Minoxidil 2% lotion – 1 x 60 ml

 21,85

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Allergeneninformatie

Zie label

Bevat coffeïne

Nee

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Dit middel heeft geen speciale bewaarcondities.

CE markering

Niet van toepassing

Contra indicaties niet gebruiken bij

Niet gebruiken bij allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel.

Doelgroep

Volwassenen

Dosering

1x per dag 10 verstuivingen

Fabrikant Adres

s.a. Barrio Solía, nº 10, La Concha, Villaescusa 19690 Santander, Cantabria Spanje

Fabrikant Naam

Industrial Farmacéutica Cantabria

Gebruik tijdens borstvoeding

Nee

Gebruik tijdens zwangerschap

Nee

Gebruiksaanwijzing

Gebruik dit geneesmiddel altijd zoals beschreven in de bijsluiter, of zoals je arts of apotheker heeft verteld. Twijfel je over het juiste gebruik? Neem dan contact op met je arts of apotheker. De aanbevolen dosering van Minoxidil is tweemaal daags om de 11 uur (bijvoorbeeld 's ochtends en 's avonds). De aanbevolen dagelijkse dosering is tweemaal daags 1 ml oplossing (10 verstuivingen van de doseerpomp). Alleen voor gebruik op de huid, niet inslikken. De aanbevolen dagelijkse dosering is tweemaal daags 1 ml (10 verstuivingen bij gebruik van de doseerpomp). De maximale dagelijkse dosering is 1 ml (1 ml in de ochtend en 1 ml in de avond). Je moet je aan de aanbevolen dagelijkse dosering houden, onafhankelijk van de ernst van alopecia. Als u denkt dat de werking van dit middel te sterk of te zwak is, neem dan contact op met uw arts of apotheker. Gebruik bij vrouwen Als je een vrouw bent, moet je extra zorgvuldig je handen wassen na het aanbrengen van het middel op de hoofdhuid. Als het middel in contact komt met andere delen van het lichaam, bestaat het risico op haargroei op andere delen van het lichaam. Gebruik bij kinderen en jongeren tot 18 jaar Dit middel mag niet worden gebruikt bij patiënten jonger dan 18 jaar, omdat de veiligheid en werkzaamheid van minoxidil in deze groep niet is vastgesteld. Gebruik bij patiënten ouder dan 65 jaar Dit middel mag niet worden gebruikt bij patiënten ouder dan 65 jaar, omdat de veiligheid en werkzaamheid van minoxidil in deze groep niet is vastgesteld.

Indicaties Werkt tegen

Medical Valley Invest AB

Ingrediënten

Werkzame stof: Minoxidil 1%. Elke milliliter van de oplossing bevat 10 mg minoxidil. De andere stoffen in dit middel zijn propyleenglycol en ethanol (96%).

Maximale bewaartemperatuur

15 °C

Maximale dosering

1 ml

Medisch hulpmiddel

Nee

Mg werkzame stof

10 mg

Minimum leeftijd

Vanaf 18 jaar

RVG Number

118101

Risicowaarschuwing

Overleg voor gebruik met arts als er sprake is van een niet familiaire aanleg voor haarverlies of de oorzaak komt door een behandeling, bij een geïrriteerde of geïnfecteerde hoofdhuid, bij hart- en/of vaatproblemen. Na aanbrengen huid niet blootstellen aan UV-straling. Dit geneesmiddel kan niet samen gebruikt worden met bepaalde medicijnen, zie bijsluiter. Niet gebruiken bij personen jonger dan 18 jaar of ouder dan 65 jaar.

Speciaal voor kinderen

Nee

Substantie

Spray

Taal handleiding

Nederlands

Type gezondheidsproduct

Geneesmiddel

Type self care medicine

UAD

Verpakkingsinhoud

Xiromed Minoxidil 10 mg – 1 x 60 ml

Werkzame stoffen

Minoxidil 10 mg/ml

EAN

8719689160869

Categorieën

Gezondheid Zelfzorg Huidbehandeling Medische hoofdhuidbehandeling

Merk

xiromed

Geschikt voor zwangerschap

Nee

Geschikt voor borstvoeding

Nee

Last updated on maart 30, 2024 1:55 am
SKU: 9200000126711705 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Xiromed Minoxidil 1% (60 ml) is een geneesmiddel met als doel vroegtijdig haarverlies tegen te gaan door de haargroei te stimuleren. Xiromed Minoxidil 1% is officieel goedgekeurd en geregistreerd in Nederland ter behandeling van erfelijk haarverlies (alopecia androgenetica).

De werkzame stof van het middel is minoxidil. Elke ml oplossing bevat 10 mg minoxidil. Minoxidil 1% is geschikt voor vrouwen, voor mannen adviseren wij het gebruik van Minoxidil 5%.

Dit product is een geregistereerd geneesmiddel en valt onder de geneesmiddelen wet. De productie en verkoop valt onder strikte vereisten om de kwaliteit en veiligheid van de producten maximaal te garanderen. Bono.nl (BonoHealth B.V.) voldoet aan deze strikte eisen en is goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hier ben je dus zeker dat je de hoogste kwaliteit Minoxidil koopt, en zorgvuldig advies met de juiste nazorg ontvangt.

Minoxidil 2% lotion – 1 x 60 ml
Minoxidil 2% lotion – 1 x 60 ml

 21,85

Gezond-winkel.nl
Logo