Alphalady dagcrème voor de vette huid

 28,50

Alcoholvrij

Nee

Antirimpel

Ja

Dermatologisch getest

Ja

SPF factor

10 of minder

Ingrediënten

INGREDIENTS : Werkende stoffen: Saffloerolie, Vitamine B5, Zonnebloemolie, Jojoba, Vlinder Sering, Aloë Vera, Enantia Chloranta schors. Aqua, Sodium Polyacrylate, Ethylhexyl Cocoate, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Royal Jelly Extract, Saccharide Isomerate, Butylene Glycol, Benzyl Alcohol, Panthenol, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, PPG­3 Benzyl Ether Myristate, Citric Acid, Parfum, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Polysorbate 20, Buddleja Davidii Meristem Cell Culture, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Aloe Barbadensis Extract, Enantia Chlorantha Bark Extract, Sorbic Acid, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Oleanolic Acid.

Allergeneninformatie

vegan, glutenvrij, notenvrij

Verpakkingsgewicht

0.12 kg

Huidtype

Vette huid

Inhoud

30 ml

Verpakking hoogte

120 mm

Verpakking lengte

40 mm

Verpakking breedte

40 mm

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Allergeneninformatie beschikbaar

Ja

Geslacht

Unisex

Huidbehoefte

Acne & puistjes, Doffe huid & grauwe huid

Hyaluronzuur

Nee

Hydraterend

Ja

Hypo-allergeen

Ja

Inhoud per dispenser

30 ml

Land van oorsprong

Nederland

Natuurlijke ingredienten

Ja

Periode na opening

6 maand

Salicylzuur

Nee

Signaalwoord

Niet van toepassing

Verstevigend

Ja

Voorzorgsmaatregelen

nvt

Waarschuwingen

nvt

EAN

7434225189173

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Dagcremes Acneverzorging

Merk

Alphalady Cosmetics

Last updated on augustus 4, 2024 1:20 am
SKU: 9300000024958792 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Alphalady Non Grassa dagcrème brengt de vette huid tot rust, maar is ook goed tegen ACNE en vette glans. Hydrateert en verzorgt de vette huid. Het bevat Saffloerolie die de talgproductie in balans brengt, zonder de huid uit te drogen of een trekkerig gevoel te geven. Binnen enkele dagen merk je het verschil. Geen dikke puisten met vet meer. Door de plantaardige Evermat in de crème, wordt de huid gematteerd, de poriën verkleind en de huidstructuur verfijnd. Huideigen enzymen zorgen voor een intense hydratatie. Honing en Aloë Vera genezen irritaties en herstellen de structuur van de huid. Eindelijk weer een egale, matte teint.

Breng een kleine hoeveelheid Alphalady Non Grassa dagcrème aan op de huid van uw gezicht, na het reinigen met onze reinigingsmelk en reingingstonic.

Alphalady Non Grassa dagcrème – vette huid tegen ACNE en vette glans, hydrateert en verzorgt de vette huid. Het bevat Saffloerolie die de talgproductie in balans brengt, zonder de huid uit te drogen of een trekkerig gevoel te geven. Binnen enkele dagen merk je het verschil.* Geen dikke puisten met vet meer.
Door de plantaardige EvermatTM in de crème, wordt de huid gematteerd, de poriën verkleind en de huidstructuur verfijnd. Huideigen enzymen zorgen voor een intense hydratatie. Honing en Aloë Vera genezen irritaties en herstellen de structuur van de huid. Eindelijk weer een egale, matte teint.

* Zonder toevoeging van gedenatureerde alcohol, die je huid uitdroogt.

Een dagcrème voedt de huid. De huid heeft elke dag goede voeding en vocht nodig. De dagcrèmes van Alphalady Cosmetics bestaan uit hoogwaardige plantenextracten. Ze bevatten ook een sterke hydratant. Voldoende drinken is belangrijk voor het lichaam en ook voor de huid. Maar de huid moet het vocht ook vast houden. Dat is de taak van de hydratant in de crème. Een dagcrème voedt de huid.

Het is belangrijk om vanaf de pubertijd, de huid goed te verzorgen. Dit legt een goede basis voor later. De natuurlijke vernieuwing van de huid gaat vanaf het vijfentwintigste levensjaar langzaam aan trager. De huid maakt minder collageen en elastine aan waardoor het minder stevig en elastisch wordt. De dagcrèmes van Alphalady Cosmetics voeden en hydrateren de huid niet alleen, maar verlengen de periode van jeugdige stevigheid en energie. Daarnaast beschermen ze de huid tegen de vervuiling, waaraan het dagelijks wordt blootgesteld. Jij wilt toch ook dat jouw huid zijn volheid en elasticiteit behoudt? Door een Alphalady dagcrème te gebruiken, help je jouw huid zich te vernieuwen en verleng je de jeugdigheid van jouw huid.
Ontdek hoe jouw huid kan stralen, het voelt zijdezacht aan.

Alphalady dagcrème voor de vette huid
Alphalady dagcrème voor de vette huid

 28,50

Gezond-winkel.nl
Logo