Eramic – Mond tape – 90 Stuks – Anti Snurken – Mouth Sleep Tape – Myotape – Mondtape – Slaaptape – Pleisters – Strips

 13,95

Verpakkingsgewicht

61 g

Gebruiksaanwijzing

Plakken

Verpakking hoogte

19 mm

Verpakking lengte

96 mm

Verpakking breedte

68 mm

Verpakkingsinhoud

90 mondtape

Aantal stuks in verpakking

90 stuk(s)

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Kanaalweg 50

CE markering

Zichtbaar

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

contact@cupplement.nl

Fabrikant Adres

Kanaalweg 50

Fabrikant Naam

Eramic

Medisch hulpmiddel

Nee

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Eramic

Taal handleiding

Engels

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+31681719862

Type anti-snurkproduct

Strips

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

EAN

8720938071911

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Antisnurkmiddelen Antisnurkstrips

Merk

Eramic

Last updated on juli 5, 2024 2:06 am
SKU: 9300000168309982 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Mond tape – Mondtape – Mouth tape – Myotape – Anti snurk Pleister – Sleeptape – Mondpleister – Snurktape – Slapen – Ademhalingstape – Conditiemasker

Ben je moe van onrustige nachten en heb je moeite om een goede nachtrust te krijgen? Word je vaak wakker met een suf en uitgeput gevoel? Zeg vaarwel tegen slapeloze nachten en hallo tegen een betere, meer rustgevende slaap met de Eramic Mond Tape!

Productkenmerken:

  • Optimaal slaapmiddel: De Eramic Mouth Tape is ontworpen om uw mond zachtjes gesloten te houden tijdens de slaap, waardoor de neusademhaling wordt bevorderd en de kans op mondademhaling wordt verminderd, wat vaak wordt geassocieerd met snurken en slechte slaapkwaliteit. Ervaar de voordelen van ononderbroken, diepe slaap voor een betere gezondheid en welzijn.
  • Comfortabel en veilig: Onze mondtape is gemaakt van eersteklas, hypoallergene materialen die veilig zijn voor uw huid en comfortabel om de hele nacht te dragen. De kleeflaag is zacht maar stevig, zodat de tape op zijn plaats blijft zitten zonder ongemak te veroorzaken.
  • Gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen: Het aanbrengen van de Eramic mondtape is snel en probleemloos. Trek gewoon de achterkant eraf en plak de tape voorzichtig op uw lippen voordat u gaat slapen. De tape is ’s ochtends gemakkelijk te verwijderen en laat geen resten achter.
  • Doordacht ontwerp: De Eramic mondtape heeft een discreet ontwerp, zodat u comfortabel kunt slapen zonder u ongemakkelijk te voelen. Dankzij de lichtgewicht en ademende constructie kunt u uitrusten zonder u beperkt te voelen.
  • Geschikt voor alle leeftijden: Of je nu een volwassene bent die beter wil slapen of een ouder die een oplossing zoekt voor de mondademhaling van je kind, de Eramic Mouth Tape is geschikt voor alle leeftijden. Het is een natuurlijke en niet-invasieve manier om de slaapkwaliteit en algehele gezondheid te verbeteren.

Hoe te gebruiken:

  • Maak je lippen goed schoon en droog voor het aanbrengen.
  • Verwijder de achterkant van de tape.
  • Breng de tape voorzichtig aan over je mond en zorg ervoor dat hij goed vastplakt zonder je neusgaten te bedekken.
  • Verwijder de tape ’s ochtends door deze voorzichtig af te trekken.

Waarom kiezen voor de Eramic mondtape?

  • Ontwikkeld in samenwerking met slaapexperts en getest op effectiviteit.
  • Helpt snurken en slaapapneusymptomen te verminderen.
  • Verbetert de zuurstofopname voor een betere algehele gezondheid.
  • Gesteund door talloze tevreden klanten die nu genieten van een betere slaap.
  • Zeg vaarwel tegen rusteloze nachten en ontgrendel de kracht van diepe, verjongende slaap met de Eramic Mouth Tape. Laat een slechte slaapkwaliteit uw leven niet langer beïnvloeden. Zet de eerste stap naar een energiekere en gezondere jij!

Mondtape voor je conditie:

Ervaar betere prestaties en een optimale ademhaling tijdens het hardlopen en sportactiviteiten met onze innovatieve Mouth Tape. Deze revolutionaire oplossing is zorgvuldig ontworpen om je atletische ervaring te verbeteren en tegelijkertijd specifieke aandoeningen aan te pakken die je prestaties kunnen beïnvloeden.

Door je mond zachtjes en comfortabel af te sluiten, stimuleert onze gespecialiseerde tape je om door je neus te ademen, waardoor je profiteert van de talloze voordelen die neusademhaling met zich meebrengt. Neusademhaling verhoogt de zuurstofopname, verbetert de longfunctie en verbetert het algehele zuurstofgebruik in het lichaam. Dit leidt tot een beter uithoudingsvermogen, minder vermoeidheid en een groter uithoudingsvermogen – essentiële factoren voor sporters en fitnessliefhebbers.

Of je nu sprint, fietst of aan intensieve training doet, onze Mouth Tape biedt een uniek voordeel door te helpen een optimaal ademhalingspatroon te behouden. Het is vooral nuttig voor mensen die snel mondademhaling hebben of hun ademhalingsefficiëntie willen optimaliseren. Verhoog je hardloop- en sportinspanningen door de kracht van neusademhaling te omarmen met onze uitzonderlijke Mouth Tape – jouw toegangspoort tot betere prestaties en een verbeterd welzijn.

Garantie:

We hebben 60 dagen garantie zitten op onze producten. Mocht het dus niet bevallen, kan je het gemakkelijk terug sturen en krijg je je geld terug.

Review:

Je zou ons enorm helpen wanneer je een positieve review achter zou willen laten op onze producten.

Eramic – Mond tape – 90 Stuks – Anti Snurken – Mouth Sleep Tape – Myotape – Mondtape – Slaaptape – Pleisters – Strips
Eramic – Mond tape – 90 Stuks – Anti Snurken – Mouth Sleep Tape – Myotape – Mondtape – Slaaptape – Pleisters – Strips

 13,95

Gezond-winkel.nl
Logo