Violette reinigingsgel voor een mooie teint 200ml

 14,79

SPF-factor

0 SPF

Ingrediënten

INGREDIENTS: Aqua*, Ammonium Lauryl Sulfate, Coco Glucoside, Glycerin, Lauryl Glucoside, Lauryl Lactate, Inulin, Betaine, Heptyl Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Globularia Alypum Leaf Extract, Viola Tricolor Extract, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Tocopherol, Sodium Metabisulfite, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum *Infusion of Viola Tricolor Flower and Verbascum Thapsus Flower

Verpakkingsgewicht

221 g

Huidtype

Normale huid, Rijpe huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

200 ml

Verpakking hoogte

40 mm

Verpakking lengte

180 mm

Verpakking breedte

50 mm

Geslacht

Vrouwen

Land van oorsprong

Polen

Periode na opening

12 maand

EAN

5903178701876

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Serums

Merk

UZDROVISCO

Last updated on augustus 16, 2024 12:32 am
SKU: 9300000146232050 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Napa reinigingsgel voor een mooie teint:
– verwijdert zacht maar doeltreffend alle onzuiverheden en make-upresten
– kalmeert en verzacht de huid en voorkomt onvolkomenheden
– geeft een gevoel van fluweelzachte gladheid en hydratatie, trekt de huid niet strak
– de toevoeging van prebiotica ondersteunt de ontwikkeling van een gunstige bacteriële flora op het huidoppervlak, versterkt de beschermende functies ervan.

VOOR JOU!
Als u op zoek bent naar een natuurlijk goede gezichtsreinigingsgel met een pH dicht bij fysiologisch. Een die ook hydrateert, verzacht en actief verzorgt vanaf de eerste druppel, niet alleen bij het wassen. Een die verwent met sensaties en verrukt door zijn “zuivere” samenstelling (een product dat volledig gebaseerd is op infusies). Het maakt de huid perfect schoon, heerlijk glad, zacht en gehydrateerd. Natuurlijk

WAT DOET HET?
100% verse infusie van viooltje en mullein – bevat eigen ‘gouden’ verhoudingen van kruiden. Bevordert regeneratie van de opperhuid, vermindering van ontstekingen en hydratatie.
Hydraterend complex: 4D hyaluronzuur en betaïne – beschermt de huid super effectief tegen uitdroging na het wassen. Ze zorgen voor een gladde, stevige hydratatie en wikkelen de huid in een film die hydrateert, verzacht en gladstrijkt.
Prebiotisch – versterkt de normale bacteriële flora van de huid vanaf de eerste aanraking. Ondersteunt de goede werking van de epidermale barrière om onvolkomenheden te voorkomen en zorgt voor een gezond, stralend uiterlijk.
Viooltjesextract – een zogenaamde “fytotherapeut” die onvolkomenheden en ontstekingen voorkomt, rijk aan salicylaten, hydraterende suikers, vitaminen en antioxiderende tannines en flavonoïden (waaronder rutoside).
Phyto-wash – zacht voor de huid, reinigingsmiddelen op plantaardige basis. Ze zorgen voor een zachte maar zeer effectieve verwijdering van onzuiverheden en make-up. Ze irriteren niet. Ze maken de huid schoon, glad en zacht.

Violette reinigingsgel voor een mooie teint 200ml
Violette reinigingsgel voor een mooie teint 200ml

 14,79

Gezond-winkel.nl
Logo