Mondpleisters 60 stuks – anti snurk pleisters – Mondtape – mouth tape – myotape – slaappleisters

 4,95

Verpakkingsgewicht

24 g

Gebruiksaanwijzing

Stap 1: Voorbereiding Was je gezicht grondig om ervoor te zorgen dat de huid rond je mond schoon en droog is. Dit helpt de kleefkracht van de tape te verbeteren. Stap 2: Tape voorbereiden Open de verpakking van de Anti-Snurk Tape en verwijder voorzichtig een stuk tape van de rol. Stap 3: Aanbrengen van de tape Knip de tape op de gewenste lengte. Meestal is een lengte van 5-7 centimeter voldoende. Plaats de tape voorzichtig over je mond, zodat deze je neusgaten niet blokkeert. De tape moet horizontaal worden aangebracht, van de ene kant van je mond naar de andere. Druk de tape voorzichtig aan om ervoor te zorgen dat deze goed hecht aan je huid. Zorg ervoor dat er geen luchtbellen of plooien onder de tape zitten. Stap 4: Slapen met de Anti-Snurk Tape Ga zoals gebruikelijk slapen. De tape zal helpen om je mond gesloten te houden en je aan te moedigen om door je neus te ademen. Als je 's nachts moet drinken of een slokje water wilt nemen, kun je de tape voorzichtig verwijderen en na gebruik een nieuw stukje tape aanbrengen. Stap 5: Verwijderen van de tape Verwijder de tape 's ochtends voorzichtig door deze langzaam van de ene kant naar de andere kant van je mond af te trekken. Als je de tape verwijdert, kan het handig zijn om een vochtinbrengende crème of lotion te gebruiken om eventuele kleefresten van je huid te verwijderen.

Verpakking hoogte

20 mm

Verpakking lengte

90 mm

Verpakking breedte

65 mm

Verpakkingsinhoud

60 x slaappleisters

Aantal stuks in verpakking

60 stuk(s)

CE markering

Zichtbaar

Fabrikant Adres

Ambroisuhof 10 – haarsteeg – 5254hd

Fabrikant Naam

Brevital

Medisch hulpmiddel

Nee

Taal handleiding

Nederlands

Type anti-snurkproduct

Strips

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

EAN

8785254031902

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Antisnurkmiddelen Antisnurkstrips

Merk

Merkloos, Sans marque

Last updated on maart 24, 2024 4:19 pm
SKU: 9300000160673807 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ontdek de innovatieve oplossing voor rustige nachten van slaap met Anti-Snurk Mondpleisters. Zeg vaarwel tegen snurken en onrustige nachten en verwelkom verkwikkende rust met onze baanbrekende mondpleisters die snurken voorgoed stoppen.

Hoe werken ze?

Onze mondpleisters maken gebruik van geavanceerde kleeftechnologie om je lippen zachtjes gesloten te houden, waardoor wordt voorkomen dat je mond ’s nachts openvalt – een van de belangrijkste oorzaken van snurken. Hierdoor bevorderen deze pleisters gezondere ademhaling, zodat zowel jij als je partner rustig kunnen slapen en verfrist kunnen ontwaken.

Vrij van schadelijke chemicaliën

Geen zorgen over mogelijke bijwerkingen – onze pleisters van zijn volledig vrij van schadelijke chemicaliën en veilig voor regelmatig gebruik. Ze zijn geschikt voor alle leeftijden, wat betekent dat ze de perfecte oplossing zijn voor zowel volwassenen als zelfs jonge snurkers.

Hoogwaardig materiaal

Onze Anti-Snurk Mondpleisters zijn met zorg en precisie vervaardigd. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige, hypoallergene materialen, waardoor maximaal comfort gedurende de hele nacht wordt gegarandeerd. De dagen van onhandige, oncomfortabele apparaten behoren tot het verleden; deze discrete pleisters zijn zo lichtgewicht en zacht dat je nauwelijks merkt dat ze er zijn!

Dus laat snurken je leven niet langer verstoren – probeer vandaag nog Anti-Snurk Mondpleisters en omarm de rust van een nachtrust zonder gesnurk. Bestel vandaag nog en geniet morgen al van een ongestoorde nacht!

Mondpleisters 60 stuks – anti snurk pleisters – Mondtape – mouth tape – myotape – slaappleisters
Mondpleisters 60 stuks – anti snurk pleisters – Mondtape – mouth tape – myotape – slaappleisters

 4,95

Gezond-winkel.nl
Logo