Christian Deluxe® Professionele Oorreiniger – Oorsmeer Verwijderaar – Oorspuit – Oren Uitspuiten – 500 ml Spuitfles

 27,49

Kleur

Wit

Verpakkingsgewicht

232 g

Gebruiksaanwijzing

Vul het reservoir met lauw water. Plaats een soft-tip op het uiteinde van de oorspuit nadat u deze door het vernieuwde anti-lek opzetstuk heeft gestoken. Steek de slang onder in het anti-lek opzetstuk en hang deze in de gootsteen/wasbak. Knijp de eerste keren voorzichtig in de hendel, er zal de eerste keer al gelijk wat oorsmeer uit komen. Varieer de positie van het oortipje in uw oor om uw gehele gehoorgang schoon te maken. Leeg het bakje

Verpakking hoogte

91 mm

Verpakking lengte

232 mm

Verpakking breedte

134 mm

Verpakkingsinhoud

1x Oorreiniger 500 ml 1x Schoonmaak borstel 1x Oorbakje 1x Oorpompje 5x Gebruiktip

Aantal stuks in verpakking

9 stuk(s)

CE markering

Niet van toepassing

Doelgroep

Alle leeftijden

Fabrikant Adres

2253JX-43 Nederland

Fabrikant Naam

MDJ Products

Medisch hulpmiddel

Nee

Speciaal voor kinderen

Nee

Taal handleiding

Nederlands

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

Type oorreiniger

Oorreinigingset

Type self care medicine

Niet van toepassing

EWaste

Nee

EAN

8720589009745

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Oor, Oog & Mond Oorreiniging

Merk

Christian Deluxe

Last updated on augustus 15, 2024 12:05 am
SKU: 9300000149949571 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Het is een vervelend gevoel, het dichtzitten van de oren. Dichtzittende oren kunnen irritaties veroorzaken, het gehoor aantasten, het dagelijkse leven verstoren of zelfs permanente schade toebrengen. Met de Christian Deluxe Professionele Oorreiniger voorkom je schade aan trommelvliezen en oor kanalen, zorg je voor een goed gehoor en schone oren.

Het gebruik van wattenstaafjes of andere producten om oorsmeer te verwijderen zijn schadelijk voor jouw oor, ze duwen het oorsmeer overigens alleen maar verder het oor in. Je zit echter ook niet te wachten telkens langs de huisarts te gaan om je oren uit te laten spuiten, gelukkig doe je het nu eenvoudig thuis met deze complete set.

Voordelen van de Sinocare Glucosemeter

Alle geluiden om jou heen helder en duidelijk – Dichtzittende oren zorgen ervoor dat je gehoord verslechterd. Wanneer je je oren uitspuit merk je direct dat je beter hoort.

Schone oren voor jezelf en de mensen om je heen – Zorg dat je oren schoon zijn van binnen, niet alleen voor de kwaliteit van jouw gehoor, maar ook voor een nette en verfrissende uitstraling.

Te gebruiken voor iedereen, elke leeftijd – De oorspuit is voor elke leeftijd bruikbaar, dus ook voor baby’s.

Een zachte waterstroom voor een veilig gebruik – De oorspuit is veilig in gebruik door zijn zachte waterstroom en daardoor krijg je geen nare gevoelens tijdens het uitspuiten van je oren.

Word arts in je eigen huis – Vergeet bezoekjes aan de huisarts en spuit je oren zelf uit terwijl je thuis bent.

Eenvoudig en veilig in gebruik

De oorreiniger is gemakkelijk in gebruik, door de duidelijke handleiding zijn schone oren gegarandeerd in een handomdraai. Vul de spuitfles met maar liefst 500 ml aan water, hierdoor hoef je niet continue de fles bij te vullen. De spuitfles heeft een zachte waterstroom waardoor er op een subtiele manier water de oren binnen komt. Je kunt ervoor kiezen om wat olijf-, zonnebloem of slaolie aan het water toe te voegen zodat het oorsmeer door de olie wat soepeler loslaat. Nu heb jij schone, gezonde en frisse oren en dat zonder een bezoekje aan de huisarts.

Een compleet pakket

In deze set ontvang je alle benodigdheden om je oren te reinigen, het oorsmeer op te vangen en te zorgen dat de oorreiniger weer schoon is voor een volgend gebruik. Kies ervoor om het oor te reinigen met de spuitfles of het luchtpompje, plaats een van de vijf verschillende opzetstukken op de spuitfles, reinig de oren en laat het vuil in het opvangbakje vallen en na gebruik maak je de materialen eenvoudig schoon met de schoonmaakborstel.

Bescherm je oren

Schade aan de oren brengt vervelende gevolgen met zich mee, denk hierbij aan schade aan het trommelvlies of oor kanalen, het verslechteren van je gehoor of een piep in de oren. Klachten waar niemand op zit te wachten en een bezoekje aan de huisarts is dan al snel gemaakt. Alleen wat is er fijner dan direct het probleem verhelpen en a la minute het thuis reinigen. Pak de spuitfles, vul hem met water en spuit je oren direct uit!

Let op!

Bij twijfel van dit product altijd uw arts raadplegen voor gebruik. Gebruik niet tijdens ontstekingen, gaatjes in het trommelvlies of andere medische aandoeningen aan het oor.

Eigenschappen van de Christian Deluxe Professionele Oorreiniger

– Materiaal: Plastic

– Inhoud: 500 ml

– Opzetstukken: 5

– Leeftijd: 0-100

100% Tevredenheidsgarantie

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een gepaste oplossing.

Is de oorreiniger, om wat voor reden dan ook, toch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Christian Deluxe® Professionele Oorreiniger – Oorsmeer Verwijderaar – Oorspuit – Oren Uitspuiten – 500 ml Spuitfles
Christian Deluxe® Professionele Oorreiniger – Oorsmeer Verwijderaar – Oorspuit – Oren Uitspuiten – 500 ml Spuitfles

 27,49

Gezond-winkel.nl
Logo