Nacomi Next Level Peeling Serum Met Amandelzuur 30% 30ml.

- 19%

Oorspronkelijke prijs was: € 15,99.Huidige prijs is: € 12,99.

Substantie

Creme

SPF-factor

0 SPF

Ingrediënten

Propanediol, Mandelic Acid, Aqua, Glycerin, Cocos Nucifera Fruit Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Hydrogenated Olive Oil Caprylyl Esters, Hydrogenated Lecithin, Trilaurin, Triheptanoin, Tocopherol, Citric Acid, Xantium Hydroxide, Xantium Gumroxide, Xantium Gumroxide Sorbate, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.

Huidtype

Normale huid, Droge huid, Gevoelige huid, Rijpe huid, Vette huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

30 ml

Allergeneninformatie beschikbaar

Nee

Geslacht

Unisex

Land van oorsprong

Polen

Periode na opening

12 maand

Salicylzuur

Nee

EAN

5902539714371

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Serums

Merk

Nacomi

Last updated on maart 24, 2024 4:11 pm
SKU: 9300000083058912 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Amandelzuur is vrij mild in vergelijking met andere AHA-zuren. Het exfolieert zachtjes de hoornlaag van de opperhuid, vermindert bestaande onvolkomenheden en voorkomt dat ze opnieuw verschijnen. Bovendien reguleert het de afscheiding van talg, vermindert het fijne lijntjes en reinigt en vernauwt het vergrote poriën.

Naast de keratolytische werking heeft amandelzuur ook een antiseptische werking. Het remt de groei van bacteriën bij een acne-gevoelige huid en voorkomt de vorming van puistjes en mee-eters. Het kan ongeacht het seizoen worden gebruikt met zonnebrandcrème.

Amandelmelkextract, kokoswater en macadamia-olie hebben een gladmakend effect. Bovendien regenereren en versnellen ze de reconstructie van epidermale cellen. Het kinetine in kokoswater egaliseert de kleur, vermindert fijne lijntjes en vertraagt ​​het verouderingsproces van de huid. Als resultaat wordt het glad, zacht en stralend.

Gebruik:
Breng ’s avonds een kleine hoeveelheid aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté, vermijd het gebied rond de ogen, mond en neus. Laat een tijd intrekken die is aangepast aan de toestand van de huid en de gevoeligheid ervan (maar niet langer dan 5-6 minuten) en breng vervolgens een neutralisator aan (bijv. zuurneutralisator). Het neutralisatieproces duurt ca. 1-2 minuten. Spoel het geheel daarna meerdere keren af ​​met lauw water. Gebruik eens elke twee weken. Niet gebruiken met preparaten die retinol bevatten. Tijdens de behandeling is het noodzakelijk om dagcrèmes met SPF50 filter te gebruiken en blootstelling aan UV-straling te vermijden. Product voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken op een beschadigde/geïrriteerde huid. Buiten bereik van kinderen houden. Voor het eerste gebruik dient een allergietest uitgevoerd te worden. Stop het gebruik in geval van bijwerkingen.

Het Nacomi Next Level Peeling Serum Met Amandelzuur 30% is goed te gebruiken bij een:
– gemengde huid
– vette huid
– acne huid
– rijpe huid
– huid met rimpels
– huid met verkleuring

Inhoud:
30 ml.

Nacomi Next Level Peeling Serum Met Amandelzuur 30% 30ml.
Nacomi Next Level Peeling Serum Met Amandelzuur 30% 30ml.

Oorspronkelijke prijs was: € 15,99.Huidige prijs is: € 12,99.

Gezond-winkel.nl
Logo