Cosmetic Plant – Good Skin – Energy Boost Serum with Caffeine, Minerals and Green Coffee 30ml Mixed / Normal / Oily / Dry Skin

 24,95

Type vitamine

Niet van toepassing

Substantie

Lotion

Alcoholvrij

Ja

Dermatologisch getest

Ja

SPF-factor

0 SPF

Ingrediënten

Aqua, Glycerin*, Propylene Glycol, Caffeine*, Zinc Gluconate*, Magnesium Aspartate*, Copper Gluconate*, Calcium Gluconate*, Coffea Robusta Seed Extact*, Butylene Glycol, Sodium Gluconate, Siloxanetriol Alginate*, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Trisodium EDTA, Sorbic Acid. *active ingredients *active ingredients/ingrediente active

Parfumvrij

Ja

Verpakkingsgewicht

0.10 kg

Huidtype

Normale huid, Droge huid, Vette huid, Gecombineerde huid

Inhoud

30 ml

Verpakking hoogte

140 mm

Verpakking lengte

40 mm

Verpakking breedte

50 mm

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Allergeneninformatie beschikbaar

Nee

Geslacht

Unisex

Huidbehoefte

Doffe huid & grauwe huid

Hyaluronzuur

Nee

Hydraterend

Ja

Hypo-allergeen

Nee

Inhoud per dispenser

1 ml

Land van oorsprong

Roemenië

Natuurlijke ingredienten

Ja

Olievrij

Ja

Percentage Benzophenone-3 BP-3

0 %

Percentage Octocrylene

0 %

Periode na opening

6 maand

Retinol

Nee

Salicylzuur

Nee

Verkleind poriën

Nee

Verstevigend

Nee

Verzorgend

Ja

EAN

5943054404439

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Serums

Merk

Cosmetic Plant

Opties

Voedend, Dermatologisch getest, Hydraterend, Alleen natuurlijke ingrediënten, Alcoholvrij

Last updated on september 8, 2024 12:12 am
SKU: 9300000153809318 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De cocktail van actieve ingrediënten Cafeïne, Mineralen en Groene Koffie geeft de huid energie en kleur, maakt de huid steviger en helpt de eerste rimpels te verminderen. Bovendien verbetert Energy Boost Serum de hydratatie en oxygenatie van de huid en corrigeert het het mineraaltekort in de huid, werkend vanaf de eerste minuten na het aanbrengen.

Huidtype: Gemengd / normaal / vettig / droog.
Leeftijd: 18 – 35+
Verpakking: Glazen fles met pipet.
Gebruik: Dag / Nacht

Dermatologisch getest.

Breng het serum ’s ochtends en/of ’s avonds enkele druppels aan op de schone huid van het gezicht, de hals en het decolleté, door middel van zachte massagebewegingen.

Test de tolerantie op een klein deel van de huid in de nek, onder het oor. Stop bij onaangename reacties met het gebruik van het product! Vermijd direct contact met de ogen! Alleen voor uitwendig gebruik!

Cafeïne beschermt cellen tegen UV-straling en vertraagt het fotoverouderingsproces van de huid. Het heeft sterke antioxiderende eigenschappen en verhoogt de microcirculatie van het bloed.

Het complex van Ca, Mg, Cu en Zn voorziet de huid van de nodige mineralen, verbetert de oxygenatie, respectievelijk het celmetabolisme en vermindert vrije radicalen. Zo voorkomt het het verschijnen van rimpels en de afbraak van hyaluronzuur en collageen in de dermis.

Groene koffie-extract activeert de microcirculatie en vergemakkelijkt de ontgifting. Het is een antioxidant en beschermt de huid tegen vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor vroegtijdige veroudering.

Voor een volledige verzorging raden we naast Cosmetic Plant Good Skin Energy Boost Serum een routine uit het GOOD Skin-assortiment aan. Zie ook de Skin Care Routine op de zijkant van de verpakking.

Geen parfum! De geur van het product wordt geassocieerd met de effectiviteit ervan. Verdwijnt snel na gebruik. Omdat het natuurlijke ingrediënten bevat, kan de kleur en consistentie van het product variëren van batch tot batch.

Cosmetic Plant – Good Skin – Energy Boost Serum with Caffeine, Minerals and Green Coffee 30ml Mixed / Normal / Oily / Dry Skin
Cosmetic Plant – Good Skin – Energy Boost Serum with Caffeine, Minerals and Green Coffee 30ml Mixed / Normal / Oily / Dry Skin

 24,95

Gezond-winkel.nl
Logo