Oil-Free Sebum Control Moisturizer hydrogel dagcrème met groene thee extract 50ml

 50,19

SPF-factor

0 SPF

Ingrediënten

AQUA PROPANEDIOL SACCHAROMYCES/XYLINUM/BLACK TEA FERMENT HECTORITE GLYCERIN SACCHARIDE ISOMERATE CENTELLA ASIATICA EXTRACT NYMPHAEA CAERULEA FLOWER EXTRACT NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT CAMELLIA SINENSIS LEAF CAFFEINE LECITHIN PENTYLENE GLYCOL TOCOPHEROL XANTHAN GUM HYDROXYETHYLCELLULOSE SODIUM NITRATE SODIUM HYDROXIDE CITRIC ACID SODIUM CITRATE HYDROXYACETOPHENONE SODIUM BENZOATE POTASSIUM SORBATE

Verpakkingsgewicht

0.08 kg

Huidtype

Normale huid, Rijpe huid, Onzuivere huid, Gecombineerde huid

Inhoud

50 ml

Verpakking hoogte

164 mm

Verpakking lengte

43 mm

Verpakking breedte

41 mm

Geslacht

Vrouwen

Land van oorsprong

Polen

Periode na opening

12 maand

EAN

5904555695030

Categorieën

Persoonlijke verzorging Gezichtsverzorging Serums

Merk

Veoli Botanica

Geschikt voor handbagage

Geschikt voor handbagage

Last updated on maart 24, 2024 4:05 pm
SKU: 9300000164130457 Categorie:
Uw recensie toevoegen

98,20% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Moeite met het vinden van de juiste crème voor je huid met onzuiverheden? OIL-FREE SEBUM CONTROL MOISTURIZER voldoet aan al je verwachtingen. De lichte, gelachtige en olievrije formule geeft je huid onmiddellijk een kalmerende, langdurige hydratatie en verzacht onvolkomenheden.

De ingrediënten in de crème dringen diep door in je huid voor een onmiddellijk effect. Liposomaal groene thee-extract, gestandaardiseerd op de aanwezigheid van polyfenolen met EGCG 1%, vermindert zichtbaar het verschijnen van roodheid en acnevlekken op je problematische huid en het risico op het ontstaan ervan. KombuchkaTM Black Tea Ferment extract heeft daarentegen een lipherstellende werking en herstelt de gezonde teint van de huid. Nelupure™ 1%, een complex van lotusbloemextracten, vermindert de overproductie van talg en geeft een snel matterend effect, terwijl Centella Asiatica-extract 1% een regenererende en anti-aging werking heeft.

Dankzij het gebruik van innovatieve liposomen-draagtechnologie dringen de actieve ingrediënten in de crème dieper in de huid door en hebben ze een onmiddellijk effect. Het actieve ingrediënt, dankzij de draagstoffen die de diepe lagen van de dermis bereiken, is groene thee-extract dat gestandaardiseerd is op de aanwezigheid van polyfenolen. En het belangrijkste polyfenol is EGCG, dat diep in de huid doordringt, waar het irritatie verzacht en roodheid wegneemt, en ook helpt om de teint, stevigheid en elasticiteit van de huid te verbeteren.

VOOR WIE?

Aanbevolen voor de acnegevoelige, vette en gemengde huid.

VOORDELEN EN EFFECTEN:

Onmiddellijk: hydrateert en kalmeert de huid, vermindert het trekkerige gevoel

1 week: begin van talgreguleringsproces, vermindering van roodheid en verlichting van huidimperfecties

Week 4: Diepe, langdurige hydratatie, egale teint, normalisering van de talgafscheiding.

Gebruiksaanwijzing: Elke ochtend aanbrengen op gereinigd gezicht en hals. Verdeel met de vingertoppen, vermijd de huid rond de ogen en masseer zachtjes met ronddraaiende bewegingen.

Oil-Free Sebum Control Moisturizer hydrogel dagcrème met groene thee extract 50ml
Oil-Free Sebum Control Moisturizer hydrogel dagcrème met groene thee extract 50ml

 50,19

Gezond-winkel.nl
Logo