Pediwell Likdoornolie

 10,95

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

CE markering

Niet van toepassing

Contra indicaties niet gebruiken bij

Niet gebruiken als je overgevoelig bent voor een van de ingrediënten.

Dosering

2 tot 3 maal daags

Fabrikant Naam

Pedicare B.V.

Gebruik tijdens borstvoeding

Ja, in overleg met arts

Gebruik tijdens zwangerschap

Ja, in overleg met arts

Gebruiksaanwijzing

Een likdoorn, ook wel eksteroog genoemd, is een eeltverdikking op uw voet, die vaak kringvormig en glasgeel van kleur is. Een eeltkern is gaan verharden en naar binnen gaan groeien, waarbij de kern van de likdoorn tegen de uiteinden van de zenuwen drukt en soms felle pijn veroorzaakt. Bij het niet behandelen van de likdoorn kunnen ontstekingen ontstaan aan de lichaamweefsels. Vooral bij het dragen van schoeisel kan een likdoorn zeer pijnlijk zijn en het lopen bemoeilijken. Likdoorns kunnen op vele plaatsen van de voet voorkomen, zoals op de voetzool, voorvoet, hak, teengewrichten, tenen en aan de strekzijde van de voet. Een likdoorn ontstaat veelal doordat er een ongelijke extra druk op een bepaalde plaats van uw voet is geweest. Deze druk kan worden veroorzaakt door overgewicht, verkeerde en knellende schoenen of door afwijkingen in gewrichten en de stand van uw voeten.Een likdoorn behandelt u effectief door de eeltlaag waaruit de likdoorn is opgebouwd te weken met Pediwell likdoornolie. Stip twee- tot driemaal daags de likdoorn flink aan. Plak er een pleister overheen, zodat de likdoorn goed kan weken. Na een paar dagen mag u de geweekte likdoorn dun afschaven met een mesje of raspje. De pijn zal dan, door afname van de druk, direct minder worden. Als ondersteunende behandeling kunt u 6 druppels Pediwell likdoornolie oplossen in een voetenbadje gevuld met voetenbadzout.

Indicaties Werkt tegen

Likdoorn, eksteroog, eeltverdikking

Ingrediënten

Charmile oil, citrus medica, limonium, lavender, geranium, thuja occenditalis, tea-treeoil.

Inhoud

10 ml

Maximale dosering

2 tot 3 maal daags

Medisch hulpmiddel

Nee

Minimum leeftijd

12

Substantie

Olie

Taal handleiding

Nederlands

Type self care medicine

Niet van toepassing

Type voetbehandeling

Likdoornverzorging

Werkzame stoffen

Charmile oil, citrus medica, limonium, lavender, geranium, thuja occenditalis, tea-treeoil.

EAN

8715008008591

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Voeten & Benen Likdoornverzorging

Merk

Pediwell

Geschikt voor zwangerschap

Ja, in overleg met arts

Geschikt voor borstvoeding

Ja, in overleg met arts

Last updated on september 9, 2024 1:05 am
SKU: 9200000131818649 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Een likdoorn is lastig en pijnlijk; op een verkeerde plek gaat u er zelfs wat anders door lopen om de druk te verlichten. Wie wil zichzelf dat nu aan doen? Iedereen kan een likdoorn krijgen, maar niet iedereen doet er helaas wat aan. Jammer maar ook onnodig. Pediwell biedt u de oplossing met deze likdoornolie. De olie is simpel aan te brengen en gaat de likdoorn te lijf. Wees zorgzaam voor uzelf en bestel Pediwell Likdoornolie. In een handomdraai hebt u dit top product in huis.

Wat is een likdoorn?

Een likdoorn, ook wel eksteroog genoemd, is een eeltverdikking op uw voet, die vaak kringvormig en glasgeel van kleur is. Een eeltkern is gaan verharden en naar binnen gaan groeien, waarbij de kern van de likdoorn tegen de uiteinden van de zenuwen drukt en soms felle pijn veroorzaakt. Bij het niet behandelen van de likdoorn kunnen ontstekingen ontstaan aan de lichaamweefsels. Vooral bij het dragen van schoeisel kan een likdoorn zeer pijnlijk zijn en het lopen bemoeilijken. Likdoorns kunnen op vele plaatsen van de voet voorkomen, zoals op de voetzool, voorvoet, hak, teengewrichten, tenen en aan de strekzijde van de voet. Een likdoorn ontstaat veelal doordat er een ongelijke extra druk op een bepaalde plaats van uw voet is geweest. Deze druk kan worden veroorzaakt door overgewicht, verkeerde en knellende schoenen of door afwijkingen in gewrichten en de stand van uw voeten.

Wat kan ik er aan doen?

Een likdoorn verzorgt u effectief door de eeltlaag waaruit de likdoorn is opgebouwd te weken met Pediwell likdoornolie. Stip twee- tot driemaal daags de likdoorn flink aan. Plak er een pleister overheen, zodat de likdoorn goed kan weken. Na een paar dagen mag u de geweekte likdoorn dun afschaven met een mesje of raspje. De pijn zal door afname van de druk, direct minder worden. Als ondersteunende verzorging kunt u 6 druppels Pediwell likdoornolie oplossen in een voetenbadje met badzout.

Pediwell Likdoornolie werkt!

Pediwell Likdoornolie
Pediwell Likdoornolie

 10,95

Gezond-winkel.nl
Logo