Nailner Brush 2 in 1 behandelt kalknagels effectief en geeft een kleurverbeterend effect. Voor de behandeling en preventie van schimmelnagels en herstellen het uiterlijk van de…

 35,99

Type gezondheidsproduct

Medisch hulpmiddel

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Allergeneninformatie

niet bekend

Bijzondere Bewaarvoorschriften

kamertemperatuur

Contra indicaties niet gebruiken bij

Nailner heeft een reeks producten gespecialiseerd in het behandelen van kalknagels en deze snel mooier te maken. Nailner kalknagelbehandelingen werken ook preventief, waardoor verspreiding van kalknagels tegen wordt gegaan. De Nailner producten verzadigen de gehele nagel, waardoor de nagel kan herstellen van de infectie. verleg met een arts als u last hebt van diabetes of een slechte bloedsomloop, als u zwanger bent of als u borstvoeding geeft. Er geldt geen leeftijdslimiet voor het gebruik van de producten van Nailner. Maar omdat schimmelnagels zeldzaam zijn bij kinderen, adviseren we u om vóór gebruik een arts te raadplegen als uw kind jonger dan 16 jaar is.

Dermatologisch getest

Ja

Dosering

Gedurende de eerste vier weken twee keer per dag aanbrengen. Daarna één keer per dag aanbrengen, totdat de aangetaste nagel helemaal is vervangen door een gezond uitziende nagel.

Fabrikant Adres

Barbara Strozzilaan 201, 1083 HN Amsterdam

Fabrikant Naam

Trimb Healthcare

Gebruik tijdens borstvoeding

Ja, in overleg met arts

Gebruik tijdens zwangerschap

Ja, in overleg met arts

Gebruiksaanwijzing

Maak de nagel schoon en verwijder eventuele nagellak (inclusief Nailner Ademende Nagellak) voordat u het product aanbrengt. De Nailner-oplossing van de vorige behandeling hoeft niet verwijderd te worden. U hoeft de nagel niet eerst te vijlen. Het middel moet op het hele oppervlak van de nagel worden aangebracht, inclusief de onderkant van de nageltip. Vermijd contact met de huid. Gebruik een wattenstaafje om resten van het middel te verwijderen van de nagelriemen en de huid van de teen of de vinger. Laat het middel 1 tot 2 minuten drogen voordat u de nagels bedekt (bijvoorbeeld met sokken, schoenen of handschoenen). U hoeft niet hard te drukken tijdens het aanbrengen met de pen. Was uw handen of voeten niet voordat de aangebrachte vloeistof is opgedroogd. Sluit het flesje of de pen zorgvuldig na elk gebruik. Gedurende de eerste vier weken twee keer per dag aanbrengen. Daarna één keer per dag aanbrengen, totdat de aangetaste nagel helemaal is vervangen door een gezond uitziende nagel. Het duurt gemiddeld 6 maanden voordat een vingernagel volledig is vervangen, en 9-12 maanden voor een teennagel. Nailner Kalknagelkwastje 2 IN 1 bevatten voldoende vloeistof voor circa 300 behandelingen. Is ook preventief te gebruiken. Breng Nailner één keer per dag aan om schimmelinfectie van de nagels te voorkomen. Omdat Nailner ingrediënten bevat die de schimmel bestrijden, hoeft u niet bang te zijn dat u zichzelf besmet door hetzelfde kwastje voor al uw nagels te gebruiken.

Homeopatisch

Nee

Indicaties Werkt tegen

Nailner Kalknagelkwastje 2 IN 1 is bedoeld voor de behandeling en preventie van schimmelnagels en herstellen het uiterlijk van de aangetaste nagel extra snel dankzij het kleurverbeterend effect.

Ingrediënten

Ethyl Lactate, Glycerin, Aqua, Lactic Acid, Resacetophenone, Citric Acid.

Inhoud

5 ml

Inhoud per dispenser

5 ml

Maximale bewaartemperatuur

15 °C

Maximale dosering

nvt

Medisch hulpmiddel

Ja

Minimum leeftijd

16

RVG Number

nvt

RVH Number

nvt

Substantie

Vloeistof

Taal handleiding

Frans

Type self care medicine

Niet van toepassing

Type voetbehandeling

Kalknagelbehandeling

Verpakking breedte

0 mm

Verpakking hoogte

0 mm

Verpakking lengte

0 mm

Werkzame stoffen

Ethyl Lactate, Glycerin, Aqua, Lactic Acid, Resacetophenone, Citric Acid.

EAN

7350068602948

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Voeten & Benen Kalknagelbehandeling

Merk

Nailner

Geschikt voor borstvoeding

Ja, in overleg met arts

Geschikt voor zwangerschap

Ja, in overleg met arts

Opties

Dermatologisch getest

Last updated on maart 24, 2024 4:34 pm
SKU: 9300000004642533 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Nailner 2 in 1
behandelt kalknagels effectief en geeft een kleurverbeterend effect.

Nailner Kalknagelkwastje 2 IN 1 is bedoeld voor de behandeling en preventie van schimmelnagels en herstellen het uiterlijk van de aangetaste nagel extra snel dankzij het kleurverbeterend effect.

Nailner 2 in 1

  • Behandeling van schimmelnagels
  • Behandelt en geeft zichtbaar kleurverbeterend resultaat na 7 dagen
  • Bewezen effectief tegen kalknagels
  • Behandelt en voorkomt kalknagels
  • Met behulp van het Nailner 2 in 1 Kalknagelkwastje worden kalknagels doeltreffend behandeld en wordt de aangetaste nagel voorzien van extra bescherming tegen een nieuwe infectie.
  • Dringt volledig door in de nagel.
  • Klinisch getest.

GEBRUIKSAANWIJZING

Maak de nagel schoon en verwijder eventuele nagellak (inclusief Nailner Ademende Nagellak) voordat

u het product aanbrengt. De Nailner-oplossing van de vorige behandeling hoeft niet verwijderd te worden.

U hoeft de nagel niet eerst te vijlen. Het middel moet op het hele oppervlak van de nagel worden aangebracht, inclusief de onderkant van de nageltip. Vermijd contact met de huid. Gebruik een wattenstaafje om resten van het middel te verwijderen van de nagelriemen en de huid van de teen of de vinger. Laat het middel 1 tot 2 minuten drogen voordat u de nagels bedekt (bijvoorbeeld met sokken, schoenen of handschoenen). U hoeft niet hard te drukken tijdens het aanbrengen met de pen. Was uw handen of voeten niet voordat de aangebrachte vloeistof is opgedroogd. Sluit het flesje of de pen zorgvuldig na elk gebruik.

Gedurende de eerste vier weken twee keer per dag aanbrengen. Daarna één keer per dag aanbrengen, totdat de aangetaste nagel helemaal is vervangen door een gezond uitziende nagel. Het duurt gemiddeld 6 maanden voordat

een vingernagel volledig is vervangen, en 9-12 maanden voor een teennagel.

Nailner Kalknagelkwastje 2 IN 1 bevatten voldoende vloeistof voor circa 300 behandelingen. Is ook preventief te gebruiken. Breng Nailner één keer per dag aan om schimmelinfectie van de nagels te voorkomen. Omdat Nailner ingrediënten bevat die de schimmel bestrijden, hoeft u niet bang te zijn dat u zichzelf besmet door hetzelfde kwastje voor al uw nagels te gebruiken.

WAARSCHUWINGEN EN CONTRA-INDICATIES

Voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen bewaren. Contact met ogen of slijmvliezen vermijden. Bij contact met de ogen: voorzichtig uitspoelen met water gedurende enkele minuten. Raadpleeg een arts als de klachten aanhouden of verergeren. Vermijd contact met de huid. Na het aanbrengen de behandelde gedeelten niet blootstellen aan direct zonlicht. Dit product niet gebruiken als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Staak het gebruik en raadpleeg een arts als er sprake is van een allergische reactie of irritatie. Overleg met een arts als u last hebt van diabetes of een slechte bloedsomloop, als u zwanger bent of als u borstvoeding geeft.

Er geldt geen leeftijdslimiet voor het gebruik van de producten van Nailner. Maar omdat schimmelnagels zeldzaam zijn bij kinderen, adviseren we u om vóór gebruik een arts te raadplegen als uw kind jonger dan 16 jaar is.

Bewaren

Bewaren bij kamertemperatuur. Ontvlambaar. Niet inademen.

Dosering en gebruik

Reinig de nagel en verwijder nagellak iedere keer voordat je Nailner 2 in 1 aanbrengt. De nagel voor gebruik vijlen is niet nodig. Breng iedere dag twee keer aan gedurende de eerste vier weken van gebruik.

Breng daarna iedere dag Nailner 2 in 1 één keer aan totdat de beschadigde nagel is uitgegroeid en een gezonde nagel deze heeft vervangen. Nailner 2 in 1 moet op het gehele nageloppervlak aangebracht worden, inclusief de onderkant van het uitstekende gedeelte van de nagel.

Inhoud verpakking

1 x 5ml potje kalknagelbehandeling met kwastje

1 x gebruiksaanwijzing

Ingrediënten

Ethyl Lactate, Aqua, Glycerin, Lactic Acid, Citric Acid, Resacetophenone.

Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

INFORMATIE OVER SCHIMMELNAGELS

Schimmelnagels (kalknagels) ontstaan door een schimmelinfectie die de teennagels en/of vingernagels aantast. Dit is een onaantrekkelijk en vaak onaangenaam en pijnlijk probleem, dat bovendien besmettelijk is.

  • Schimmelinfecties zijn verantwoordelijk voor ongeveer 50% van alle nagelproblemen en zijn daarmee de meest voorkomende nagelaandoening.
  • Circa 6-8% van de volwassenen hebben last van schimmelnagels.
  • Bij mensen in de leeftijd van 40 tot 60 jaar loopt dit percentage op tot 15-20%.

Een schimmelinfectie begint vaak als een (wit of geel) verkleurd plekje onder de tip van een teen- of vingernagel. Naarmate de schimmel dieper in de nagel doordringt, kan de nagel gaan verkleuren, dikker worden en afbrokkelen. Schimmelinfecties van nagels veroorzaken een verdikking van het weefsel direct onder de nagelplaat. Hierdoor kan de rand van de nagel omhoog komen, met nagelloslating (onycholyse) als mogelijk gevolg. Dit betekent dat de nagel in een geleidelijk en pijnloos proces helemaal losraakt van het nagelbed. De schimmelinfectie kan zich verspreiden naar de aangrenzende nagels en naar de huid. Andere risico’s zijn irritatie door de schimmel in het nagelbed, de nagelriem en/of het omringende weefsel. Dit kan nog worden verergerd door fysieke beschadiging van het weefsel ten gevolge van de ruwe nagel.

Nailner

Nailner heeft een reeks producten gespecialiseerd in het behandelen van kalknagels en deze snel mooier te maken. Nailner kalknagelbehandelingen werken ook preventief, waardoor verspreiding van kalknagels tegen wordt gegaan. De Nailner producten verzadigen de gehele nagel, waardoor de nagel kan herstellen van de infectie.

Nailner Brush 2 in 1 behandelt kalknagels effectief en geeft een kleurverbeterend effect. Voor de behandeling en preventie van schimmelnagels en herstellen het uiterlijk van de…
Nailner Brush 2 in 1 behandelt kalknagels effectief en geeft een kleurverbeterend effect. Voor de behandeling en preventie van schimmelnagels en herstellen het uiterlijk van de…

 35,99

Gezond-winkel.nl
Logo