Type gezichtroller

Jade roller

Type product

Toermalijn kristal

Verpakking breedte

110 mm

Verpakking hoogte

45 mm

Verpakking lengte

190 mm

EAN

5060268261396

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Gezichtsrollers Jade Rollers

Merk

White Lotus

Last updated on april 30, 2024 12:01 am
SKU: 9200000123920103 Categorie:
Uw recensie toevoegen

white lotus Crystal Rollers zijn ontworpen om zachtjes het gezicht, de nek en het decolleté te masseren. De energetische eigenschappen van kristal zijn al millennialang gebruikt om de gezondheid te voeden en de schoonheid te verbeteren.

Kristallen rollen hebben de wereld van schoonheid veroverd en celebrity-voorstanders zijn Behati Prinsloo, Dree Hemingway en Miranda Kerr.

Kristallen rollen zijn ontstaan ​​in de oude schoonheidsrituelen van het Verre Oosten. Bij regelmatig gebruik zullen ze de teint revitaliseren, rimpels verminderen, wallen verlichten en een vermoeide huid verjongen.

Belangrijkste voordelen van de toermalijnroller

Verbetert de lymfedrainage

Vermindert wallen en zwellingen

Drastisch verhoogt de microcirculatie

Koelt af en haalt de poriën aan

Vermindert het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels

Aard de gebruiker en verbind hem opnieuw met de aarde

Crystal Rollers zijn uitstekend op de gevoelige huid en geschikt voor alle huidtypes. Ze worden bij voorkeur gebruikt in combinatie met het organische organische serum van de white lotus om de subtiele tekenen van veroudering te verlichten.

Toermalijn is altijd beschouwd als een kristal van psychische bescherming. Van dichtbij wordt aangenomen dat contact met het kristal iemand helpt zijn geest weer te verbinden met de aardingsenergie van de aarde.

Dit kristal is uitstekend voor mensen die zichzelf willen aarden van de ontberingen van het dagelijks leven. Toermalijn is magnetisch van aard en de elektrische aard ervan maakt het idee om stilstaande energie te transformeren en te verplaatsen.

Toermalijnrollers worden sterk aanbevolen om stagnatie te veroorzaken, zoals wallen rond de ogen en een slappe huid.

Toermalijn is vooral geschikt voor zowel normale als vette huid.

Elke met de hand gesneden white lotus Tourmaline Roller wordt geleverd met de unieke white lotus levenslange garantie bij normaal gebruik.

White Lotus Anti Aging Dubbelkoppige Toermalijnroller – Natural Chemical Free Crystal in een kenmerkende, door zijde beklede doos.
White Lotus Anti Aging Dubbelkoppige Toermalijnroller – Natural Chemical Free Crystal in een kenmerkende, door zijde beklede doos.

 59,00

Gezond-winkel.nl
Logo