Nacomi Avocado Olie Met Pipette 50ml.

 12,39

Substantie

Olie

Alcoholvrij

Ja

Dermatologisch getest

Ja

SPF-factor

0 SPF

Ingrediënten

100% Persea Gratissima Oil.

Allergeneninformatie

Niet van toepassing

Parfumvrij

Nee

Verpakkingsgewicht

0 kg

Huidtype

Normale huid, Droge huid, Gevoelige huid, Gecombineerde huid

Inhoud

50 ml

Verpakking hoogte

0 mm

Verpakking lengte

0 mm

Verpakking breedte

0 mm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Geslacht

Unisex

Huidbehoefte

Doffe huid & grauwe huid

Hyaluronzuur

Ja

Hydraterend

Ja

Hypo-allergeen

Nee

Inhoud per dispenser

0 ml

Land van oorsprong

Polen

Natuurlijke ingredienten

Ja

Periode na opening

12 maand

Verkleind poriën

Ja

Verstevigend

Ja

Verzorgend

Ja

EAN

5902539701456

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Serums

Merk

Nacomi

Opties

Voedend, Dermatologisch getest, Hydraterend, Verstevigend, Alleen natuurlijke ingrediënten, Alcoholvrij

Last updated on maart 24, 2024 4:07 pm
SKU: 9300000032512930 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Avocado Nacomi-olie is een 100% natuurlijk product. Het komt rechtstreeks uit Zuid-Afrika en door het feit dat het verfijnd is, heeft het geen geur. Het staat vooral bekend om zijn rijke antiallergische, kalmerende en hydraterende eigenschappen. De avocado olie werkt zeer goed voor de droge huid, ongeacht de leeftijd. Het hydrateert zelfs de droogste huid en beschermt tegen waterverlies. Dit geschenk van de natuur voorziet het hele lichaam van voedingsstoffen, vitamines en mineralen. Je huid zal er dol op zijn vanwege zijn sterk regenererende eigenschappen!

Cruelty Free & Vegan ✓

Het geheim voor een mooie huid!
De avocado olie, geperst uit het romige vruchtvlees van de avocadovrucht, wordt de olie van de zeven vitamines genoemd. De olie is namelijk rijk aan vitamines: A, B, D, E, H, K en PP. Het bevat ook vetzuren, minerale zouten, fytosterolen en squaleen.
Avocado-extract verlicht irritatie of lichte zonnebrand. Perfect voor mensen met een allergie. Mensen die worstelen met huidproblemen zoals eczeem, atopie of psoriasis, vinden hem een ​​bondgenoot in de strijd tegen lastige aandoeningen. Bovendien geneest het perfect ondiepe wonden en huidafwijkingen. Een scheutje toevoegen aan je crème of masker zal de zorgwaarden verrijken.

De kracht van avocado’s tegen huidveroudering!
Met het ouder worden verliest de huid zijn elasticiteit en wordt het slap. Het natuurlijk voorkomende collageen wordt afgebroken, wat betekent dat er elke dag meer rimpels verschijnen. Avocado-olie is een natuurlijke manier om zijn gezonde conditie en mooie uitstraling te behouden. Verstevigt zelfs de meest slappe huid, maakt rimpels glad en voorkomt de vorming van nieuwe. Dankzij het gehalte aan squaleen gaat het vrije radicalen tegen, heeft het bacteriedodende en schimmelwerende eigenschappen.
De milde formule is perfect voor de verzorging van de tere huid rond de ogen, de hals en het decolleté. Het trekt zeer snel in en laat daardoor geen vettig laagje achter. Een paar druppels avocado-olie zorgen ervoor dat droge handen weer aangenaam aanvoelen en verzachten de nagelriemen rond de nagels.

Een huismiddeltje voor beschadigd haar.
Regelmatig verven, stylen of föhnen met hete lucht is iets waar ons haar elke dag mee worstelt. Deze activiteiten leiden tot uitdroging, beschadiging of zelfs verlies van haar. Wat doe je om je sterke en glanzende haar weer terug te krijgen?
Avocado-olie dringt diep door in de haarstructuur, waardoor het het volledig hydrateert van de wortels tot de punten. Bovendien sluit het de poriën, waardoor een natuurlijk beschermend filter ontstaat tegen de schadelijke effecten van externe factoren. Systematische olieverzorging zorgt ervoor dat uw haar glanzend en glad aanvoelt, net als zijde. Wanneer het wordt aangebracht op droge haarpunten, voorkomt het splijten. Bovendien ondersteunt het de strijd tegen roos en psoriasis.

Gebruiksaanwijzing:
Breng een kleine hoeveelheid Nacomi Avocado olie aan op de huid van het gezicht of lichaam. Masseer zachtjes in.

Inhoud:
50ml.

Nacomi Avocado Olie Met Pipette 50ml.
Nacomi Avocado Olie Met Pipette 50ml.

 12,39

Gezond-winkel.nl
Logo