BocaVid Pro® Anti Snurk – Anti Snurk Beugel – Verstelbaar – Snurkbeugel – Geen Schadelijke Stoffen – GRATIS E-book

 19,95

Verpakkingsgewicht

50 g

Gebruiksaanwijzing

1- Steek de blauwe handgreep in het ademgat van de beugel en plaats deze vervolgens in een container. 2- Doe heet water (ongeveer 70 – 80 graden C) in de container totdat de beugel onder staat. 3- Houd de beugel ongeveer 15 – 25 seconden in water en haal de lade er vervolgens uit met behulp van de insteekhendel. 4- Schud het overtollige water voorzichtig af en steek het mondbakje in de mond. Stel het dienblad in een comfortabele positie in en bijt dan op. Gebruik uw vingers om het dienblad rond de voorkant en zijkanten te maken om een goede mal van uw tanden en tandvlees te maken. 5- Verwijder het dienblad, nadat u voelt dat al uw tanden er een goede indruk op hebben achtergelaten. 6- Plaats het gevormde dienblad in koud water om uw anti-snurkblad te fixeren en verwijder de handgreep. Het antisnurkblad is gemaakt van EVA-materiaal van voedingskwaliteit, dat kan schimmelen en opnieuw kan vormen. Dus als u niet tevreden bent met het gevormde dienblad, kunt u de bovenstaande stappen herhalen om het zo vaak te vormen als u wilt.

Verpakking hoogte

33 mm

Verpakking lengte

90 mm

Verpakking breedte

89 mm

Verpakkingsinhoud

Handige Instructies, hoge kwaliteit anti snurkbeugel, praktish hoesje en troffel voor gieten

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

CE markering

Zichtbaar

Fabrikant Adres

CN, Hebei, Cangzhou, Buxing Street, Qingzhou Town, Qing County

Fabrikant Naam

Hebei Densite Medical Equipment Co., Ltd.

Medisch hulpmiddel

Nee

Taal handleiding

Engels

Type anti-snurkproduct

Beugel

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

EAN

8720299345324

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Antisnurkmiddelen Snurkbeugels

Merk

BocaVid

Last updated on september 6, 2024 1:44 am
SKU: 9300000062206016 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Na weer een lange dag hard werken is het eindelijk tijd om te rusten, maar kun je je voorstellen hoe vaak je ’s nachts wakker wordt van vervelend snurken, zelf als jij op tijd naar bed gaat? We begrijpen hoe frustrerend het is, maar het hoeft niet zo te zijn, het enige wat je nodig hebt is de anti snurk beugel van BocaVid! Met behulp van deze antisnurk bitje zul je lange nachten van diepe en ononderbroken slaap hebben, wat de gezondheid en het welzijn van je en iedereen om jouw heen verbetert, waardoor jouw niveaus van geluk en voldoening toenemen, maar wacht want er is meer…

Alle voordelen in een rijtje:

  • Je slaapt weer alsof je in de hemel bent.
  • Je algehele gezondheid zal verbeteren en daarmee je humor en relaties.
  • Je maakt je partner gelukkig.
  • Je bespaart geld door geen snurkbeugel met tandarts of orthodontist te maken die meer dan 700 euro kost en geen garantie heeft.

Waarom dit product perfect bij je past:

  • Makkelijk te gebruiken.
  • Direct resultaat (maximaal 15 dagen voor zware snurkers).
  • Envoudig aan te passen aan jouw gebit.
  • Optimaliseer je energie, gezondheid, humeur en jouw relaties.
  • Maakt je een meer ontspannen en kalm persoon.
  • Verbetert de slaapkwaliteit en geniet van snurkvrije nachten.
  • Meer dan 1000 tevreden mensen voor je.
  • Ontworpen in Nederland.
  • Inclusief GRATIS E-book t.w.v. 49,95 euro.
  • Inclusief opbergdoosje.
  • Werkt ook tegen tandenknarsen.
  • Bespaar tijd, geld en energie door niet te hoeven zoeken naar andere producten of supplementen van slechte kwaliteit.
  • Compact, lichtgewicht en draagbaar.
  • Beschikbaar voor mannen en vrouwen.
  • Effectiviteit aangetoond door NCBI.
  • Geen schadelijke stoffen.
  • BPA-vrij en duurzaam.
  • Handleiding inbegrepen.
  • Geverifieerd product met veiligheidscertificaten.
  • 100% garantie.

Gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk te rusten
Dankzij het ontwerp van de nieuwe pro-versie van BocaVid is het gebruik van ons product eenvoudig, effectief en snel. De slimme ontwerp voorkomt snurken door je kaak op te tillen terwijl je slaapt. Zo kan zuurstof bij het ademen door de neus optimaal je lichaam binnenkomen en voel je daardoor veel energieker, uitgeruster en gelukkiger in de ochtend. Dankzij deze technologie garandeert het directe resultaten die klinisch bewezen zijn.

Verbeter je slaapkwaliteit en verbeter je leven
Snurken kan jouw slaapkwaliteit verstoren en daarmee jouw gezondheid, humeur, enz. Met de BocaVid anti-snurk beugel Pro behoren deze problemen tot het verleden. Door jouw slaapkwaliteit te verbeteren, verbetert je ook jouw algehele prestaties, jouw vermogen om beslissingen te nemen, jouw relaties met andere mensen en, nog belangrijker, jouw welzijn.

Vormbaar zo vaak als je nodig hebt
Als je niet tevreden bent met de vorm die je krijgt, kun jij het proces opnieuw starten totdat jij de gewenste vorm krijgt. Dankzij deze capaciteit is dit product beschikbaar voor mannen en vrouwen en blijft het de hele nacht perfect zitten. Onze Pro beugel bevat echter geen stoffen die schadelijk zijn voor jouw gezondheid, wat betekent dat het 100% BPA vrij is. Dit maakt dit product duurzaam, effectief en veilig in gebruik.

Een product, duizenden voordelen
Dankzij het unieke ontwerp en materiële, werkt de BocaVid anti-snurk beugel ook tegen tandenknarsen, wat jouw tanden beschermt tijdens de slaapuren. Waardoor het een twee-in-een functie vervult met een effectiviteit aangetoond door NCBI. Verbeter je gezondheid, verhoog je energie en breng elke ochtend meer geluk voor jouw en de mensen om je heen.

Meer verrassingen:
Na je aankoop van jouw nieuwe BocaVid anti-snurk beugel, heb jij automatisch ons Bocavid biohack guide E-BOOK t.w.v. 49,95 euro, helemaal gratis, waarin je alles vindt wat je moet weten over jouw nieuwe product en we delen tips, tricks, biohacks en nuttige informatie om je algehele gezondheid, je slaapkwaliteit en je energieniveau te verbeteren. Aan de andere kant is dit product geverifieerd met beveiligingscertificaten, wat betekent dat dit product voldoet aan de wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid en prestatie. Alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een 100% garantie, dus het gebruik van dit product is zeer veilig.


Denk niet meer! Kies nu voor de gezondheid en het welzijn van jezelf en de mensen om je heen van wie je het meeste houdt. Bestel vandaag en stop morgen met snurken!

LET OP!
Niet gebruiken met gebit prothese of epilepsie.

BocaVid Pro® Anti Snurk – Anti Snurk Beugel – Verstelbaar – Snurkbeugel – Geen Schadelijke Stoffen – GRATIS E-book
BocaVid Pro® Anti Snurk – Anti Snurk Beugel – Verstelbaar – Snurkbeugel – Geen Schadelijke Stoffen – GRATIS E-book

 19,95

Gezond-winkel.nl
Logo