Vochtinbrengende essence voor de couperosehuid Bloesembloem 30g

 14,79

SPF-factor

0 SPF

Ingrediënten

Aqua, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water, Glycerin, Pantenol, Helichrysum Areanarium Flower Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Sodium Hialuronate, Chondrus Crispus Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Juice, Panthenol, Polysorbate 20, Troxerutin, Pnenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Sodium Hydroxide.

Verpakkingsgewicht

0.08 kg

Huidtype

Normale huid, Rijpe huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

30 ml

Verpakking hoogte

29 mm

Verpakking lengte

379 mm

Verpakking breedte

259 mm

Geslacht

Vrouwen

Hyaluronzuur

Ja

Land van oorsprong

Polen

Periode na opening

12 maand

EAN

5907504400365

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Serums

Merk

Fitomed

Cosmetica_ingrediënten

Hyaluronzuur

Last updated on maart 24, 2024 4:36 pm
SKU: 9300000092093844 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De hydraterende essence “KOCANKA” is met de grootste zorg gecreëerd voor de behoeften van vrouwen met een vasculaire huid. De essence, op basis van uitzonderlijk geselecteerde hydrolaten en frisse extracten, verzacht de haarvaatjes, hydrateert en geeft een gevoel van frisheid. Betoveringshydrolaat, paardenkastanje-extract en rutine versterken de haarvaatjes, kalmeren erytheem en roodheid van de huid. Bovendien vertoont het dekenextract antioxiderende, ontstekingsremmende en ophelderende eigenschappen. Hyaluronzuur vormt een film op het huidoppervlak om de huid goed gehydrateerd te houden. Probeer de hydraterende essence “KOCANKA” en geniet van een gezonde, gekalmeerde huid!

Aanbevolen voor: teint vasculaire huid.

Actieve ingrediënten: hyaluronzuur, extract van deken- en paardenkastanjebloemen, rutine, toverhazelaarhydrolaat.

Werkzaamheden: vochtinbrengend, verzachtend op vasculaire laesies en roodheid van de huid, geeft een gevoel van frisheid, comfort en ontspanning.

Hoe te gebruiken: 2 druppels essence aanbrengen op de gereinigde gezichtshuid. Kan worden gebruikt als pre-cosmeticum.

Werkzame bestanddelen onder de loep:

Toverhazelaarwater – wordt geproduceerd door distillatie van de schors of de bladeren van de toverhazelaar – een boom die in Mexico de magische boom wordt genoemd.De aanwezige tannines (ellagotannines, hamamelitans), flavonoïden, galluszuur en ellaginezuur doen de haarvaatjes krimpen, verbeteren de microcirculatie, verminderen erytheem en roodheid van de huid. Aromatisch water mag niet verward worden met eau de toilette, die synthetische geurstoffen bevatten en gebruikt worden voor parfum, niet voor verzorging. Water op basis van planten heeft een rijke, evenwichtige samenstelling en is zachter dan oliën.

Hyaluronzuur – vormt een hydrofiele film op het huidoppervlak. Het zuur zelf dringt niet door in de opperhuid omdat het een te grote molecule is, maar vormt in plaats daarvan een laag van waterstof-zuurstofverbindingen die watermoleculen uit de lederhuid aantrekken. Het water wordt van binnenuit naar de hoornlaag geleid en hydrateert de epidermis. Een goed gehydrateerde hoornlaag wordt ontvankelijker voor actieve stoffen.

Italiaans dekenextract bevat flavonoïden (quercetine, kemferol, luteoline), fenolzuren, triterpenen, diketonen, harsen, glycosiden, etherische olie met antioxiderende, ontstekingsremmende, vaatversterkende en huidverhelderende werking. Extracten van paardenkastanje, hydrolaat en etherische olie worden gebruikt bij de verzorging van de couperosehuid en couperose.

Kastanje-extract common is rijk aan saponinen (escine) en glycosiden (esculine), die de broosheid en overmatige permeabiliteit van de haarvaten verminderen, hun elasticiteit herstellen en zo de doorbloeding verbeteren. Bioflavonoïden uit paardenkastanje beschermen hyaluronzuur tegen afbraak.

Rutinederivaat wordt aangetroffen in Japans parelmoerextract. Rutine en zijn derivaten versterken de wanden van de haarvaten, verminderen erytheem en couperose.

panthenol, i.e. provitamine B5 – een vochtinbrenger, die door de hoornlaag dringt, bevordert de penetratie voor andere voedingsstoffen.

Natuurlijk en veganistisch cosmeticum. Het gehalte aan natuurlijke en actieve bestanddelen is 99%.

Vochtinbrengende essence voor de couperosehuid Bloesembloem 30g
Vochtinbrengende essence voor de couperosehuid Bloesembloem 30g

 14,79

Gezond-winkel.nl
Logo