9,14

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Aantal stuks in verpakking

1

Alcoholvrij

Nee

Antirimpel

Nee

Dermatologisch getest

Nee

Exfolierend

Nee

Geslacht

Unisex

Huidbehoefte

Acne & puistjes

Huidtype

Alle huidtypes

Hydraterend

Nee

Hypo-allergeen

Nee

Ingrediënten

Water, Polyvinylalcohol, Glycerine, Alcohol Denat,, Tri-ethanolamine, CI 77266, Joodpropynylbutylcarbamaat, Cerol, diazonium, Glycol, Imidazolidinylureum

Inhoud

60 ml

Inhoud per dispenser

60 ml

Kleur

Zwart

Land van oorsprong

China

Met scrub

Nee

Natuurlijke ingredienten

Nee

Parfumvrij

Nee

Periode na opening

3 maand

Salicylzuur

Nee

Substantie

Crème

Type gezichtsmasker

Crèmemasker

Verpakking breedte

41 mm

Verpakking hoogte

41 mm

Verpakking lengte

131 mm

Verpakkingsgewicht

76 g

Verzorgend

Ja

EAN

8719189322255

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Gezichtsreiniging Gezichtsmaskers & -strips Verzorgende maskers

Type masker of strip

Crèmemasker

Opties

Verzorgend

Merk

AFY

Last updated on april 25, 2024 12:09 am
SKU: 9200000051778159 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Black Mask gezichtsmasker

Het AFY Black Mask zwarte gezichtsmasker is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud, en geeft een direct diepreinigend en zuiverend resultaat. Het zwarte gezichtsmasker zorgt ervoor dat mee-eters verdwijnen, puistjes verminderen en de huid kalmeert.

Wat zijn mee-eters ?

Mee-eters worden door medici ook wel comedonen genoemd. Comedonen komen het meeste voor tussen de leeftijd van 15 en 25 jaar. Veel puistjes en/of mee-eters worden ook wel acne genoemd. Een mee-eter ontsaat door een verstopping van talg in een haarzakje.

Ons lichaam maakt talg aan om onze huid te beschermen maar door bijvoorbeeld een drastisch veranderende hormoonhuishouding kan het voorkomen dat ons lichaam hierdoor teveel talg gaat aanmaken. Hierdoor raken de haarzakjes dus verstopt en ontstaan er mee-eters. Mee-eters komen voor we in 2 varianten, de witte mee-eter ook wel whitehead genoemd en de zwarte mee-eter ook wel blackhead genoemd.

Blackhead

Een zwarte mee-eter, dus ook bekend als de blackhead is de onschuldigste van de 2 soorten mee-eters. Deze zwarte mee-eter is eigenlijk een ‘open’ mee-eter. Open mee-eters houden in dat deze in contact staan met lucht en vuil van buitenaf, en door dit contact van talg en vuil van buitenaf ontstaat er een zwarte mee-eter.

Whitehead

Een whitehead is de meest vervelendste van de 2 soorten mee-eters. Een witte mee-eter is namelijk in tegenstelling tot de zwarte mee-eter niet open. Doordat deze whitehead niet open kan deze onder de huid doorgroeien. Doordat deze witte mee-eter kan doorgroeien kunnen er puistjes en zelfs ontstekingen ontstaan.

Anti-aging

Naast het verwijderen van mee-eters en puistjes verwijderd het Black Mask zwarte gezichtsmasker ook de dode huidcellen. Hierdoor is de huid instaat zich te vernieuwen waardoor de huid weer gaat stralen!

Naast het verwijderen van dode huidcellen, mee-eters en puistjes werkt het zwarte gezichtsmasker ook tegen rimpels en fijne lijntjes. Bestaande rimpels en fijne lijntjes zullen door Black Mask verminderen en nieuwe rimpels en fijne lijntjes zullen door dit gezichtsmasker voorkomen worden.

Voordelen van Black Mask gezichtsmasker

Verminderd poriën

diepreinigde werking

zuiverende werking

verwijderd dode huidcellen

verminderd puistjes

verwijderd mee-eters

zorgt voor een optimale hydratatie

verminderd littekens

anti-aging

ook alleen te gebruiken voor de neus

zachtere huid

DIRECT resultaat

Hoe gebruik je het Black Mask gezichtsmasker

Reinig het gezicht met warm water, dit zorgt ervoor dat de poriën open gaan staan Smeer een normale laag AFY Black Mask op het gezicht Laat het masker uitharden, dit duurt max. 30 min

Verwijder het masker

Inhoud: 60ml

AFY Black Mask
AFY Black Mask

 9,14

Gezond-winkel.nl
Logo